W końcu

Udało mi się "ustawić" ikony prawidłowo

(wiem koło gp 100 jest kawałek innej ale już poprawiłem to). Jak miałem wcześniej błąd z bugiem tak teraz mam z drugą bronią , ale jakoś dam radę.
Edit: Dalej mam to samo. Albo nie ma wszystkich plików, lub ja coś źle zrobiłem ale to nie może być bo zrobiłem jak należało. Jaki plik odpowiada za przezroczystość ekwipunku?
Edit 2: Na razie pomysł nowych broni odłożę na półkę. Zajmę się zmienianiem tektur i animacji broni. Może później się czepię broni bo jak na razie to czasu za dużo idzie a efektów brak.
Edit 3: Jak zauważyć można na poniższym screen-ie zmieniłem nazwy broni, ikony amunicji i broni (na razie 2) oraz tekstury broni (na razie 3). Postara się wszystkie zmienić nic trudnego, ale czasochłonne jednak warto

---
Teraz wycinam tekstury z S.M.R.T.E.R. Pripyat Mod oraz z moda Zew monolitu do SoC. I tylko jakbym mógł jakoś dodać animację z Zewu do mojego moda

Edit 4: Dzięki już wiem jak podmieniać i się udaje bo jest inny dźwięk niż w "czystej" grze. Czy podczas gry mogę edytować parametry broni? Bo jak tak co rusz wł. i wył. grę to by roku zbrakło. I ktoś chyba "wyciął" kawałek z Józkiem.

Tekstury + ikony oraz dźwięk zmieniony