vandr, szm,
Wunderwaffe, Ilja.

Prohibition napisał(a):nacjonalistyczno-rasistowski bełkot

Prohibition napisał(a):Wpienia mnie to ,że żydzi mordują Palestyńczyków i wspierają terrorystów w Syrii.
Wunderwaffe.

Prohibition napisał(a):Wpienia mnie socjalizm który wspiera nierobów. Trzeba zabrać wszystkie zasiłki dla bezrobotnych i tymi pieniędzmi ułatwić życie ludziom pracującym. Na przykład vat na 5% przerobić.
Prohibition napisał(a):Wpienia mnie jarzmo uni europejskiej która niszczy naszą kulturę.
Prohibition napisał(a):Wpieniają mnie imigranci nie-europejscy którzy żyją jak szczyry ,tworzą getta, rozmnażają się na potęgę na BIAŁEJ ZIEMI, tworzą prawdziwe bezprawie i tworzą terror na ulicach
Prohibition napisał(a):Wpieniają mnie żydzi którzy kontrolują media ,a w efekcie informacje przekazywane są fałszywe i OPINIOTWÓRCZE.
Prohibition napisał(a):Wpienia mnie holokaust ,a konkretnie to ,że żydzi sobie go zawłaszczają.
Prohibition napisał(a):Wpienia mnie to ,że żydzi mordują Palestyńczyków i wspierają terrorystów w Syrii.
Prohibition napisał(a):Wpienia mnie multikulturalizm który miał wzbogacać kulturę ,a w rzeczywistości ja morduje bo arabusy, hindusi, murzyni itd nie są w stanie się zasymilować z naszą europejską kulturą.

Wpienia mnie socjalizm który wspiera nierobów. Trzeba zabrać wszystkie zasiłki dla bezrobotnych i tymi pieniędzmi ułatwić życie ludziom pracującym.
Wpienia mnie jarzmo uni europejskiej która niszczy naszą kulturę.
Wpieniają mnie imigranci nie-europejscy
rozmnażają się na potęgę na BIAŁEJ ZIEMI
na potęgę na BIAŁEJ ZIEMI
BIAŁEJ ZIEMI
( już wkrótce w Polsce!)
Wpieniają mnie żydzi którzy kontrolują media ,a w efekcie informacje przekazywane są fałszywe i OPINIOTWÓRCZE.
Wpienia mnie holokaust ,a konkretnie to ,że żydzi sobie go zawłaszczają.
Wpienia mnie to ,że żydzi mordują Palestyńczyków i wspierają terrorystów w Syrii.
Wpienia mnie multikulturalizm który miał wzbogacać kulturę ,a w rzeczywistości ja morduje bo arabusy, hindusi, murzyni itd nie są w stanie się zasymilować z naszą europejską kulturą.

Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 1 gość