@Strielok Jar
Ten log z tekstem "error handler is invoked" się na ogół pojawia jak ktoś komuś w główkę walnie i gra się zakrztusi obrażeniami; pewnie tutaj to samo, ale nie obrażenia, a towar z EQ gościa, gra ma problemy z obrobieniem takiej ilości rzeczy. Pewnie jakiś wymiatacz z powinności, poszczęściło się w kilku poprzednich walkach to nazbierał, i teraz łazi z tym arsenałem. Jeszcze opcja, że dziki zbieg okoliczności i za każdym razem ktoś wyhaczał taką "zakrztuśną" kulkę, wysadź pacjenta granatem albo fugasem (jak się da). Albo odejdź od niego fchu daleko, niech go ALife przetasuje.
@mayer99
Takie moje marudzenie, niektóre dźwięki są dziwne, odciąganie zamka po przeładowaniu brzmi w niektórych spluwach doprawdy okrutnie, ale może to ja jestem jakiś dziwny. Ale w przytłaczającej większości są świetnie zrobione, animacje też całkiem nieżle wyglądają, jednak niektóre (odosobnione przypadki, np. MG36)
bardzo szybko się psują (ww. MG36 po jednym magazynku, czyli 100 pestek, traci ponad 40% paska stanu). Mimo to nie wyobrażam już sobie grania w MISERY bez TAZ.
Co do FARa - w Gamedata/configs/ai_tweaks/loaadouts masz kilka pliczków tekstowych. Wchodzisz sobie w stalker.ltx (albo bandit albo cokolwiek, wedle uznania i potrzeby). Zjeżdżasz w dół, aż się pojawi coś takiego
- Kod: Zaznacz wszystko
;****************************** primary guns ************************************
Pod spodem masz wypisane kolejne "poziomy doświadczenia" stalkerów i przypisane im bronie główne, tam gdzie chcesz dopisujesz
- Kod: Zaznacz wszystko
wpn_far15
I to powinno pyknąć.
Z góry uprzedzam - ogarnąłem to na plikach instalacyjnych, nie przetestowałem tego, nie sprawdziłem, nie gwarantuję powodzenia, możliwe że trzeba zmienić coś jeszcze. Ale tle znalazłem, może pyknie.EDIT: Jak coś to wpn_far15 powinno zadziałać w spawnerze. Jak na moje opcja szybsza i pewniejsza. A żeby się nie czuć jak cziter to kup od sowy jakiegoś gnata i sprzedaj Brodzie.
A
tutej tutorial po angielsku w sprawie spawnera - jakbyś potrzebował. Bo a nuż.