Wave napisał(a):Co do serii Dirt... Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym bumem Gymkhany? Dalej nie rozumiem dlaczego Codemasters oparli tę serię na Fiestach z Monster Energy na karoserii?
adin napisał(a):Gymkhane rozumieją tylko drifterzy, a ci jak wiadomo mało rozumieją.

GTR napisał(a):Nie porównuj tej pizdowatej 'dżymgany' do prawdziwego driftu

adin napisał(a):Prawdziwy drift to się skończył lata temu, teraz to komercja w czystej postaci. Jeszcze jako taki uprawiają skośnoocy gdzieś na prowincji, w samochodach które nie są obklejone sponsorami a często służą im i na co dzień.
adin napisał(a):@GTR czy ci "szpece" przewidują jakieś demo? Z ciekawości sprawdzę, czemu nie?
quanticox napisał(a):Ja mam zamiar kupić. Mam g27 i oprócz euro truck 2, live for speed i asseto corsy nie widzę nic ciekawego na rynku.

GTR napisał(a):EDIT: Swoją drogą już za tydzień premiera Project CARS. Wątpię żeby ktoś oprócz mnie i Adina bawił się w poważniejsze simy ale mimo wszystko zapytam - kupuje ktoś?

adin napisał(a):Miałem dzisiaj okazję pograć na PS4 w Drive Club - fajny arcade (bo dużo moich ukochanych Ferrarek). IMO dużo lepsza alternatywa dla Gridów, Shiftów itp. .

quanticox napisał(a):Jak Project cars? Słyszałem ze ludzie wieszaja na nim psy - chociaż nie uważam za miarodajne recenzje gości, którzy piszą "nie do się grać w to na padzie!". Grał ktoś na g25/27?
quanticox napisał(a):Wszyscy pieja z zachwytu nad asseta, a podsumowując przy zerowym gazie i strzale ze sprzęgła (ba! I wcisnietym hamulcu!) silnik dalej chodzi i nie zamierza zasnąć - ustawienia full manual, zero asyst, kiera z h shifterem i sprzęgłem. Ot taka niby super symulacja![]()
quanticox napisał(a):Parę miechów temu miałem okazję pograć w Pcars i ruszanie autem z 1 wyglądało całkiem przyzwoicie. Jak z jazda w finalnej wersji?

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości