Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Soviet w 19 Sie 2012, 22:19

SkullDagger napisał(a):a gdy ja mam ona o tym nie wie.

Czyli, że gdy masz dziewczynę, to ona o tym nie wie? Gwałcicielu ty.
r u avin a giggle m8? LA nie będzie.
Image

Za ten post Soviet otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive marcel.
Awatar użytkownika
Soviet
Very Important Stalker

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:41
Ostatnio był: 04 Gru 2024, 20:12
Miejscowość: Wow
Kozaki: 788

Reklamy Google

Postprzez Strelok_90 w 19 Sie 2012, 22:39

Lagi w multiplayer w Minecraft są denerwujące. Zwłaszcza w momencie gdy zbierasz drużynę i wyruszasz na minerstwo aż tu tak nagle BUM!!!! I na ekranie pulpit Windowsa... :(

Strelok_90
Wygnany z Zony

Dołączenie: 08 Sie 2012, 19:03
Ostatnio był: 28 Lis 2014, 22:45
Ulubiona broń: --
Kozaki: 17

Postprzez djcycu w 19 Sie 2012, 23:16

SkullDagger napisał(a):Wkurza mnie ze nie mam dziewczyny, a gdy ja mam ona o tym nie wie.

Ja nie mam 3 lata i żyję... I też mnie to wku*wia że żadnej porządnej baby tu nie ma... Ot materiał jest na materac a nie na żonę.
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen

Za ten post djcycu otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Damianox.
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez MatrixSTR w 19 Sie 2012, 23:20

djcycu napisał(a):I też mnie to wku*wia że żadnej porządnej baby tu nie ma... Ot materiał jest na materac a nie na żonę.

To zmień znajomych :P
Awatar użytkownika
MatrixSTR
Modder

Dołączenie: 26 Maj 2009, 23:44
Ostatnio był: 16 Mar 2026, 23:44
Miejscowość: Gdzieś Daleko W Wielkopolsce
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 277

Postprzez SkullDagger w 19 Sie 2012, 23:50

W sumie berdziej wpienia (posta wyżej mozna usunąc) że już zaczynam z jakas znajomość to tak sie spinam że ówno z tego wychodzi.

Czyli wychodzi na to ze wpieniam sam siebie:)
I5-3570K 3,40Ghz 3,80Ghz in Turbo
GA B75M-D3V GoodRam 8GB 1600Mhz
GTX 660 2GB Win 7 64bit
Awatar użytkownika
SkullDagger
Ekspert

Dołączenie: 26 Sie 2011, 01:04
Ostatnio był: 10 Gru 2025, 02:28
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 63

Postprzez djcycu w 20 Sie 2012, 01:12

To wrzuć na luz a jak cię olewają za to żeś normalny i naturalny to jak wyżej Matrix napisał "zmień znajomych" :P
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez Kuballa44 w 20 Sie 2012, 03:50

-Przykry fizyczny zapie*ol na żniwach. Kurz, wciskający się wszędzie i kłujący niemiłosiernie, nie wspomnę o tym że oczy ropiały, a oddech pełną piersią dawał efekt jakby ktoś po płucach skakał w glanach...
-Ile by pieniędzy nie zarobił, zazwyczaj nie starczy na nic konkretnego. Im więcej pieniędzy, tym więcej wydatków, najczęsciej są potem wydawane na jakieś niepotrzebne bzdety, i sam sie dziwie gdzie ta kasa uleciała. :/
-Znajomi, którzy po odnalezieniu drugiej połówki, automatycznie tracą kontakt ze światem. 24/7 ze swoim skarbem, a koledzy/koleżanki niech spier... Zabawnie się robi tylko po zerwaniu jak nagle sobie przypominają o calym świecie. :E
-Miesięczny brak internetu, i forum.
-To że mam 19 lat, a nie nadążam za rówieśnikami... Imprezy i alkohol przestaly być priorytetem. :F
Słowa były niegdyś czarami i do dziś słowo zachowało coś ze swej siły czarodziejskiej. Słowami może człowiek uszczęśliwić lub doprowadzić do rozpaczy, słowami nauczyciel przenosi na uczniów swą wiedzę, słowami mówca porywa słuchaczy, decyduje o ich sądach i rozstrzygnięciach. -Freud.

Za ten post Kuballa44 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive MatrixSTR, djcycu.
Awatar użytkownika
Kuballa44
Beta Tester

Dołączenie: 12 Wrz 2009, 08:21
Ostatnio był: 02 Gru 2025, 19:29
Miejscowość: Prawie że Koszalin.
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 297

Postprzez vandr w 20 Sie 2012, 08:06

djcycu napisał(a):Mnie zaś wkurzają wszelkiej maści obywatele Rumunii...

To na pewno Rumuni byli? Może Cyganie? Ludzie mają tendencję do mylenia tych ludzi podczas gdy jest to zupełnie inna nacja, a samemu nie chce mi się wierzyć w takie zachowanie rzekomych "Rumunów" :)
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: 19 Kwi 2026, 13:07
Kozaki: 1749

Postprzez KOSHI w 20 Sie 2012, 09:44

Mój kuzyn też jak znalazł żonę to zdziczał do reszty. Choć zrobimy flaszkę. Eee, nieee, bo żona zadzwoni, że trzeba do marketu jechać. Choć na piwo. Nie mogę, bo żona chce kupić kotka. ku*wa, ciągle na nie. A ch*j z tobą, nie to nie. Ja też mam żonę i jakoś mogę co jakiś czas spotkać ze znajomymi. Niestety, wziął sobie przymuloną kobitę co ciągle zrzędzi i wiecznie jej coś nie pasuje to niech się męczy. A taki był z niego kiedyś herbatnik ...
Image
Awatar użytkownika
KOSHI
Opowiadacz

Dołączenie: 16 Paź 2010, 13:13
Ostatnio był: 04 Lut 2026, 18:13
Kozaki: 649

Postprzez Realkriss w 20 Sie 2012, 10:21

Niestety, ludzie dobierają się bez uzgodnienia wspólnych zainteresowań.
Przecież to oczywiste, że bez wspólnej płaszczyzny do rozmowy i spędzania czasu samo patrzenie sobie w ślepka i nawet najlepszy seks nie zapełni życia myślącemu człowiekowi.

Moim zdaniem udany związek mogą stworzyć jedynie ludzie o zbliżonym poziomie intelektualnym, mentalności i przynajmniej części wspólnych zainteresowań.
Mężczyźni bardzo często popełniają błąd, kierując się przy wyborze kobiety swoim przyjacielem, mieszkającym w rozporku. A potem, gdy się już napatrzy na długie nogi i zapali fajkę po dobrym seksie, to nie ma do kogo gęby otworzyć.
Zresztą u kobiet bywa podobnie, fajna dziewczyna i kark ze swkerku, ale "On jest taki męski!!".

Dlatego wpienia mnie, że inteligentny facet/kobieta wiąże się z jakimś fajnie wyglądającym ćwierćmatołkiem, z którym nie ma o czym gadać, zamiast lepiej się przyłożyć i poszukać osoby na swoim poziomie.

Za ten post Realkriss otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive scigacz1975, Lucjusz.
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Dołączenie: 08 Lut 2011, 14:58
Ostatnio była: 08 Gru 2024, 16:26
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Wolność
Kozaki: 882

Postprzez scigacz1975 w 20 Sie 2012, 10:33

...Niestety, wziął sobie przymuloną kobitę co ciągle zrzędzi i wiecznie jej coś nie pasuje to niech się męczy....
Niestety zbytnie uleganie takim osobnikom, obojętne jakiej są płci, do niczego dobrego nie prowadzi. Człowiek który ulega staje się często zgorzkniały, a ten któremu się ustępuje i tak ma to w doopie. Psikro....
Awatar użytkownika
scigacz1975
Monolit

Dołączenie: 29 Sty 2010, 00:26
Ostatnio był: 29 Mar 2026, 16:28
Miejscowość: Stalowa Wola
Ulubiona broń: --
Kozaki: 926

Postprzez Iwan Iwanow w 20 Sie 2012, 11:12

Mnie wpienia:
- To że ludzie nie mogą zrozumieć że jestem jednocześnie : fanem kuców, poezji Kaczmarskiego i Wysockiego, filmów Tarkowskiego, ASG, Stalkera (cała MOJA seria Stalker posiada :Stalker (film i gra), Piknik i (bo podobny klimat) Metro 2033.
- To ludzie nie mogą zrozumieć że sataniści nie wieżą w Satana ( to sie nazywa lucyferanizm).
-To że nikt nie toleruje innych poglądów. Poglądy dzisiaj są karane prawnie (wszystkie poglądy totalitarne) i że nie ma dzisiaj PRAWDZIWYCH parti prawicowych (niby Mikke coś tam robi ale d*** wychodzi).
-To że uważam że to nie Ruscy skrzywdzili polskie komunizmem tylko komuniści (a każdy komunista nie jest Rusinem jest zdrajcą narodowym) a aktualnie nie ma Rusinów "Ruskich" tylko sa Rosjanie.
Czemu jestem w tej frakcji? A co innego mi zostaje? Zona nie ma rządy ni praw, a to zawsze jest kłopot. Bo kto ma stworzyć rząd? Powinność? Paramilitarni debile zabijający wszystko co się da. Wolność? Powaleni i cofnięci ćpuni. A może samotnicy? Ci to świni nie upilnują. Nie bracie, bandyci są najlepsi bo nie są żołnierzami, ćpunami, ani nieodpowiedzialnymi debilam. Bandyci są najlepsi bo są stróżami pokoju w władzy.
Awatar użytkownika
Iwan Iwanow
Kot

Dołączenie: 21 Gru 2011, 17:27
Ostatnio był: 12 Maj 2013, 11:51
Miejscowość: Wiórków (polskie el dorado)
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: -3

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości