Siema!
Wiele lat temu siedziało się na tym forum ale dalej mam resztki wiary w temat że uda się kogoś znaleźć do kooperacji.
Temat jest taki.
Jestem od 9 lat w świecie stalkera 8 lat jeździłem na larpy i byłem ich orgiem na południu polski obecnie temat samego larpowania zamknąłem z braku czasu i możliwości jakiegoś konkretnego rozwoju tego miejsca.
Od 5 lat zajmuje się filmowaniem i działam aktywnie w tym temacie, inwestuje wiele czasu jak i angażuje się w różne formy wideo. Jeżdżę na plany zdjęciowe organizuję też plany zdjęciowe etc. Mam troszkę doświadczenia i garść sprzętu aby realizować na całkiem niezłym poziomie.
I teraz czego to ja chce
Jaram się dalej klimatami gier i nie tylko, głównie zawsze inspiracją dla mnie była cała ta otoczka apokalipsy izolacji i walki człowieka z naturą, która nie jest wcale taka przyjazna.
8 lat temu nagrywałem wraz z ekipą zajawkowiczów mini filmik, który teraz traktuje jako pilot do tego co można nagrać przy obecnych możliwościach sprzętowych i z nową lepszą wiedzą.
Szukam chętnych z południa(woj. Dolnośląskie/Opolskie), którzy chcieliby zacząć tworzyć krótkie formy wideo i wrzucać to później na YT. Ku uciesze gawiedzi i aby po prostu coś działać bawić się formą.
Krótkie fabularne historie stalkerskie, które da się nagrać w jeden weekend bez budżetowania tego w jakiś szalony sposób i wymyślania nie wiadomo jakich efektów specjalnych. Czy strzelanin i wybuchów.
Od zawsze stawiałem na lepszą historię niż przerzucanie łusek i marnowania godzin na montażu, który nie potrafił się skończyć bo jest przerost formy nad treścią.
Ja oferuję z mojej strony kilka osób z którymi już tworzę inne formy wideo ale zależy mi na stworzeniu może jakieś mini grupy fanów, którzy są kreatywni mają świeże pomysły na to jak opowiedzieć historię inaczej.
Ja mam sprzęt i kilka pomysłów, które można wrzucić na pisanie, szukam teraz ludzi chętnych do współpracy jako aktorzy lub scenariuszowo. Nie wszystko musi mieć formę nagrań w terenie i dużej organizacji. Raczej kameralnie dla zabawy i dla zajawki.
Zapraszam do dyskusji każdego kto filmem się interesuje ale nie tylko samym oglądaniem

Gdzie pijawki tam problem..