Grzechu300 napisał(a):Walka o prawa? Związki? Adoptowanie dzieci? Bzdura - i tak mieszkają i żyją ze sobą, więc po co im status "małżeński"?

impulse_101 napisał(a):Oglądając tą Eurowizje to tak mi przez myśl przemknęło ze zamiast tęczy trzeba będzie zacząć palić brody

Bez tego w myśl prawa są to dwaj obcy sobie ludzie i w razie śmierci jednego z nich rodzina nagle sobie przypomina o dziwnym wujku, co nigdy baby nie miał, ale się dorobił i sam został z forsą. No właśnie nie sam, ale nawet jeśli żył z tym drugim facetem 50 lat, to i tak ten drugi nie ma prawa nawet do kurzu z biurka
czarny stachu.

KoweK, PeLeRKS.

Krzyk19, Kenzelek, Kałach,
TowarzyszTaras.

Gorianov, Kamieniarz,
KoweK, Kałach, agata, czarny stachu, Gość, Gość, Dziab_Dziab, Kenzelek.

TowarzyszTaras napisał(a):To tak jak z tym że wielu z was jest grubych, tego się nie wybiera.
TowarzyszTaras napisał(a):Zaczęło się niewinnie, bo na forum o anime poznałem pewnego chłopaka, który miał podobne gusta :3
TowarzyszTaras napisał(a):Okazało się że też jest z Warszawy, postanowiliśmy się spotkać. Był bardzo wesoły i żywy. Często przychodziłem do niego i razem oglądaliśmy anime. Inicjacja seksualna zaczęła się podczas oglądania Winter Cicada. Przytuliłem się do niego, a on początkowo zdziwiony złapał mnie za krocze.
TowarzyszTaras napisał(a):Reszty nie będę opisywać![]()
TowarzyszTaras napisał(a):wy tego pewnie nigdy nie dostąpicie bo jesteście zbyt ograniczeni na to.
TowarzyszTaras napisał(a): Dodam że odbyłem stosunek z dziewczyną
Universal, ThaiWarrior, Adam, Gro3a, Jurand, Pangia, Kwiczoł, Naznaaczony, Degtyarev, scigacz1975, Gość, Artem 2033, Major_Degtyarev,
Kosma.

Woland napisał(a):TowarzyszTaras napisał(a): Dodam że odbyłem stosunek z dziewczyną
Kiedy gej pisze że zaliczał baby to mnie fapacza z braku powodzenia to po prostu boli.
Nawet pedał ruc*ał więcej bab niż mi dane będzie przez cały mój nędzny żywot, fail...

Krzyk19.

TowarzyszTaras napisał(a):Przytuliłem się do niego, a on początkowo zdziwiony złapał mnie za krocze. Reszty nie będę opisywać![]()

xKoweKx napisał(a):Nawet nie musisz opisywać reszty. Po prostu chwalenie się takimi rzeczami na forumie jest żenadą - nieważne czy homo, czy hetero. Obyś trollował.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości