Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez margarita w 07 Maj 2013, 18:46

"Zmarnowałam sobie życie, trzy lata zmarnowane, nie dostanę się na studia i będę zmywać podłogi w McDonaldzie!!!"
:caleb:

A tak serio to w czerwcu zobaczę jak poszedł mi ten polski, ale fakt, że mogłam napisać wypracowanie lepiej.No i właśnie to mnie wkurza. :P
– Tato, dlaczego nie możemy jechać z tobą?
– (do siebie) Bo jesteś mortalem, synku, a ja nie lubię paradoksu.
Awatar użytkownika
margarita
Stalker

Dołączenie: 14 Gru 2011, 19:17
Ostatnio była: 21 Lis 2015, 21:28
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 129

Reklamy Google

Postprzez utak3r w 07 Maj 2013, 19:26

Fqrviają mnie ruskie nieroby, które myślą, że wszystko się samo zrobi :mad:
Za równe dwa miesiące startuje Uniwersjada a oni od 3 miesięcy nie potrafią dostarczyć protokołów komunikacji z ichnimi urządzeniami. No żesz *******!!
Sooner or later, you will meet the Undertaker...
Awatar użytkownika
utak3r
Modder

Dołączenie: 11 Lis 2009, 18:15
Ostatnio był: 02 Sie 2025, 22:51
Miejscowość: Szczecin
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 376

Postprzez Gizbarus w 07 Maj 2013, 19:31

Bo pewnie czekają, aż ktoś pod stołem posmaruje... Przecież tam niewiele brakuje, żeby łapówki zostały jawnie uznane za konieczny środek do uzyskania tego, co ci się prawnie należy.
A czy TY już przeczytałeś i oceniłeś moją twórczość?
"Samotność w Zonie" - nadal kontynuowana.
"Dawno temu w Zonie" - tylko dla weteranów forum.
"Za późno" - czerwona część cyklu "Kolory Zony"
"Akurat o czasie" - biała część cyklu "Kolory Zony"
"Za wcześnie" - niebieska część cyklu "Kolory Zony"
"Pęknięte Zwierciadło" - mini-cykl o Zonie w wersji noir
Awatar użytkownika
Gizbarus
Opowiadacz

Dołączenie: 18 Paź 2011, 16:44
Ostatnio był: 17 Sty 2026, 10:14
Miejscowość: Zadupie Mniejsze Wybudowania Kolonia II
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 854

Postprzez utak3r w 07 Maj 2013, 19:36

No tak, ale w końcu to oni mają robić tę transmisję, nie ja... nie czaję tego.
Awatar użytkownika
utak3r
Modder

Postprzez Prohibition w 07 Maj 2013, 20:44

Wpienia mnie socjalizm który wspiera nierobów. Trzeba zabrać wszystkie zasiłki dla bezrobotnych i tymi pieniędzmi ułatwić życie ludziom pracującym. Na przykład vat na 5% przerobić.

Wpienia mnie jarzmo uni europejskiej która niszczy naszą kulturę.

Wpieniają mnie imigranci nie-europejscy którzy żyją jak szczyry ,tworzą getta, rozmnażają się na potęgę na BIAŁEJ ZIEMI, tworzą prawdziwe bezprawie i tworzą terror na ulicach ( już wkrótce w Polsce!)

Wpieniają mnie żydzi którzy kontrolują media ,a w efekcie informacje przekazywane są fałszywe i OPINIOTWÓRCZE.

Wpienia mnie holokaust ,a konkretnie to ,że żydzi sobie go zawłaszczają.

Wpienia mnie to ,że żydzi mordują Palestyńczyków i wspierają terrorystów w Syrii.

Wpienia mnie multikulturalizm który miał wzbogacać kulturę ,a w rzeczywistości ja morduje bo arabusy, hindusi, murzyni itd nie są w stanie się zasymilować z naszą europejską kulturą.

Za ten post Prohibition otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive vandr, szm,
Negative Wunderwaffe, Ilja.
Awatar użytkownika
Prohibition
Stalker

Dołączenie: 04 Mar 2010, 22:44
Ostatnio był: 01 Lis 2021, 21:49
Miejscowość: Prypeć
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 5

Postprzez Pangia w 07 Maj 2013, 21:10

Prohibition napisał(a):nacjonalistyczno-rasistowski bełkot

Pierwsze skojarzenie po przeczytaniu:

ImageJako parodia frazy "Polska dla Polaków" ;)
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!

Za ten post Pangia otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Woland.
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Postprzez Terminus w 07 Maj 2013, 21:28

Prohibition napisał(a):Wpienia mnie to ,że żydzi mordują Palestyńczyków i wspierają terrorystów w Syrii.

Masz tam rodzinę? :E
CREDO [łac. Wierzę]

Za ten post Terminus otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Wunderwaffe.
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 11:07
Kozaki: 1451

Postprzez Tormentor w 07 Maj 2013, 22:36

Ja mam o wypracowanie na temat Holocaustu napisać, więc może na forum o tym nie piszcie :D

Mnie wpienia te ciągłe trąbienie o maturach, zamiast się "wyczilować", spokojnie do wszystkiego podejść to wszyscy srają na prawo i lewo.
Matka to samo. Wyjść sobie na piwko nie można bo zaraz gadka typu " Jutro masz egzamin, a ty se na piwko wychodzisz"
Image
Awatar użytkownika
Tormentor
C O N T R I B U T O R

Dołączenie: 15 Lis 2010, 21:42
Ostatnio była: 01 Kwi 2026, 20:08
Miejscowość: Yantar
Ulubiona broń: --
Kozaki: 291

Postprzez Woland w 07 Maj 2013, 22:52

Z cyklu: Gimbus Woland mędrkuje o rzeczach do których psychicznie nie dorósł doprowadzając wolandyzmem userów do szału.

Prohibition napisał(a):Wpienia mnie socjalizm który wspiera nierobów. Trzeba zabrać wszystkie zasiłki dla bezrobotnych i tymi pieniędzmi ułatwić życie ludziom pracującym. Na przykład vat na 5% przerobić.

To ma sens. Należy zlikwidować zasiłki. Zapewne wiele rodzin żyjących w sytuacji za mało pieniędzy by żyć ale za dużo o te 5-10 zł by dostać jakąś pomoc dzięki takiej likwidacji zasiłków-zmniejszeniu kasy którą ludzie na to łożą- byliby w lepszej sytuacji.
W sumie można by było zostawić instytucje zasiłków ale w znacznie okrojonej wersji- tylko przez pewien czas jak ktoś naprawdę znalazł się w kryzysowej sytuacji ale jest to stan przejściowy i niedługo wróci do normy u niego wszystko a teraz ma przesrane. Tu w sumie sądzę że powinno być takie coś. Ale NIE finansowaniu meneli i NIE "zawodowym bezrobotnym"

Prohibition napisał(a):Wpienia mnie jarzmo uni europejskiej która niszczy naszą kulturę.

"Uni"? Chyba "Unii" jak już...
Unia- którą dawniej popierałem- jest obecnie naprawdę chora. To niedługo upadnie i tak. Ale co masz na myśli "kulturę"? Tu chyba o ekonomię idzie jeśli o wady Unii chodzi...

Prohibition napisał(a):Wpieniają mnie imigranci nie-europejscy którzy żyją jak szczyry ,tworzą getta, rozmnażają się na potęgę na BIAŁEJ ZIEMI, tworzą prawdziwe bezprawie i tworzą terror na ulicach

Są i tacy. A są i tacy którzy uczciwie żyją i pracują. Cóż, takie patole wywalać z krajów (z racji bycia patolami, nie z racji rasy/narodowości) i tyle.

Prohibition napisał(a):Wpieniają mnie żydzi którzy kontrolują media ,a w efekcie informacje przekazywane są fałszywe i OPINIOTWÓRCZE.

Co? Gdzie? Jak? Kiedy? Jaki? I po ile towar u twojego dilera? Też chcę mieć takie odjazdy!!

Prohibition napisał(a):Wpienia mnie holokaust ,a konkretnie to ,że żydzi sobie go zawłaszczają.

Tak zasadniczo to holocaust Żydzi zawłaszczają gdyż określenie holocaust (w jednym ze swoich kilku znaczeń) oznacza zagładę 6 mln. Żydów w czasie II wojny światowej...
Choć faktycznie, trafna poniekąd uwaga że jeśli idzie o II wojnę światową to nie wiedzieć czemu stawia się zawsze ich na pierwszym miejscu jako ofiary, jak się mówi o ofiarach to przede wszystkim o nich. A co z dziesiątkami innych grup ludzi? O nich się zapomina. Ilu przecież w końcu np. Rosjan zgładzono? "Sprawiedliwymi wśród narodów świata" są ci co Żydów chronili. Ale już co jak ktoś nie-Żyda ocalił?
A właściwie: po co segregować w ogóle ofiary? Po co segregować "tylu Rosjan, tylu Polaków, tylu Żydów"?
Nie lepiej po prostu "tylu ludzi"? Czyż w sumie nie jest to poniekąd myślenie podobne do tych, co za te ofiary odpowiadają?

Prohibition napisał(a):Wpienia mnie to ,że żydzi mordują Palestyńczyków i wspierają terrorystów w Syrii.

Assad i powstańcy siebie warci są, jedne świry z tym że Assad koniec końców (tak sądzę) z lekka mniejsze zło.

Prohibition napisał(a):Wpienia mnie multikulturalizm który miał wzbogacać kulturę ,a w rzeczywistości ja morduje bo arabusy, hindusi, murzyni itd nie są w stanie się zasymilować z naszą europejską kulturą.

(WULGARYZM W SPOILERZE)
:

Image

Jeśli o kwestię asymilowania idzie...
Powiedziałbym że po prostu cóż, są w Europie i muszą się stosować do prawa europejskiego. Żadnych mądrości jak ci z Anglii że ich to prawo nie obchodzi bo nie jest oparte o szariat.
Uczciwie żyją i pracują przestrzegając prawa w Europie? Tak? To ok.
Jak nie- to bardzo nie-ok.

Za ten post Woland otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Gizbarus, Pangia,
Negative Omnibus.
Woland
Legenda

Dołączenie: 26 Sie 2010, 11:18
Ostatnio był: 28 Mar 2019, 00:05
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 10

Postprzez Alchemik w 07 Maj 2013, 23:23

Wpienia mnie socjalizm który wspiera nierobów. Trzeba zabrać wszystkie zasiłki dla bezrobotnych i tymi pieniędzmi ułatwić życie ludziom pracującym.

Zgodzę się :E. Też nie lubię socjalizmu. Co do bezrobotnych to zawsze mogłyby pomagać im fundacje prywatne albo rodzina, no bo nie każdy bezrobotny to nierób.

Wpienia mnie jarzmo uni europejskiej która niszczy naszą kulturę.

Zgoda. Chociaż bardziej od globalizacji kultury wkur**** mnie to, że nakładają na nas sankcje. :mad:
Wpieniają mnie imigranci nie-europejscy

Zgoda...
rozmnażają się na potęgę na BIAŁEJ ZIEMI
na potęgę na BIAŁEJ ZIEMI
BIAŁEJ ZIEMI

TROLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLO :E
( już wkrótce w Polsce!)

A co ich tu przywabi? Przecież... POLAND IS MEXICO OF EUROPE.
Wpieniają mnie żydzi którzy kontrolują media ,a w efekcie informacje przekazywane są fałszywe i OPINIOTWÓRCZE.

Kocham żydków :caleb:. Naród, który zna się na biznesie i nie bawi się w cackanie z debilami i złodziejami. Sam chwalisz kapitalizm, a jesteś przeciwny jego twórcom? :E
Wpienia mnie holokaust ,a konkretnie to ,że żydzi sobie go zawłaszczają.

Bo holokaust jest stricte żydowski. Oni tak nazywają pogromy SWOJEGO NARODU. Nie wiem czy istnieje jakaś nazwa na zabijanie innych narodowości, jak ktoś chce, to niech mnie oświeci.
Wpienia mnie to ,że żydzi mordują Palestyńczyków i wspierają terrorystów w Syrii.

Wolę żyda, niż muslima, dobierającego się do mojej córki :sugerowanieżebędęmiałdzieci: . Sorki, ale kiedy jesteś otoczony przez bandę świrów, to każda metoda obrony jest dobra. Też nie pochwalam wszystkich akcji odwetowych, ale to jest wojna. Żydzi są przewrażliwieni i się nie dziwię. Chociaż... Mówimy o żydach, a w Izraelu mieszkają też inne narodowości. :D
Wpienia mnie multikulturalizm który miał wzbogacać kulturę ,a w rzeczywistości ja morduje bo arabusy, hindusi, murzyni itd nie są w stanie się zasymilować z naszą europejską kulturą.

Niby się zgodzę, ale co jak np. taki arab nie jest tradycjonalistą, albo jest ateistą? Co jak taki hindus ma super silnik ługowy, który chce dokończyć i opatentować pod polskim sztandarem? Do murzynów nic nie mam. Co prawda wku*wia mnie zabobon panoszący się w Afryce, ale co ma z tym wspólnego przykładowy czarnoskóry polak, którego rodzina mieszka już trzy pokolenia w Polsce?
Poza tym nie ma czegoś takiego, jak rasa xD
Lizać stópki, niuchać stópki

Za ten post Alchemik otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Woland.
Awatar użytkownika
Alchemik
Człowiek-Artefakt

Dołączenie: 17 Lut 2010, 12:59
Ostatnio był: 10 Kwi 2026, 23:33
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 209

Re: Odp: Co was w...pienia

Postprzez utak3r w 07 Maj 2013, 23:44

Ludzie, nie karmcie trola... daliście się podpuścić.
Awatar użytkownika
utak3r
Modder

Postprzez Prohibition w 08 Maj 2013, 02:20

Niby używam tego internetu ale nadal nie rozumiem tego "trol", "trololo" i "trolowanie". Jakaś czarna magia dla mnie.

A co do murzynów, ciapatych i żydów to chciałbym wam to wytłumaczyć ale wydaje mi się ,że to była by kolejna zmarnowana próba uświadomienia kogoś o tym co się dzieje na świecie. Jedne rzeczy bardzo dobrze pojmujecie ,ale reszta to nieobiektywna tragedia. Musieli byście być sześciolatkami które dopiero zaczynają uzyskiwać własną świadomość ( no dalej ! Chcę zobaczyć jak ktoś mi wymyśla ,że chciałbym nowe Hitler-Jugend stworzyć )

Nie chwalę kapitalizmu (jak i całej reszty) poprostu w każdym z systemów znajdzie się coś co by mogło stworzyć to "Perpetuum mobile" które można było by nazwać dobrym systemem (narodowy-socjalizm tak znienawidzony jest w rzeczywistości ani dobry ,ani zły to tylko system ,a źli byli ludzie którzy w taki sposób go wykorzystali)

"POLAND IS MEXICO OF EUROPE " no dobrze ale ... ZA DUŻO TY BIAŁYCH! MACIE SIĘ ZASYMILOWAĆ Z RESZTĄ NARODOWOŚCI!

"Wolę żyda od muslina" Patrzysz bardzo pod siebie nie bacząc na zamysł "miłości i pokoju " które z pewnością wyznajesz.

Jeśli będziesz patrzeć tylko na stronę ekonomiczną UNII to patrzysz tylko na ~20% całości.

"Są i tacy. A są i tacy którzy uczciwie żyją i pracują. Cóż, takie patole wywalać z krajów (z racji bycia patolami, nie z racji rasy/narodowości) i tyle." No są i tacy ! Ale za nimi przyjadą nieroby które tylko zasiłek będą chciały i namnożą się przy okazji ,a wtedy wywalić ich już ich nie będzie się dało ( spróbuj wywalić allachów z Wielkiej Brytanii)

Zobaczcie sobie w czyich rękach jest tan kanał na którym oglądacie "Na wspólnej" . Tak to TVN ! Sprawdź Gazetę Wyborczą . Sprawdź MTV, CNN, BBC itd.

Nie nie mam tam rodziny ale popatrz na to http://www.youtube.com/watch?v=EnBEZzUlt6k

I na koniec nie jestem rasistą ani też nie jestem anty-rasistą (w rzeczywistości ten termin powinno się przypisywać tym którzy nienawidzą białych i nie są biali) już skoro chcesz to możesz mnie nazwać narodowcem. Nie obrażę się.
Awatar użytkownika
Prohibition
Stalker

Dołączenie: 04 Mar 2010, 22:44
Ostatnio był: 01 Lis 2021, 21:49
Miejscowość: Prypeć
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 5

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum