przez Pangia w 25 Paź 2013, 17:50
Wątpię, żebym to robił (wizja formata w niedalekiej przyszłości), a i wydaje mi się zbyt wiele babrania z tym (nigdy nie miałem nerwów do czegokolwiek związanego z modelami), a poza tym mam pewien pomysł, ale nie wiem, czy wypali. Zaraz sobie sprawdzę, czy zadziała.
Nie działa. Zrobiłem podmiankę w
visual i
item_visual z Mossberga na Spasa i osiągnąłem efekt w postaci 2 Spasów z dwoma różnymi prędkościami ładowania pocisków. Ale jeszcze mam inny pomysł, który również wypróbuję, a który już raz zadziałał w innym wypadku.
Też nie zadziałało. Przekleiłem config Mossberga i podpiąłem pod Spasa. Zadziałało, gdy
nie mogłem zmusić AKSU z I Work Alone do poprawnego działania (luneta nie chciała się pokazać na broni) - podpiąłem go pod config zwykłego AKSU (tzn. wkleiłem cały) i nagle luneta się pojawiła na broni. To chyba zostaje SDK. I chyba naprawdę można już zamknąć temat.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!