Gizbarus napisał(a):zwróć uwagę, że taki był wydźwięk twojej wypowiedzi
Możesz z łaski swojej nie wkładać mi słów w usta? Chyba lepiej wiem, co powiedziałem. Powiedziałem tylko, że Glock ma brzydką animację przeładowania. Kropka. Powiedziałem również, że mod wygląda świetnie, ale wyraziłem jednocześnie obawę, że przy tak zaawansowanym skomplikowaniu prac mod może nigdy nie ujrzeć światła dziennego. Nic więcej.
BJ Blazkowicz napisał(a):Tobie chyba trzeba gimbie bo widzę że nawet nie znasz założeń moda.
Have you ever dreamt about playing the old, forgotten S.T.A.L.K.E.R. ?
A z tematu o LA widać, że ekipa Dezowave coraz dalej się odsuwa od pierwotnego założenia. A od gimbów to se kolegów wyzywaj, a jak powszechnie wiadomo, ze mną nikt się tu nie przyjaźni

A jak już mówimy o Glockach, to przypomniał mi się mod Eternal Damnation do Postala 2, który miał pośród całkiem sporej ilości broni białej i palnej między innymi fajnego Glocka. Takie w sumie nie wiadomo co, bo wyglądał jak G17, ale miał przełącznik na full auto, w pełni działający i również animowany (takie szybkie machnięcie kciukiem było i tak przełączało tryb ognia, jak człowiek nie patrzył, to mógł nawet tego nie zauważyć). Szkoda tylko, że nieco sztywne były animacje w ogóle, bo pistolet był trzymany w jednej ręce, a przeładowanie trwało chyba sekundę, wręcz nierealistycznie krótkie

Ale za to przezajebisty był dźwięk wystrzału, normalnie jak nie 9mm, tylko jakiś .357 Magnum

Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!