Homoseksualizm

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Homoseksualizm

Postprzez Pangia w 11 Maj 2014, 15:03

Grzechu300 napisał(a):Walka o prawa? Związki? Adoptowanie dzieci? Bzdura - i tak mieszkają i żyją ze sobą, więc po co im status "małżeński"?

Bez tego w myśl prawa są to dwaj obcy sobie ludzie i w razie śmierci jednego z nich rodzina nagle sobie przypomina o dziwnym wujku, co nigdy baby nie miał, ale się dorobił i sam został z forsą. No właśnie nie sam, ale nawet jeśli żył z tym drugim facetem 50 lat, to i tak ten drugi nie ma prawa nawet do kurzu z biurka.
Co do adopcji dzieci to raczej jest lepiej tak, jak teraz. Bardziej jednak martwi mnie to (głównie dlatego, że wszyscy mają to w dupie), że z takiego dzieciaka tylko by się nabijali, że ma dwóch starych/dwie stare, powstał z próbówki albo w ogóle jego ojcem jest jakiś Rusek z drugiego końca świata.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Reklamy Google

Postprzez impulse_101 w 12 Maj 2014, 18:39

Oglądając tą Eurowizje to tak mi przez myśl przemknęło ze zamiast tęczy trzeba będzie zacząć palić brody :E
Image
Awatar użytkownika
impulse_101
Legenda

Dołączenie: 20 Sty 2009, 16:47
Ostatnio był: 08 Lut 2020, 16:44
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Viper 5
Kozaki: 275

Postprzez TowarzyszTaras w 12 Maj 2014, 18:43

Nazwiesz ich pedałami, a może oni bronią codziennie nasz kraj przed inwazją gigantów?

Edit:
Proponuje pod ten temat podpiąć tematykę siłowni i pakerów.
Image
POMOGŁEM? DAJ SOGA NIE BONDZ ŻYD
TowarzyszTaras
Kot

Dołączenie: 09 Maj 2014, 12:54
Ostatnio był: 25 Sie 2014, 23:50
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: RPG-7u
Kozaki: -3

Postprzez AlianPl w 12 Maj 2014, 19:14

impulse_101 napisał(a):Oglądając tą Eurowizje to tak mi przez myśl przemknęło ze zamiast tęczy trzeba będzie zacząć palić brody :E

Wczoraj o tym myślałem, i teraz pewnie blokerzy z twarzami niemusniętymi inteligencją będą podpalać meneli xD.
I ja zaczne gaśnice nosić, że długie piura mam to i brode równiez, a wiadomo że bojsbandy z pod klatki mają problem z rozróżnianiem płci. ;)

@UP dzięki, wypaliłeś mi oczy.
Awatar użytkownika
AlianPl
Stalker

Dołączenie: 07 Wrz 2009, 18:02
Ostatnio był: 22 Lis 2014, 18:08
Frakcja: Powinność
Kozaki: 7

Postprzez jalkavaki w 12 Maj 2014, 23:54

Bez tego w myśl prawa są to dwaj obcy sobie ludzie i w razie śmierci jednego z nich rodzina nagle sobie przypomina o dziwnym wujku, co nigdy baby nie miał, ale się dorobił i sam został z forsą. No właśnie nie sam, ale nawet jeśli żył z tym drugim facetem 50 lat, to i tak ten drugi nie ma prawa nawet do kurzu z biurka

A co za problem spisać testament?
Odnośnie Ojrowizji, słyszałem dziś dobry tekt: musze iść się ogoliść bo zaczynam wyglądać jak baba :D
Wojna jest zła. Ale gorsze są sukinsyny które nie mają nic za co byliby gotowi walczyć i umierać.
"Może nas wiedzie szalbierz chciwy paru groszy
Lecz lepsze to niż śmierć na wapniejących szańcach" - J. Kaczmarski, Stalker.

Za ten post jalkavaki otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive czarny stachu.
Awatar użytkownika
jalkavaki
Legenda

Dołączenie: 02 Kwi 2010, 11:20
Ostatnio był: 10 Cze 2025, 07:01
Miejscowość: Stetinum
Frakcja: Samotnicy
Kozaki: 194

Postprzez TowarzyszTaras w 23 Maj 2014, 17:48

Image

Za ten post TowarzyszTaras otrzymał następujące punkty reputacji:
Negative KoweK, PeLeRKS.
TowarzyszTaras
Kot

Postprzez czarny stachu w 28 Maj 2014, 15:46

jestem tolerancyjny niech sobie w swoich łóżkach robią co chcą ale NIKT nie będzie mi wmawiał że 2 jeb###ych się facetów jest NORMALNE . i niech nie adoptują dzieci i nie sr##ą się że są dyskryminowani mają o tyle dobrze że są tolerowani.to można leczyć :+:
Ostatnio edytowany przez czarny stachu, 06 Cze 2014, 18:50, edytowano w sumie 1 raz
Każdy ziom zbiera złom!
sprzedaj pralkę ,sprzedaj łom!
opal kable ,przetop druty
żeby mieć na nowe buty!

Za ten post czarny stachu otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Krzyk19, Kenzelek, Kałach,
Negative TowarzyszTaras.
czarny stachu
Stalker

Dołączenie: 22 Kwi 2014, 17:05
Ostatnio był: 21 Cze 2015, 16:59
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 5

Postprzez TowarzyszTaras w 02 Cze 2014, 20:30

Nie rozumiem czemu tak nie lubicie homoseksualistów. To tak jak z tym że wielu z was jest grubych, tego się nie wybiera. No ale jest o wiele lepiej niż bycie grubym, przynosi to wielką satysfakcję i spełnienie :3 Zaczęło się niewinnie, bo na forum o anime poznałem pewnego chłopaka, który miał podobne gusta :3

Okazało się że też jest z Warszawy, postanowiliśmy się spotkać. Był bardzo wesoły i żywy :D. Często przychodziłem do niego i razem oglądaliśmy anime. Inicjacja seksualna zaczęła się podczas oglądania Winter Cicada. Przytuliłem się do niego, a on początkowo zdziwiony złapał mnie za krocze. Reszty nie będę opisywać ;)

To było dość ciekawe przeżycie, wy tego pewnie nigdy nie dostąpicie bo jesteście zbyt ograniczeni na to. Dodam że odbyłem stosunek z dziewczyną, ale z nim było o wiele ciekawiej.
Image

Positive Gorianov, Kamieniarz,
Negative KoweK, Kałach, agata, czarny stachu, Gość, Gość, Dziab_Dziab, Kenzelek.
TowarzyszTaras
Kot

Postprzez Woland w 02 Cze 2014, 20:49

TowarzyszTaras napisał(a):To tak jak z tym że wielu z was jest grubych, tego się nie wybiera.

Akurat bycie grubym zazwyczaj źródło ma w trybie życia więc jest jednak wyborem. "Jestem gruby ale nie ja to wybrałem" mówią ludzie którzy z braku miejsca na talerzu żrą z wanny i powtarzają "Ja nie chcę być gruby"- tja, jasne...

TowarzyszTaras napisał(a):Zaczęło się niewinnie, bo na forum o anime poznałem pewnego chłopaka, który miał podobne gusta :3

A więc jednak to prawda co mówią o fanach anime... :E

TowarzyszTaras napisał(a):Okazało się że też jest z Warszawy, postanowiliśmy się spotkać. Był bardzo wesoły i żywy :D. Często przychodziłem do niego i razem oglądaliśmy anime. Inicjacja seksualna zaczęła się podczas oglądania Winter Cicada. Przytuliłem się do niego, a on początkowo zdziwiony złapał mnie za krocze.

Jak bardzo fascynujące...

TowarzyszTaras napisał(a):Reszty nie będę opisywać ;)

"Dziękujemy!"- userzy stalker.pl

TowarzyszTaras napisał(a):wy tego pewnie nigdy nie dostąpicie bo jesteście zbyt ograniczeni na to.

I dzięki ci za to Odynie!

TowarzyszTaras napisał(a): Dodam że odbyłem stosunek z dziewczyną

Kiedy gej pisze że zaliczał baby to mnie fapacza z braku powodzenia to po prostu boli.
Nawet pedał ruc*ał więcej bab niż mi dane będzie przez cały mój nędzny żywot, fail...

Za ten post Woland otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Universal, ThaiWarrior, Adam, Gro3a, Jurand, Pangia, Kwiczoł, Naznaaczony, Degtyarev, scigacz1975, Gość, Artem 2033, Major_Degtyarev,
Negative Kosma.
Woland
Legenda

Dołączenie: 26 Sie 2010, 11:18
Ostatnio był: 28 Mar 2019, 00:05
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 10

Postprzez TowarzyszTaras w 02 Cze 2014, 21:01

Woland napisał(a):
TowarzyszTaras napisał(a): Dodam że odbyłem stosunek z dziewczyną

Kiedy gej pisze że zaliczał baby to mnie fapacza z braku powodzenia to po prostu boli.
Nawet pedał ruc*ał więcej bab niż mi dane będzie przez cały mój nędzny żywot, fail...

Bo żyjesz w swoim smutnym świecie pełnym starych konserwatywnych przesądów, dziewczyny inaczej podchodzą do takich smutasów z krzyżem i w wojskowej kurtce, a inaczej do ludzi którzy są duszą towarzystwa i traktują każdego jak brata ;)
Image

Negative Krzyk19.
TowarzyszTaras
Kot

Postprzez KoweK w 02 Cze 2014, 21:09

TowarzyszTaras napisał(a):Przytuliłem się do niego, a on początkowo zdziwiony złapał mnie za krocze. Reszty nie będę opisywać ;)

Image

Nawet nie musisz opisywać reszty. Po prostu chwalenie się takimi rzeczami na forumie jest żenadą - nieważne czy homo, czy hetero. Obyś trollował.
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Dzisiaj, 03:25
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1493

Postprzez TowarzyszTaras w 02 Cze 2014, 21:13

xKoweKx napisał(a):Nawet nie musisz opisywać reszty. Po prostu chwalenie się takimi rzeczami na forumie jest żenadą - nieważne czy homo, czy hetero. Obyś trollował.

Obyś trollował? Boli cię to że ktoś odnalazł szczęście? A może dlatego że nie potrafisz być otwartym na inne możliwośći i żyjesz w swoim świecie zabobonów i tabu.
Image
TowarzyszTaras
Kot

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości