Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez MetalowyStalker w 27 Mar 2013, 19:06

w pieniają mnie menele, naprzeciwko moich okien jest knajpa... miłe widoki.

w pieniają mnie również dresiki które skaczą do każdego by uzupełnić braki w swoim ego wielkim jak mur chiński

wpienia mnie ten temat bo czytam wasze problemy i dla mnie to chleb powszedni, hałas piętro wyżej to normalka = DZICZ
Image

O ciemności, jeśli tylko w Twych ramionach spocząć mógłbym
Na chwilę i z doczesnymi oczami
Ujrzeć Twój gasnący uśmiech

Za ten post MetalowyStalker otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Marule18.
Awatar użytkownika
MetalowyStalker
Stalker

Dołączenie: 27 Mar 2013, 10:27
Ostatnio był: 18 Cze 2017, 21:16
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 12

Reklamy Google

Postprzez Pangia w 27 Mar 2013, 19:55

Wk1996 napisał(a):Oczywiście, jak można się było spodziewać, ostatni dzień w szkole przed świętami był wpieniający.

Ja miałem miesięczne praktyki i w ostatni dzień zauważyli, że z kolegą spieprzyliśmy dnia poprzedniego godzinę przed czasem i nam dowalili tróje na koniec. Później były tylko 2 dni szkoły i w oba dni dostałem 3 jedynki - 2 za jedno (słownie: jedno) zadanie z niemieckiego i jedną za brak zadania z innego przedmiotu. Jak teraz o tym myślę, to wydaje mi się, że mnie zaraz ch♥* strzeli.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Postprzez MatrixSTR w 28 Mar 2013, 01:03

Wpienia mnie to:
Image
chyba nie muszę tłumaczyć?
Awatar użytkownika
MatrixSTR
Modder

Dołączenie: 26 Maj 2009, 23:44
Ostatnio był: 16 Mar 2026, 23:44
Miejscowość: Gdzieś Daleko W Wielkopolsce
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 277

Postprzez Tajemniczy w 28 Mar 2013, 08:48

A w wakacje będziesz jęczał że płuca można wypluć od upału. Zawsze można na to spojrzeć z innej strony, lepsze takie 6-5* na plusie niż -10 w środku marca.
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Kozaki: 517

Postprzez Tormentor w 28 Mar 2013, 10:53

Ważne, że bez śniegu i mrozu :) Ale prognozy nie zawsze się sprawdzają, więc temperatura może się różnić wte i wewte. Tak 5 stopni będzie już znośne - bluza z kapturem i wiatrówka no i można już gdzie piwko sieknąć w plenerze.
Image
Awatar użytkownika
Tormentor
C O N T R I B U T O R

Dołączenie: 15 Lis 2010, 21:42
Ostatnio była: 01 Kwi 2026, 20:08
Miejscowość: Yantar
Ulubiona broń: --
Kozaki: 291

Postprzez Pangia w 30 Mar 2013, 13:29

I znowu jakieś ciele na Wikii o Stalkerze napisało artykuł po polsku. Ja wiem, że polska wersja jest wujowa, ale to nie znaczy, że należy bałaganić na angielskiej, która jeszcze jako tako wygląda.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Postprzez Gro3a w 30 Mar 2013, 16:29

A ja się strasznie dziś wkur..., bo jakaś menda porysowała mi kluczykiem całe drzwi kierowcy. Zapracujesz ciężko pieniądze, żeby się czegoś dorobić, a jakaś kur.. z zazdrości ci to zniszczy :facepalm: Jak dorwe kogoś grzebiącego przy moim aucie to nogi z dupy powyrywam :!: Kiedyś starszemu ktoś całe drzwi pogiął przy samochodzie i do tej pory nie wiemy kto to zrobił.... Co za ludzie....
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.

Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...
Awatar użytkownika
Gro3a
Technik

Dołączenie: 05 Maj 2012, 22:26
Ostatnio był: 10 Mar 2026, 20:52
Miejscowość: Lubawa - warmińsko-mazurski Sosnowiec
Ulubiona broń: Sawn-off Double-barrel
Kozaki: 294

Postprzez Tormentor w 30 Mar 2013, 18:25

Sam raz byłem świadkiem takiej sytuacji. Szły jakieś dwa byki i kluczem po całym samochodzie. Czyste sku*wysyństwo. Zawiść ludzka nie zna granic, a może zwykły debilizm, nie rozumiem ludzi jaką trzeba być ku*wą żeby komuś od tak przejechać kluczem po samochodzie.

Zresztą nasze społeczeństwo jest tak zdemoralizowane, że jest zdolne do wszystkiego.
Jak nie rozpierdzielą czegoś to ukradną. Mi nawet zajumali wiadro z gruzem przed mieszkaniem. Albo blat dosyć solidnych rozmiarów, ja nie rozumiem. Zapukać zapytać czy można wziąć bo i tak do wyrzucenia to NIE! Ukraść trzeba k*Urwa.

:mad:
Image

Za ten post Tormentor otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Pangia, Tajemniczy, Kudkudak.
Awatar użytkownika
Tormentor
C O N T R I B U T O R

Dołączenie: 15 Lis 2010, 21:42
Ostatnio była: 01 Kwi 2026, 20:08
Miejscowość: Yantar
Ulubiona broń: --
Kozaki: 291

Postprzez Tajemniczy w 30 Mar 2013, 21:17

Gro3a napisał(a):A ja się strasznie dziś wkur..., bo jakaś menda porysowała mi kluczykiem całe drzwi kierowcy. Zapracujesz ciężko pieniądze, żeby się czegoś dorobić, a jakaś kur.. z zazdrości ci to zniszczy :facepalm: Jak dorwe kogoś grzebiącego przy moim aucie to nogi z dupy powyrywam :!: Kiedyś starszemu ktoś całe drzwi pogiął przy samochodzie i do tej pory nie wiemy kto to zrobił.... Co za ludzie....

Bratu kiedyś ukradli gałkę z skrzyni biegów i radio na kasety od malucha :facepalm: .To jest polska mentalność. Jak widzę że Kowalski kupił nowego Mercedesa lub BMW a ja popylam Cinquecento to co najlepiej zrobić? Pojeździć gwoździem po masce, przebić opony albo powiedzieć że pieniądze na te auto ukradł lub dorobił się handlując narkotykami.
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Kozaki: 517

Postprzez Pangia w 08 Kwi 2013, 17:33

http://stalker.wikia.com/wiki/User:AdamDrake
Pierwszy raz widzę bota-reklamiarza z polskim tekstem. Szkoda tylko, że na Wikii o Stalkerze, a nie na Wikipedii czy innej Nonsensopedii.
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Postprzez Dżuz w 09 Kwi 2013, 22:11

1. Kompletny brak weny. Zakupiłem ostatnio świetne stalówki Hunt, a tu na złość nie mogę się zebrać żeby coś nabazgrać :/

2. Odpaliłem niedawno CS-a z zamiarem ukończenia go po raz drugi, a to gówno sypie się jak domek z kart. Trochę wcześniej skończyłem po raz nie pamiętam który "Cień Czarnobyla" i nie uświadczyłem ani jednego wylotu do pulpitu, a druga część to istna padaka :facepalm:
W11 x64 / Ryzen 5 7500F / ASUS Prime RTX 5070 OC 12 GB / 32 GB DDR 5 / SSD Samsung 990 Pro 1 TB
atikabubu Dżuz to morrofag z 10 letnim stażem
Awatar użytkownika
Dżuz
Przewodnik

Dołączenie: 11 Lut 2011, 19:08
Ostatnio był: Dzisiaj, 06:42
Miejscowość: Frogville
Kozaki: 255

Postprzez vandr w 10 Kwi 2013, 09:31

Rozdarte dzieciaki.

Uwagi moderatora:

Takie posty - Soviet
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: 19 Mar 2026, 19:55
Kozaki: 1749

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości