PGA

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

PGA

Postprzez TheTrizer w 23 Lis 2008, 00:11

Ten temat zakładam zeby ludzie kturzy byli ( lub będą jeszcze w niedziele ) na PGA mogli podzielić sie wrarzeniami..

Dziś byłem i jutro będe na PGA i moje wrażenia opisze dopiero jutro ale już dziś moge powiedzieć ze
BYŁO ŚWIETNIE !!!
Niestety nieobyło sie bez problemów :| ponieważ wejście było tragiczne...
to co na początku było zabawą ( małe przepychanki ) potem zmieniło sie w prawdziwy chaos !! ( ledwo wyszłem z tego cały ).
Ludzie wpadli w szał ochroniarze prubujący powtrzymać tłum taranujący 1 ( !!! ) małe wejście do chali z kasami ( gdzie można kupić bilety ) ledwo dawali rade ( jednak dali :D ).
Przykładem moze być to że stałem przy wejściu a po kilku minutach byłem na schodach jakieś 30 osób przed wejściem ( jakieś półtorej godziny stania ) lecz według mnie było naprawde warto...

PS:cały problem z wejściem było winą "Genialnego" ( sarkazm gdyby co :D ) pomysłu... naszczęście cała reszta imprezy,targów czy jak to chcecie nazwać była naprawde dobra.

Zamiast iść na PGA mogłeś poświęcić ten czas na czytanie słownika. -C17

^ wole PGA :| a tak na serio to byłem zbyt zmęczony żeby szukać błedów więc Sorry za to ^
"Lepiej Poświęcić własne życie w razie potrzeby ,
niż dopuścić mutanty do naszych domów"
- Generał Kryłow
Awatar użytkownika
TheTrizer
Kot

Dołączenie: 10 Lis 2008, 22:32
Ostatnio był: 29 Kwi 2009, 23:00
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 0

Reklamy Google

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości