Sluchaj... kamizelka jest jak najbardziej ok. Gorzej z baza... polecam poszukac cos lepszego cos na styl zwyklego zolnierza US czyli szerokie spodnie i kurtka. Mundur jak sie patrzy. Ja teraz zrobilem prowizoryczny kombinezon najemnika i monolitu w jednym (biale camo i czarna kamizelka). Wystarczylo pare wizyt w szmateksie

Zakupilem spodnie moro w bialym kolorze no i zielone niestety ktore zmienie jak znajde wlasciwego koloru. Jedne sluza mi jako dolna czesc i to wlasnie jest czesc zielona a na kurtke posluzyly mi te biale spodnie. Odcialem nogawki i naszylem je na rekawy od bluzy. W efekcie mam bardzo ciepla kurtke na ktora zakladam czarny ocieplacz (zmodyfikowany po dodaniu kieszeni na magazynki). Ze jestem strzelcem wiatrowkowym odwazylem sie przetestowac nawet pancerz

kamizelka wylozona jest od przodu i od tylu plyta metalowa ktora zatrzymala srut wystrzelony z 15m. Moze to zbedne ale ciekawe np przy upadku

Dzisiaj zdjec nie pokaze bo troche pozno na przebieranie sie. Caly czas usprawniam ten komplet i w planach jest wykonanie dwoch wersji zielonej i bialej moze jak znajde to zrobie tez czarne camo na noc

dzis zajalem sie domowej roboty kominiarka i rekawiczkami podobnymi ze stalkera w kolorze czarnym. Moze smieszny ten moj pomysl no ale nie stac mnie na drogi i gotowy kombinezon do ASG. Na razie mam na nowe oreze bo ten niewypal ktory posiadam juz sie rozpada