- Za ten post The Witcher otrzymał następujące punkty reputacji:
Tajemniczy.
Tajemniczy.

Tajemniczy napisał(a):póki co wszystko co piszemy to gdybania
Grzechu300 napisał(a):Trochę lata mi to i powiewa, tak samo jak udowadnianie istnienia pozaziemskich form życia.
Grzechu300 napisał(a):Ale na logikę (albo chociaż moją pokrętną logikę) : skoro podróż w czasie ludzi jest możliwa, to dlaczego nikt do tej pory się do nas nie przeniósł? Bo co, ukrywał swoją tajną, badawczą misję? Taki luj, nie wierzę.
Grzechu300 napisał(a):Ale i tak wątpię, że kiedykolwiek opanujemy podróż w czasie. Zresztą - po co nam to?
Grzechu300.

Universal napisał(a):Odpycha myśl o tym, że nie wszystko poznaliśmy i nie wszystko jesteśmy w stanie poznać. Co za tym idzie - jest to po prostu kwestia otwarta.

Universal napisał(a):Grzechu300 napisał(a):Trochę lata mi to i powiewa, tak samo jak udowadnianie istnienia pozaziemskich form życia.
Kolejny
Universal napisał(a):Ano tak, właśnie mogłoby to polegać na tajnych misjach. Albo, co prostsze, na biernej obserwacji teraźniejszości przez ludzi z przyszłości.
Universal napisał(a):Po co? Zależy. Forma "pasywna", gdzie nie masz wpływu na tę rzeczywistość, przydałaby się Wołoszańskiemu. Forma "aktywna" byłaby dobra np. do podróży międzygwiezdnych. Teoretycznie![]()
Universal napisał(a):Niemożliwe? A udowodnij ktoś

Grzechu300 napisał(a):Udowodnij, że magiczna siła pączków z lukrem nie powstrzymuje świata przed wpadnięciem do Tartaru.![]()

Universal napisał(a):Akurat podróż "do przodu" jest niby możliwa
Tawariszcz napisał(a):słyszał ktoś może teorię, że my tak naprawdę cały czas śnimy (...) wszyscy i wszystko to twór naszej wyobraźni. (...)

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości