Homoseksualizm

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Pedalstwo

Postprzez Kosma w 19 Cze 2014, 09:45

TowarzyszTaras napisał(a):To źle

Tak, źle.

TowarzyszTaras napisał(a): Boli cię to że ktoś odnalazł szczęście?

Ale co do ch*ja nas to obchodzi? Są inne forumy erotyczne na których możesz się chwalić, jak to koledzy łapią Cię za krocze. Po prostu jeden wielki :facepalm:.

Moje zdanie co do homoseksualistów jest takie. Ciągle pie*dolą, że są dyskryminowani, a sami łażą w rurkach i różowych bluzeczkach po chodniku. Sami po prostu prowokują. ch*j z tym, jak chcą, niech robią w łóżku co im się żywnie podoba. Ale nikt mi nigdy nie wmówi, że to normalne. Bóg (a tam, ch*j z tym, Woland się uczepi) tak stworzył człowieka, żeby mężczyzna robił to z kobietą. Oczywiście są dwa rodzaje homoseksualistów.

Homoseksualista - Idealnym przykładem jest para homoseksualistów z Barw Szczęścia. Nie łażą wiecznie w różowych bluzeczkach, potrafią pocieszyć kobietę. Ten rodzaj toleruję w 100%.
Pedał - Łazi w rureczkach, bluzeczkach, chce by ktoś go wziął od tyłu. To jest po prostu istne pedalstwo, tego nie powinno się tolerować. I ch*j, niech są dyskryminowani!

Zaraz posypie się fala hejtu
Image

Nic nie warte znajomości, po czasie tracą wartość
u mnie z ludźmi jak z rapem - nie ilość tylko jakość.

Image

Za ten post Kosma otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Farathriel, ZiomB, Pangia, trolololo.
Awatar użytkownika
Kosma
Stalker

Dołączenie: 04 Cze 2014, 17:30
Ostatnio był: 20 Wrz 2014, 21:38
Miejscowość: Tak, chcę mieć w profilu
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 13

Reklamy Google

Re: Homoseksualizm

Postprzez Farathriel w 19 Cze 2014, 10:33

Wiecie co - ja mam taką propozycję dla tych, którzy ochoczo bronią homoseksualizmu. To jest taki eksperyment socjologiczny. Wysyłamy homosiów - wszystkich - co do jednego na bezludną wyspę i testujemy jak długo geje i lesbijki są w stanie żyć, tworzyć cywilizację i co ważne przedłużać gatunek. Bo zgodnie z podstawowymi prawami funkcjonowania społeczeństw - po 10-20 latach, jakby cała ta ekipa zaczęła wymierać - ktoś ustanowiłby iście nieziemski zamordyzm byle tylko przetrwać. Chęć przetrwania jest silniejsza od pragnienia przyjemności cielesnej, więc natura by najprawdopodobniej sama ustawiła homosiów w należytym porządku seksualnym (choć nie koniecznie społecznym bo byłby zamordyzm).

Mała konkluzja - jeśli ktoś ma swoje wewnętrzne upodobania to niech sobie je ma, ale to jest - na litość Boską jego problem, nie problem społeczny bo mamy odsetek 2% gejów w społeczeństwie. To są problemy indywidualne, a nie społeczne przez wzgląd na ilość tych problemów. A wszak problem społeczny rodzi się wtenczas, gdy dana grupa ludzi o wspólnych interesach łączy swoje działanie w celu poprawy bytu. Ja tymczasem nie zauważyłem by większość gejów była za tymi wszystkimi lewicowymi (tfu) "usprawnieniami". Raban podnosi co najwyżej grupa ideologów.
Moja twórczość jaką tutaj zamieściłem:
Złoty Odwłok Cywilizacji - cyberpunk/postapokalipsa z nutą tragedii
S.T.A.L.K.E.R. - Hipotezy - artykuł wyjaśniający zagadnienia noosfery
Barwnoprogresja Szarobredni - psychologiczne opowiadanie w narzeczu filozoficznym
Dziadek - ciepły fabularnie short
Demiurg - opowieść filozoficzna/metafizyka
Awatar użytkownika
Farathriel
Stalker

Dołączenie: 16 Mar 2013, 12:37
Ostatnio był: 16 Mar 2017, 21:02
Miejscowość: Ostrowiec Świętokrzyski
Frakcja: Naukowcy
Kozaki: 63

Postprzez Woland w 19 Cze 2014, 12:40

Farathriel napisał(a):Wysyłamy homosiów - wszystkich - co do jednego na bezludną wyspę i testujemy jak długo geje i lesbijki są w stanie żyć, tworzyć cywilizację i co ważne przedłużać gatunek.

I dlatego w naturze stanowią niegroźną dla przedłużania gatunku mniejszość a ich procent w społeczeństwie jest dość stały. Argument kaputt.

Farathriel napisał(a):nie problem społeczny bo mamy odsetek 2% gejów w społeczeństwie. To są problemy indywidualne, a nie społeczne przez wzgląd na ilość tych problemów.

Te problemy sejm mógłby rozwiązać w góra tydzień 2-3 ustawami. Haczyk w tym że nie chcą. Czemu? Wspaniały temat zastępczy. Zważywszy na durnoty jakimi się zajmują, zważywszy na fakt komisji anty-gender, myślę że czas na przegłosowanie tych 2-3 ustaw nie odbił by się tragicznie na państwie polskim. Jakby się w końcu czymś- czymkolwiek- zajęli nawet odbyło by się to z korzyścią dla państwa. Te kilka godzin na te ustawy to kilka godzin mniej by kraść!
Woland
Legenda

Dołączenie: 26 Sie 2010, 11:18
Ostatnio był: 28 Mar 2019, 00:05
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 10

Postprzez Farathriel w 19 Cze 2014, 14:25

I dlatego w naturze stanowią niegroźną dla przedłużania gatunku mniejszość a ich procent w społeczeństwie jest dość stały. Argument kaputt.

Szkoda niestety - drogi @Wolandzie - że ideolodzy związani z ruchami LGBT próbują tym mniejszościom wyznaczać przywileje tak jakby stanowili istotny wkład w cywilizację. Ja nie mówię by kierować się jedną z zasad czegoś tak niemożliwego do zdefiniowania jak sprawiedliwość społeczna (chodzi tu o zasadę - każdemu według zasług) - ale są takie elementarne zasady, którymi dany naród winien się kierować. I między innymi chodzi tu o model społeczeństwa jaki postulujemy. I w tej chwili nawet tak znienawidzone PO stawia na konserwatywny model społeczny. To jedynie partie pokroju TR czy Partia Zieloni mają ten skrajny, wręcz wyniszczający model oparty o współczesne unijne zabawy z socjotechniką.

Te problemy sejm mógłby rozwiązać w góra tydzień 2-3 ustawami. Haczyk w tym że nie chcą. Czemu? Wspaniały temat zastępczy.

I tu się akurat zgodzę. To jest piękny i bardzo wygodny temat - jest jak karta, którą można wyciągnąć na życzenie i zrobić zamieszanie w opinii publicznej, a na boku przepychać zdurniałe projekty o ograniczaniu emisji CO2 do 2017 - i to aż do poziomu w którym konieczna będzie likwidacja przemysłu węglowego. Natomiast inną sprawą są potencjalne zmiany - bo jeżeli jest grupa ideologów LGBT, pardon forumowicze - pospolitych sukinsynów - którzy chcą adoptować dzieci, domagają się dofinansowań oraz redefinicji pojęć (chociażby małżeństwa) - wtenczas słynny już "Gest Kozakiewicza" jest jedyną stosowną odpowiedzią dla takich ludzi.
Barwnoprogresja Szarobredni - psychologiczne opowiadanie w narzeczu filozoficznym

Za ten post Farathriel otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive ThaiWarrior.
Awatar użytkownika
Farathriel
Stalker

Postprzez Woland w 19 Cze 2014, 18:30

Farathriel napisał(a):przywileje tak jakby stanowili istotny wkład w cywilizację.

Hmmm... na pewno prawo do małżeństwa czy adopcji czy braku dyskryminacji jest przywilejem?
Małżeństwo i wolność od dyskryminacji to się kwalifikuje do praw człowieka akurat...

Farathriel napisał(a):istotny wkład w cywilizację.

A jaki jest twój "istotny wkład w cywilizację"? W porównaniu z niektórymi nic-nie-wnoszącymi-w-cywilizację?
Woland
Legenda

Dołączenie: 26 Sie 2010, 11:18
Ostatnio był: 28 Mar 2019, 00:05
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 10

Postprzez paintball_0 w 19 Cze 2014, 19:23

@Farathriel, a czy w twoim idealnym społeczeństwie można być heteroseksualnym singlem i nigdy nie założyć zdrowej i podtrzymującej cywilizację rodziny, czy może to też jest nielegalne?
Awatar użytkownika
paintball_0
Legenda

Dołączenie: 18 Wrz 2008, 15:12
Ostatnio był: 30 Sty 2017, 23:03
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 184

Postprzez swirekster w 19 Cze 2014, 22:42

Jeśli sprawy łóżkowe zostawiają sobie w łóżku, nie wciskają ideologii ludziom na siłę, którzy sobie tego nie życzą i płacą takie same podatki jak reszta, bez przywilejów- niech sobie będą, nic mi do tego.

Osobiście uważam stosunek dwóch mężczyzn jako nienaturalny jeśli chodzi o przedłużanie gatunku

jako pewne spełnienie się: c8uj mi do tego, jeśli oczywiście nie krzywdzi się tym osób, które tego nie chcą.

Jeśli chodzi o wymuszaniu małżeństw np na kościole Katolickim- Wypie#alaj. Nie pasujesz, to się zwyczajnie odpieprz a nie zmuszaj innych do zmieniania całego systemu, tylko żeby pokazać 'jestem chrześcijaninem i mogę ruchać Grzesia w dupkę.'
(Jestem agnostykiem)

A na koniec jest to dla mnie zwyczajnie nieestetyczne.

Nietolerancja? Pewnie! To, że się z tym pogodziłem, nie znaczy że jestem zmuszony to tolerować i cieszyć się ze wszystkich dziwactw i wymysłów ludzkich. O, jacy jesteśmy nietolerancyjni w stosunku do pedofili/ zoofilów(zwierzaki)

Tak więc Sam osobiście nie lubię, ale nie będę zakazywał innym.
Awatar użytkownika
swirekster
Tropiciel

Dołączenie: 06 Cze 2010, 20:36
Ostatnio był: 21 Mar 2017, 23:22
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 178

Postprzez impulse_101 w 19 Cze 2014, 23:04

Tolerancja to nie akceptacja, tylko znaczenie zostało celowo wypaczone na akceptacje. Kiedyś być tolerancyjnym w kontekście homoseksualizmu oznaczałoby to ze jesteś przeciwko gejom ale jak spotkasz jakiegoś na ulicy to nie walisz go w zęby tylko starasz się zignorować/przemilczeć jego heteroseksualne homoseksualne zachowanie ale z pewnością nie zobowiązywało to do akceptacji.
Ostatnio edytowany przez impulse_101, 20 Cze 2014, 05:30, edytowano w sumie 1 raz
Image
Awatar użytkownika
impulse_101
Legenda

Dołączenie: 20 Sty 2009, 16:47
Ostatnio był: 08 Lut 2020, 16:44
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Viper 5
Kozaki: 275

Postprzez swirekster w 19 Cze 2014, 23:40

'heteroseksualne pedały'

W Polsce geje są tak zpedalone, że układ przewraca się na drugą stronę i zabierają się za kobiety ;)

A tak na serio to dzięki, wyleciało mi z pamięci słowo akceptacja. Sprawka dzisiejszych mediów?
Awatar użytkownika
swirekster
Tropiciel

Dołączenie: 06 Cze 2010, 20:36
Ostatnio był: 21 Mar 2017, 23:22
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 178

Postprzez Farathriel w 20 Cze 2014, 01:00

Jako, że sporo się tutaj kwiatków pod moim adresem pojawiło - to jedziemy po kolei.

@Woland - Nie widzę żadnej dyskryminacji homoseksualistów. Jeśli dyskryminacją jest odrzucanie prawnej możliwości zawierania małżeństw, które nimi de facto nie są oraz adopcji dzieci, która z punktu pedagogicznego jest niemożliwa w realizacji procesu wychowania - to tak - z przyjemnością będę ich dyskryminował. A tak biorąc to bez emocji - redefiniujesz pojęcie dyskryminacji mieszając je z krytyką lub brakiem zgody wobec jakichś ekscesów. Co ja wnoszę? Nic. Jak mawiał Kohelet - "Marność nad marnościami". Więc możesz mnie teraz bić, torturować i niszczyć psychicznie. Przyjemne uczucie w pupie? Tak na poważnie - argumentum ad personam, drogi kolego - zachowaj dla siebie - nie szczególnie widzę logiczne powody by odpowiadać na takie błędy logiczno-językowe.

@paintball_0 - więcej kwiatków - jeżeli masz zamiar tworzyć paralogizmy i atakować moje argumenty na podstawie zdegenerowanych interpretacji - tak co by ci było łatwiej - to po prostu nie rób tego wcale. Podałem argument naturalistyczny tylko dlatego, że jest on najbardziej podstawowym odwołaniem się do ludzkiej natury - nigdzie nie wspomniałem o tym, że czegokolwiek komukolwiek zabraniam lub mój pogląd determinuje cudzą wolność "do czegoś". Więc nie wtykać mi co łaska słów, których nie użyłem. Bóg zapłać z góry.
Awatar użytkownika
Farathriel
Stalker

Postprzez paintball_0 w 20 Cze 2014, 06:27

Mnie po prostu rozśmieszył twój "eksperyment socjologiczny". Według ciebie rozwój cywilizacyjny równa się przyrostowi naturalnemu? Chyba mocno ci utkwił w pamięci ten film, w którym dzieci nagle przestały się rodzić. :E
Awatar użytkownika
paintball_0
Legenda

Dołączenie: 18 Wrz 2008, 15:12
Ostatnio był: 30 Sty 2017, 23:03
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 184

Postprzez Farathriel w 20 Cze 2014, 09:18

@paintball_0 - Oczywiście, że rozwój cywilizacyjny nie równa się tylko przyrostowi naturalnemu - natomiast jest jednym z jego elementów. A już tak prawdę mówiąc - ten cały eksperyment miał jedynie na celu wyprowadzić tezę, że homoseksualiści z natury swego zaburzenia będą schodzić na poziom patologii.

Zresztą - co ja się będę produkował w niepotrzebnych ilościach. Olinkuję coś takiego:

http://www.homoseksualizm.edu.pl/

Wszelkie informacje - naukowe - nt. homoseksualizmu są tam zawarte. Informacje niezmanipulowane przez środowiska LGBT, które domagają się konkretnych stanowisk choć często są one nienaukowe.
Awatar użytkownika
Farathriel
Stalker

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości