Pakiety LUA ITD ITP

Regulamin forum
Dział "Tworzenie Modyfikacji" służy do zadawania pytań odnośnie tworzenia modyfikacji, edytowania plików gry, oraz pisania tzw. tutoriali, czyli poradników odnośnie modyfikowania gry.
Nie zadajemy tutaj pytań odnośnie modyfikacji gotowych (nie dyskutujemy o nich!), prócz prób ich połączenia etc.

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Pakiety LUA ITD ITP

Postprzez max1071 w Dzisiaj, 12:26

Witajcie stalkerzy!

po naprawdę długiej przerwie mogę wziąć się w końcu za tworzenie modyfikacji spowrotem.
awarie dysków to już normalnie forma prześladowania mnie.

przychodzę do was z zapytaniem, otóż packet_utils (jako pieruńsko dobre narzędzie) ale i tak nie daje rady.
patrzałem m_netpk ale on też w kodzie źródłowym nie widziałem aby zawierał te znaczniki.
otóż próbuję pewne rzeczy zrobić z pakietów bezpośrednio "bo z gry się nie da(TM)"

i tak potrzebuję analizy pakietów w cse_alife_item_weapon_magazined_w_gl;
a że dawno w tym nie siedziałem to trzeba coś z tym zrobić.
otóż tak:
potrzebuję:
analizy i wskazania gdzie może się znajdować informacja o granatniku podwieszanym;
ammo czy jest załadowane itd.

---- UPD 1:

do kombinezonów gracza muszę sprawdzić czym wkładać artefakty na pasek w kombinezonie, ale nie wiem która class czy coś za to odpowiada

i pewnie do wielu innych więc temat będzie długo otwarty.
a jeszcze tak napomnę mimo że mam paździerz nie laptop, jeszcze czeka mnie odzyskanie tego co mam z TFW które jeszcze stoi nie zrobione(moje przekleństwo(z względu na to że co nie zrobię do czystego nieba dysk zaraz potrafi chrupnąć i to już nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz))
Awatar użytkownika
max1071
Stalker

Dołączenie: 04 Gru 2010, 13:07
Ostatnio był: 20 Mar 2026, 17:38
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 24

Reklamy Google

Powróć do Zew Prypeci

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość