Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Woland w 24 Wrz 2012, 15:14

Załamało mnie jedno, zadanie domowe z polskiego. Pierwsze zadanie ok, ale drugie masakra:
Wysłuchaj dwóch wybranych utworów jazzowych z lat 20. i 30. XX w. (np. Louisa Armstronga) oraz współczesnych (np. Michała Urbaniaka). Porównaj nastrój wysłuchanej muzyki z klimatem obejrzanych dzieł plastycznych*.
1. Przeraża mnie to. Ja jestem niezbyt otwarty na gatunki poza metal/rock, poezję śpiewają i zespół Lube.
No sorry, nie mój klimat kompletnie. Nie przemawia to do mnie zupełnie i obrazy i muzyka. Kompletnie nie dla mnie to.
2. Vandr, największy metalu forum! Wyrocznio subkultury metalowej! Czy ja jeśli odsłucham tego... tego czegoś dalej będę mógł się uważać za prawdziwego metala czy tylko marnego pozera? :E
*"Jazz" Tadeusza Makowiaka (fuj, masakra) i Debra Hurd "Dziki jazz" (trochę lepiej ale dalej kiepskie).

Słaba wieża Tygrysa Królewskiego w WoT (póki co stockowa).
Drogie pestki do działa 105 mm TK.
I kretyńskie losowanie i walka mojego VIII Tieru z X Tierem
No i nooby co liczą że będę wyjeżdzał na wroga i się poświęcał za nich ewentualnie ryzykowne akcje robił nie mające żadnego uzasadnienia a jak nie to od noobów wyzywają.

Za ten post Woland otrzymał następujące punkty reputacji:
Negative manash, Xen, marcel.
Woland
Legenda

Dołączenie: 26 Sie 2010, 11:18
Ostatnio był: 28 Mar 2019, 00:05
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 10

Reklamy Google

Postprzez Wheeljack w 24 Wrz 2012, 17:44

Problemy czołowego gimbusa, trzeba po raz kolejny reformować system nauczania tak, żeby obejmował on muzykę w Twoich klimatach.
Awatar użytkownika
Wheeljack
Administrator

Dołączenie: 13 Kwi 2009, 18:52
Ostatnio był: Wczoraj, 23:33
Miejscowość: Fraktal
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 726

Postprzez Xen w 24 Wrz 2012, 18:54

Nie wiem, coś każdy zaczął chorować w szkole. Cieknie mi z nosa jak ch*j, nie mówiąc o bólu gardła. wku*wia to każdego.

PS. Woland nie ma nic lepszego poznawanie klimatów dawnej muzyki, poza tym największy kindermetal to BJ, a nie vandr. Trzeba cie przypunktować nie ma bata. I do nauki bo w gimbazie nie ma zmiłuj.
Awatar użytkownika
Xen
Ekspert

Dołączenie: 13 Lut 2011, 12:34
Ostatnio był: 30 Lis 2024, 12:26
Miejscowość: Poznań
Ulubiona broń: --
Kozaki: 116

Postprzez vandr w 24 Wrz 2012, 19:11

Woland napisał(a):2. Vandr, największy metalu forum! Wyrocznio subkultury metalowej! Czy ja jeśli odsłucham tego... tego czegoś dalej będę mógł się uważać za prawdziwego metala czy tylko marnego pozera? :E
*"Jazz" Tadeusza Makowiaka (fuj, masakra) i Debra Hurd "Dziki jazz" (trochę lepiej ale dalej kiepskie).

Nie mam z metalami nic wspólnego i nie zamierzam ;)
Jeśli odsłuchasz tego co pani zadała na pracę domową, niestety, ale już nie będziesz true, zostaniesz zmuszony ściąć włosy, spalić wszystkie Mystic Art czy tam 7Gates, skasować wszystkie mp3 z dysku i nie pokazywać się na mieście przez dwa i pół miesiąca i trzy dni do godziny 23:59- wściekły Belzebub zerwie Ci gwint w Twej dziewiczej dupce i w ten oto sposób nie będziesz miał racji bytu na tym smutnym łez padole.

A tak serio- za kilka lat przestaniesz się przejmować takimi bzdurami i dylematami. Więcej pisać nie będę, bo nie ma co- sam się przekonasz :)
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: Dzisiaj, 02:04
Kozaki: 1749

Postprzez Woland w 24 Wrz 2012, 20:40

Dwa i pół miesiąca?
A spożycie kota, spalenie kościoła, bądź zbezczeszczenie cmentarza skraca jakoś ten czas?

vandr napisał(a):A tak serio- za kilka lat przestaniesz się przejmować takimi bzdurami i dylematami. Więcej pisać nie będę, bo nie ma co- sam się przekonasz :)

Vanr, ty to pytanie na serio wziąłeś? Ten podpunkt drugi to przecież oczywiste że żart :E :E
Woland
Legenda

Dołączenie: 26 Sie 2010, 11:18
Ostatnio był: 28 Mar 2019, 00:05
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 10

Postprzez xionc w 24 Wrz 2012, 23:39

Nie dość że gimbus to jeszcze ignorant i parweniusz. Woland załamałeś mnie swoimi głębokimi przemyśleniami
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Postprzez M3Fis70 w 25 Wrz 2012, 13:26

Co mnie denerwuję?
Kochana matema, siedzę na lekcji słucham, uczę się. Biorę korki. Proszę siostrę o pomoc. A i tak ki-ch*j rozumiem, uroki matmy...
A tak poza tym męczy mnie moje lenistwo, zdaję sobie z niego sprawę ale nie chce mi się nic z tym zrobić, taki paradoks cholerny.
Dobry mutant, to martwy mutant.
Tajne zaszyfrowane inforamcje
:

Kovek to ciągle pauka

Za ten post M3Fis70 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Tormentor, Alchemik.
Awatar użytkownika
M3Fis70
Weteran

Dołączenie: 08 Kwi 2010, 20:34
Ostatnio był: 23 Maj 2025, 21:46
Miejscowość: Brzydgoszcz/Posen
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 77

Postprzez Wk1996 w 26 Wrz 2012, 21:58

Z ostatniej chwili. Zadanie sorki od polaka "Napisz list do ukochanej" :facepalm:
Pragnę zauważyć, że omawialiśmy fragmenty Biblii, więc nie wiem co ma jedno do drugiego. Chyba w celu wnerwienia polonistki napiszę z nawiązaniami i porównaniami do S.T.A.L.K.E.R.-a :E
Awatar użytkownika
Wk1996
Kot

Dołączenie: 02 Sty 2010, 18:12
Ostatnio był: 02 Mar 2015, 20:49
Miejscowość: Новоалексаидровскя Гора
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 12

Postprzez Tajemniczy w 27 Wrz 2012, 07:21

:arrowu:
No ja nie wiem gdzie ty w Zonie "ukochaną" znajdziesz :E . No chyba że pijawkę.
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

Postprzez M3Fis70 w 27 Wrz 2012, 09:44

:arrowu:
Chodzi o broń, to takie nielogiczne?

A co do tematu: Denerwujące jest to że gardło boli, i razem z nim za-pan-brat muszę naku*wiać do szkoły, twardo, nie dam się... już czuję grypę...
Dobry mutant, to martwy mutant.
Tajne zaszyfrowane inforamcje
:

Kovek to ciągle pauka
Awatar użytkownika
M3Fis70
Weteran

Dołączenie: 08 Kwi 2010, 20:34
Ostatnio był: 23 Maj 2025, 21:46
Miejscowość: Brzydgoszcz/Posen
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 77

Postprzez Lucjusz w 29 Wrz 2012, 07:32

Wk..... mnie mój stan zdrowia a co za tym idzie lekarze. Dwa i pół roku leczyłem się bezskutecznie i ciągle lekarze mi powtarzali "będzie dobrze" i o dziwo nie było dobrze tylko jeszcze gorzej aż w końcu jeden koniował wziął się za robotę postawił w końcu trafną diagnozę i powiedział "proszę pana nie będzie dobrze".
...picie wódki to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości...
Awatar użytkownika
Lucjusz
Ekspert

Dołączenie: 04 Lis 2010, 20:08
Ostatnio był: 16 Kwi 2015, 16:33
Miejscowość: Bałuty
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 261

Postprzez Stalker Rambo w 06 Paź 2012, 18:35

Wkurzyło mnie kolejne gówno pokroju steama, czyli origin. Kupiłem sobie w końcu battlefielda 3 i niemogę sobie go nawet zainstalować, bo "usługa tymczasowo niedostępna" czy coś w tym stylu. Tęsknię za czasami gdy kupowałem grę, instalowałem bezpośrednio z płyty i grałem radośnie dopóki gry nie przeszedłem/zdałem/wygrałem/skończyłem. Teraz trzeba instalować pełno niepotrzebnych aplikacji i masę innego badziewia, która ma teoretycznie być przyjacielska dla graczy, a naprawdę powoduje często irytację. Do tego ten wymagany dostęp do internetu. Po co? Ja chcę tylko pograć w grę, więc po co mi do tego internet? Rozumiem jakby chodziło tylko o aktywację, ale po co internet skoro nie mam zamiaru grać w sieci? Dodam tylko, że naprawdę mocno się powstrzymywałem przed używaniem wulgaryzmów w tym poście. ehh...

Za ten post Stalker Rambo otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive M3Fis70, bosskijoe, Borak.
Awatar użytkownika
Stalker Rambo
Weteran

Dołączenie: 21 Paź 2011, 00:15
Ostatnio był: 27 Lis 2023, 17:36
Miejscowość: Starogard Gdański
Ulubiona broń: Chaser 13
Kozaki: 143

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości