Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Voldi w 28 Kwi 2013, 09:16

Wpienił mnie pan kupujący przede mną bilet w kasie na dworcu W-wa Centralna. Najpierw zaczął dyskutować, że chce KMowską zniżkę (na wiek, 26% bodajże) w pociągu PKP IC, potem brakowało mu złotówki do biletu więc wybrał zapłatę kartą. Pominę fakt, że na początku miał lekki problem z właściwym umieszczeniem jej w czytniku, a potem 3 razy wstukiwał PIN. Kiedy wreszcie mu się udało, zaczął pyskować do pani w kasie, obrażać, narzekać. Zadzwonił telefon, a ten, z biletem, kartą, portfelem itd. baaaaardzo głośno rozmawiał o tym, że "to dobrze, że naprawiłeś mi samochód, nie będę musiał jeździć pociągami". W końcu spojrzałem na niego i powiedziałem krótko: "Panie. Daj pan siana i idź już stąd." Cóż, niższy o pół głowy, w różowej koszuli i okularkach, biźneśmen, kontra moje glany, bojówki, bluza z kapturem i skórzana kurtka.
Ach. Pan oczywiście w stanie delikatnie wskazującym.

A potem sobie miło porozmawiałem z panią w kasie i, życząc udanej pracy, ruszyłem na peron, jednocześnie szykując się do lektury wiadomo czego ;)
Image

Za ten post Voldi otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive kajzerPL, Kudkudak, Alchemik, Gro3a,
Negative Soviet.
Awatar użytkownika
Voldi
Ekspert

Dołączenie: 29 Gru 2011, 11:11
Ostatnio był: 30 Maj 2024, 11:26
Miejscowość: Kraków/Hajnówka
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 426

Reklamy Google

Postprzez xionc w 29 Kwi 2013, 09:06

Nooo przyburałeś do podpitego jegomościa w różowej koszuli. Prawdziwy madafaka z ciebie
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Postprzez Voldi w 29 Kwi 2013, 09:40

To wyobraź sobie, drogi xioncu z Sovietem, że jesteś na dworcu, którego nie znasz, nie masz pojęcia gdzie masz iść, zostało ci dwadzieścia minut do odjazdu ostatniego pociągu, którym zajedziesz do domu, a tu wpieprza się taki i uznaje za świetną zabawę dyskusję i wjeżdżanie na PKP i Bogu ducha winną panią kasjerkę (jak już pisałem - bardzo miłą).

A może to Ty byłeś? Gdybym poznał na pewno bym tak nie zareagował.
Image
Awatar użytkownika
Voldi
Ekspert

Postprzez Soviet w 29 Kwi 2013, 09:50

Nie chodzi o reakcję, tylko o potrzebę opisywania wydarzenia na forum, koniecznie z wzmianką, jaką to się ma fajną skórzaną kórtkę i jakim się jest zajebistym.
r u avin a giggle m8? LA nie będzie.
Image

Za ten post Soviet otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Tajemniczy.
Awatar użytkownika
Soviet
Very Important Stalker

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:41
Ostatnio był: 04 Gru 2024, 20:12
Miejscowość: Wow
Kozaki: 788

Postprzez Gro3a w 29 Kwi 2013, 16:24

Widzę, że forumowa "elita" nie ma pojęcia jakie opinie mają "Metaluchy" i jak są obrażani. Sam mam podobny styl i spotkałem się z kilkoma wyzwiskami typu "brudas" albo "satanista". A właśnie taki "kotożerca" częściej potrafi być bardziej uprzejmy, ale i tak wiecie lepiej :facepalm:

A co do tematu, to wkurw... mnie ocenianie ludzi po wyglądzie i obrażanie takiej osoby, by podnieść swoje ego, nie wymieniając z nim nawet zdania. Choćby człowiek się starał nie zepsuć sobie humoru, to i tak się znajdzie cham, który musi wtrącić swoje try grosze. Czasami myślę, że poziom inteligencji i wykształcenia w tym kraju znacznie spada, chyba że to efekt przebywania w nieodpowiednim towarzystwie...
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.

Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...

Za ten post Gro3a otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive SkullDagger.
Awatar użytkownika
Gro3a
Technik

Dołączenie: 05 Maj 2012, 22:26
Ostatnio był: 10 Mar 2026, 20:52
Miejscowość: Lubawa - warmińsko-mazurski Sosnowiec
Ulubiona broń: Sawn-off Double-barrel
Kozaki: 294

Postprzez Soviet w 29 Kwi 2013, 17:05

Gro3a napisał(a):Widzę, że forumowa "elita" nie ma pojęcia jakie opinie mają "Metaluchy" i jak są obrażani. Sam mam podobny styl i spotkałem się z kilkoma wyzwiskami typu "brudas" albo "satanista". A właśnie taki "kotożerca" częściej potrafi być bardziej uprzejmy, ale i tak wiecie lepiej :facepalm:

Mam dziwne wrażenie, że piszesz do mnie, ale kompetnie nie wiem o co ci chodzi. Czy ktoś tu się wypowiadał na temat subkultury metalowców?
Image
Awatar użytkownika
Soviet
Very Important Stalker

Postprzez scigacz1975 w 29 Kwi 2013, 17:11

Soviet napisał(a):Nie chodzi o reakcję, tylko o potrzebę opisywania wydarzenia na forum, koniecznie z wzmianką, jaką to się ma fajną skórzaną kórtkę i jakim się jest zajebistym.

@sovietowi żal dupę ściska że sam nie ma takiej i dlatego buraczy :E - a @xioncem to nie wiem czy ktoś się jeszcze tu przejmuje :/ - że też mu się to nie nudzi :o
Awatar użytkownika
scigacz1975
Monolit

Dołączenie: 29 Sty 2010, 00:26
Ostatnio był: 29 Mar 2026, 16:28
Miejscowość: Stalowa Wola
Ulubiona broń: --
Kozaki: 926

Postprzez Soviet w 29 Kwi 2013, 17:20

Nie chcę takiej kurtałki, bo mi nie pasuje do mojej różowej koszuli i okularków... Ups, wydało się, że to byłem ja.
Image

Za ten post Soviet otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive scigacz1975.
Awatar użytkownika
Soviet
Very Important Stalker

Postprzez Kudkudak w 29 Kwi 2013, 17:38

To nic dziwnego że tak się bulwersujesz. Przegrałbyś i tyle gdyby taki Ci dokopał.

A tak na serio sam bym tak zrobił. I nie, nie chodzę w bluzie z kapturem, może dla Ciebie świadczy to o potędze osoby, ale ja bym takiego "dżentelmena" rozwalił od razu nawet w bikini. Bo stoisz kurdełe dosłownie 15 minut tylko po to by dowiedzieć się że ten ktoś jednak nie jedzie i do tego wyraźnie okazuje swoje niezadowalenie dając innym we znaki. Wrzód na dupsku i tyle.
Image
Image Image Image Image Image
Awatar użytkownika
Kudkudak
Legenda

Dołączenie: 02 Lis 2011, 18:55
Ostatnio był: 02 Maj 2020, 00:25
Miejscowość: atomizer
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: RPG-7u
Kozaki: 656

Postprzez xionc w 29 Kwi 2013, 18:10

Robi sie tu zabawniej niż w forumowych powieściach o duporożcach :TM:
Kudkudak ty to jeszcze wagon soli musisz zeżreć żeby nawet myśleć o dokopaniu komuś
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Postprzez Voldi w 29 Kwi 2013, 18:16

Nie chodziło o to jak się noszę i jaki jestem zaje*isty, ale o to, że pan biznesmen doszedł do wniosku, że nie ma co się stawiać, sądząc po ubraniu właśnie.

Ale dym. :E
Image
Awatar użytkownika
Voldi
Ekspert

Postprzez Pangia w 29 Kwi 2013, 18:53

A tam, marudzicie. Jak kiedyś po praktykach wracałem do domu zje♥any i robiłem jeszcze sobie drobne zakupy, to też jednym zdaniem zamknąłem kolesiowi usta, bo przylazł z paragonem do kasjerki, jakimś krawatem i twierdził, że ktoś od niego wcześniej tu kupował, ale wziął nie to, co trzeba i on chciał wymienić. OK - nie ma problemu, tylko dlaczego robi to przed 22:00? Co mu to ku♥wa przeszkadzałoby przyjść następnego dnia?! Jeśli "po odejściu do kasy reklamacji się nie uwzględnia", to jeden ch♥j kiedy on przyjdzie, ale i tak w większości przypadków jest tydzień czy dwa i jakby przyszedł rano, to to samo by zdziałał. Ale nie. Przez to jego pierd♥lenie kasjerka musiała się jemu tłumaczyć, a ja stałem z colą i babeczkami czekając, aż łaskawca poczeka te 5 minut, aż ktoś inny do niego przyjdzie. Zaczął coś marudzić, że w ogóle go tu nie powinno być, to ja odparłem "Ja też już powinienem być w domu, a nie tu stać". Zamknął się od razu i grzecznie przesunął na bok, tylko patrząc na mnie spode łba, bo ktoś się ośmielił jaśnie panu klientowi zwrócić uwagę. Tuman jeden i tyle. A wcale jakoś specjalnie dziwnie nie byłem ubrany - chyba byłem w roboczym ubraniu, ale miałem na sobie normalną bluzę, więc jak facet był tak głupi jak myślałem, to pomyślał, że to dżinsy, a i tamten kolo jakimś konusem nie był - porównywalnie wyglądaliśmy.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości