"Opowieści z postapokaliptycznej aglomeracji

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

"Opowieści z postapokaliptycznej aglomeracji

Postprzez Red Liquishert w 01 Kwi 2015, 18:10

Nie miałem pomysłu, gdzie by to wrzucić, więc zawieszam tutaj. Ja wiem, że za reklamę się płaci, ale niech powisi trochę :caleb:

Jakiś dłuższy czas temu na rynku ukazała się książka "Kompleks 7215" autorstwa Bartka Biedrzyckiego. Od jej premiery trochę czasu minęło i w uniwersum tejże powieści co nieco się pozmieniało - wystarczy powiedzieć, że tom drugi jest gotowy, a trzeci wypełza powoli na światło dzienne. Dodatkowo powstały dwie książki fanowskie/dodatkowe, zgodne z kanonem, autorstwa Dominiki Węcławek i mojego. Nie można ich jeszcze przeczytać, ale opowiadanie Dominiki jest dostępne w całości - moje wisiało, ale wcieliłem je w powieść jako prolog, dlatego też je usunąłem.
Nie owijając dłużej w bawełnę - podaję wam link do forum, na którym znajdziecie więcej informacji. Strona jest jeszcze w powijakach, dlatego poproszę was o małą pomoc w jego rozbudowie, budowaniu opinii na temat naszej skromnej twórczości i tym podobnych ;)

http://kompleks7215.pl/forum/

Enjoy :E
Bydlę z pana, panie Red

Za ten post Red Liquishert otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Decimus76.
Awatar użytkownika
Red Liquishert
Łowca

Dołączenie: 07 Sty 2010, 16:13
Ostatnio był: 16 Gru 2021, 16:32
Miejscowość: Chuj wie, Polska Ź
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 167

Reklamy Google

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości