Moim marzeniami jest
1. Rodzina - żona oraz trójka dzieci (2 córki i syn pośrodku z różnicą 2 lat u każdego)
2. Dom - w podwodnym mieście (chciałbym aby było to Rapture) Dom który zaprojektował bym sam - wstępne szkice mam w szafie w teczce którą dostałem w zerówce
3. Tatuaż - tzw. Rękawy na obu rękach - szkice już zaawansowane mam w tej samej samej teczce (zastanawiam się też nad wytatuowaniem karku i jednego kolana)
4. Praca - Żołnierz (najlepiej w polskiej armii - wiadomo patriotyzm, honor i te sprawy, ale taki którego nie ograniczało by upośledzone prawo - tajniak

) A co do ilości kasy to nie chce nią rzygać tylko być na średnio-duży + ,bo jak mówi powiedzenie "Trzeba mieć pieniądze, aby o nich nie myśleć"

Notka dla tych którzy nie zgadzają się z upośledzeniem polskiego prawa (moje doświadczenia):
Mieszkam sam i lubię grać przy otwartym oknie/oknach (świeże powietrze) ze słuchawkami na uszach. Złodziejaszek wszedł przez otwarte okno niezdarnie zwalając doniczkę na podłogę - ja jako osoba która się nie patyczkuje złamałem mu rękę oraz wybiłem bark uszkadzając kilka mebli. Złodziejaszek pozwał mnie i żądał odszkodowania za brutalne pobicie to 1 , a po 2 nie mogłem oskarżyć go o próbę/włamanie bo nie było "widocznych śladów próby włamania"