Realkriss napisał(a):Wpienia mnie, gdy bez powodu, bez prowokacji z mojej strony, atakuje mnie agresywnie, obraża i ocenia obcy człowiek, który nigdy na oczy nie widział, nie zna i nie ma pojęcia kim jestem. Mężczyzna, który obraża publicznie obcą kobietę - jak go nazwać? I dlaczego to robi? itd. itp.
O proszę, a jednak to wypłynęło. Mnie osobiście zdziwiło jedno: na forum wszedłem jeszcze kilka minut po 22., a dorian dalej coś tam wypisywał o "głupiej babie, co złapała konkubenta na dziecko", chociaż ani nikt go o to nie prosił, ani nikt go nie pytał o zdanie (choć sam twierdził inaczej), a psioczył jak stara baba, w dodatku bez powodu. Tłumaczenie, że był wypity jest po prostu żałosne. Najwidoczniej chłop nie powinien pić, skoro pod wpływem procentów zachowuje się jak pospolity cham, wyzywając Bogu ducha winnych ludzi, jakby co najmniej mu ojca i matkę harmonijką zatłukli. Banik na 2, 3 dni jak nic się należy - ot, tak, na ochłodę i odpoczynek od forum.
Dowcip dowcipem, ale nikt nie powie, że to nieprawda.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
A może to nie dorian, po prostu ktoś się wkradł na jego login?
Mnie wpienia to
:
Najbardziej gówniany, doprowadzający do kur*icy router jaki kiedykolwiek miałem. Utrata łącza co chwilę na kilkanaście sekund. UPC powinno mi płacić za to, że korzystam z tego cholernego ustrojstwa. Jak będzie ktoś z was zakładać UPC to zrezygnujcie z tego gówna, zaoszczędzicie nerwów i nerwów.
Za ten post Tormentor otrzymał następujące punkty reputacji:
A moim zdaniem - jeżeli Dorian ma jaja i już wytrzeźwiał to powinien Kriss przeprosić - oficjalnie. Bo można się sprzeczać, można sobie nawrzucać ale takie wycieczki osobiste są poniżej pasa. Kriss jest rozsądną dziewczyną i dużo rozumie, ale to było przegięcie totalne.
Ostatnio edytowany przez scigacz1975, 25 Kwi 2013, 18:49, edytowano w sumie 1 raz
Gdyby rzeczywiście przestrzegać regulaminu, dorian by dawno pobił zdzicha w ilości banów... Permanentnie wchodzi na forum pijany. Niby przywykliśmy do tego ("aaa... To tylko dorian..."), ale w zasadzie dlaczego i w imię czego?
Cóż mogę napisać.. Wszystko się zgadza, mój wczorajszy "występ" był nie do przyjęcia. Zgadzam się, zachowałem sie jak kompletny cham i burak, nie wiem dlaczego tak postąpiłem, mam teraz wyrzuty i pretensje do samego siebie, ale fakt - byłem wypity, co oczywiście mnie nie usprawiedliwia. Takie personalne wycieczki są poniżej pasa i nie powinienem był tak mówić/pisać. Wszystkich przepraszam za moje wczorajsze wypowiedzi, a zwłaszcza Realkriss, której to bezpośrednio dotyczyło. Fakt, powinienem dostać bana za takie "występy". Mogę tylko obiecać, że postaram się poprawić i następnym razem trzymać moją niewyparzoną gębe na kłódkę. Przepraszam jeszcze raz za moje wczorajsze, wieczorne zachowanie na forum.
Za ten post dorian otrzymał następujące punkty reputacji:
Ucinając nieprzyjemny temat Wkurza mnie, że ostatnio robiłem porządki w domu i wcięło mi oryginalną płytę z Cieniem Czarnobyla Za cholerę nie mogę jej nigdzie znaleźć, a mam ochotę zagrać sobie w wersję bez mojego nudnego moda, którego część przetrwała na płytce CD. No ale ważne, że znalazła się płyta z Zewem Prypeci (oczywiście oryginał ) No i wróciłem niedawno z roboty i muszę trochę ponarzekać
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.
Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...
Zakończę sprawę, bo sama ją w tym temacie umieściłam. Dorian po pijaku przez 3 godziny ubliżał mi, mojemu dziecku i mojej rodzinie, wytrzeźwiał i przeprosił za to, po czym dostał za to kozaki, w tym: "za honor", "za cohones" i "zachowanie jak na faceta przystało". Wyszło na to, że to honorowy prawdziwy facet z jajami. Bez komentarza. Ja rozumiem, że forumowe życie to nie jest życie realne, ale przekładając tę sytuację, gdyby facet zelżył Wam rodzinę, a potem powiedział przepraszam, to zamiast lać go w ryj, poszlibyście z nim na wódkę? Nic na to nie poradzę, ale ja tak nie umiem i nie będę dla poprawności politycznej tego udawać, zrobiłabym to wbrew sobie. Przyjmuję przeprosiny i kończę ten temat.
Za ten post Realkriss otrzymał następujące punkty reputacji:
Kriss - łatwiej postawić kozaka i go skomentować, niż pisać kolejnego posta, żeby administracja srała potem żarem, że ktoś urządza offtop albo spamuje, w ich mniemaniu. A poza tym - Dorian zachował się jak niedorozwinięty umysłowo gimnazjalista, ale przyznał się do tego i był w stanie przeprosić. Fakt, słowo pisane jest w tym wypadku prostsze, jak powiedzenie tego w cztery oczy... Ale nie zmienia to faktu, że niewielu ma na tyle odwagi/pokory. Widziałaś, żeby kiedykolwiek któryś z adminów przeprosił za warna z dupy? No właśnie.
Nie ma się co smucić. Wystarczy posiedzieć te 3/4 godziny przy nauce i następnie smakować słońca. Matura to pryszcz, gorzej będzie z egzaminem zawodowym.
Może nie wpienia, ale jednak... Trochę źle sie czuje z faktem że dziś to ja jako prowadzący apel żegnałem swój rocznik, mimo że to ja powinienem być wśród nich i być żegnanym.
Słowa były niegdyś czarami i do dziś słowo zachowało coś ze swej siły czarodziejskiej. Słowami może człowiek uszczęśliwić lub doprowadzić do rozpaczy, słowami nauczyciel przenosi na uczniów swą wiedzę, słowami mówca porywa słuchaczy, decyduje o ich sądach i rozstrzygnięciach. -Freud.