Spóźnia się o 9 minut, powinieneś go dostroić.
Ja mam jakieś coś, ale nie wiem co, pisze tylko wszędzie "PERFECT" i "JAPAN". Nie pamiętam nawet, kiedy go kupiłem, pamiętam tylko, że szybkę w nim wybiłem już chyba ze trzy razy. Poza tym zegarek w sumie nie do rozpieprzenia, co prawda ten ze wskazówkami dawno szlag trafił (kiedyś wypadła wskazówka od sekundnika właśnie przy okazji wybicia szybki, aż w końcu całkiem przestał działać – przez pewien moment znowu zaczął działać, ale gdy go spróbowałem dostroić to przestał

), to ten elektroniczny (bo dwojako mierzy czas) już zaczął gubić kreski, spóźniać się i nagle sam z siebie uległ naprawie i chodzi jak dawniej. Kupiłem do niego nową baterię, skróciłem trochę metalowy pasek, bo mi ręce schudły i latał na dłoni i działa jak prima sort. Pod choinkę dostałem Casio, ale nie podpasował mi: jest cięższy od poprzednika, ma o wiele sztywniejszy pasek (również metalowy), guziki, które bardzo łatwo przypadkowo wcisnąć (jak na WF-ie dostałem w rękę piłką i, o ironio, pasek od zegarka zrezał mi rękę, to musiałem przez pewien czas nosić zegarek cyferblatem na wewnętrznej stronie ręki i tak przywykłem, a jak zginam dłoń to zdarza mi się poprzestawiać czas w tym Casio w ten sposób), pierdyliard funkcji, których nie ogarniam i podświetlenie, które jest tak żałosne, że nie wiem, po co w ogóle je dali. Świeci na pomarańczowo i niby na całym obwodzie, ale strasznie słabo i krótko, w ciemności i tak nie zobaczysz godziny bez podświetlania paręnaście razy.
A mówiłem matce, że nie chcę nowego zegarka, mogła kupić nową baterię za 7 złotych i bym się bardziej cieszył niż z tego Casio.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!