Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez szm w 08 Maj 2013, 21:33

Krótko i na temat... wpieniają mnie książkowi komuniści. Dziękuję i dobranoc. "Bo marksizm jest spoko, tylko ludzie, którzy go wprowadzali byli chu*owi."
NA KOWNO!

Za ten post szm otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Lucjusz, vandr.
Awatar użytkownika
szm
Ekspert

Dołączenie: 16 Wrz 2008, 18:39
Ostatnio był: 31 Sie 2025, 16:45
Miejscowość: Ciemnogród k. Moherowa Wielkiego.
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 163

Reklamy Google

Postprzez Canthir w 09 Maj 2013, 02:24

Wpienia mnie stan moich ulubionych butów, a konkretniej ich podeszw. Buty ów są super wygodne, leciutkie, prawie nie czuć ich na stopie, świetne do chodzenia po asfalcie, bruku, trawie, drogach gruntowych, na przełaje górskie i nizinne.

Po pięciu latach wiernej służby podeszwy uległy tak daleko posuniętemu zużyciu, że kolejnego sezonu moje butki już najpewniej niestety nie wytrzymają. Od kilku lat lewy but ma wypaloną dziurę od węglika, który nań spadł podczas pomaturalnego ogniska, w ciągu ostatniego roku śmieszne gumowe uszko na języku przetarło się od ciągłego kontaktu z szorstkimi sznurowadłami.

Zjeździłem z nimi i złaziłem w nich kawał świata, w nich eksplorowałem ruiny niedokończonej EJ Żarnowiec i obawiam się, że tegoroczna wyprawa wyznaczy kres ich użyteczności.

Tylko ten, kto musiał pozbyć się swoich ulubionych glanów może zrozumieć ból, złość i smutek, które mi teraz towarzyszą. Co gorsza, wisi nade mną widmo dużego wydatku przy okazji zakupu godnych następców dla moich cichobiegów. Ehh... :(
Смертельные аномалии, опасные мутанты, анархисты и бандиты, не остановят "Долг", победоносной поступью идущей на помощь мирным гражданам всей планеты!

Kiedy idziesz do Strefy, to sobie za konotuj: z towarem wróciłeś - cud boski, z życiem uszedłeś - daj na mszę, kula patrolu - fart, a cała reszta - jak los zdarzy.
- A&B Strugaccy; Piknik na Skraju Drogi

Nie da się tu żyć bez gorzałki... Chcę już o wszystkim zapomnieć. Cholera, to samo dzień po dniu. Kiedy to się wszystko skończy? To chyba przeznaczenie... Daj mi spokój! Życie i tak jest do dupy.

zdjęcia Zony

Za ten post Canthir otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Voldi, Omnibus, Gro3a.
Awatar użytkownika
Canthir
Opowiadacz

Dołączenie: 02 Lis 2010, 17:50
Ostatnio był: 19 Sty 2022, 16:46
Miejscowość: Szn
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 193

Postprzez Szpagin w 09 Maj 2013, 19:13

Wielu z was zapewne oglądało już ten filmik. Ja po raz pierwszy go zobaczyłem, gdy znajomy udostępnił go na Facebooku. Opatrzony był komentarzem JKM o tym, że publiczna edukacja nie ma sensu, skoro tworzy takich idiotów. Dla wielu znajomych jest dowodem na skrajny debilizm gimnazjalistów. A dla mnie?

Ja widzę tu strasznie tendencyjny materiał, będący kompilacją genialnych wypowiedzi najbardziej zestresowanych na widok kamery* i po prostu niekumatych uczniów. Nie wiedzieć, ile dni ma rok? No ludzie, nawet głupota ma swoje granice...

*znajomy występował w teleturnieju. Twierdził, że nigdy w życiu nie odczuwał takiej tremy i po prostu nie pamiętał odpowiedzi na banalne pytania.
Image
Awatar użytkownika
Szpagin
Legenda

Dołączenie: 26 Wrz 2009, 11:39
Ostatnio był: 15 Gru 2021, 23:24
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 238

Postprzez paintball_0 w 09 Maj 2013, 19:19

Nie dotykam się takich filmików właśnie z powodu ich tendencyjności. Z tego samego powodu nie oglądam mam-talentów i reality show.
Awatar użytkownika
paintball_0
Legenda

Dołączenie: 18 Wrz 2008, 15:12
Ostatnio był: 30 Sty 2017, 23:03
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 184

Postprzez utak3r w 11 Maj 2013, 02:12

Pier*****ni uciekinierzy, uciekający z meczu po pierwszych oznakach trudności :mad: nawet nie próbują odwrócić losów meczu tylko log off. Pozabijać!

Image
Sooner or later, you will meet the Undertaker...

Za ten post utak3r otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive MatrixSTR, Wojak, Kudkudak.
Awatar użytkownika
utak3r
Modder

Dołączenie: 11 Lis 2009, 18:15
Ostatnio był: 02 Sie 2025, 22:51
Miejscowość: Szczecin
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 376

Postprzez djcycu w 11 Maj 2013, 20:38

Bo to penisy... Też mnie to denerwuje. Jak przegrywam to i tak ścigam czy strzelam się dalej bo mam z tego fun ale widać inni tego nie potrafią ogarnąć. Dla takich gra = życie? Odnoszę czasem takie wrażenie.
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez Kudkudak w 11 Maj 2013, 20:48

Tia...znam to. Tylko że w takiej grze jeszcze można wygrać, ale wiem jak chu*owo się gra. Natomiast grając w LoL-a (ukamieniowany) nie raz miałem sytuacje, gdy ziomek feedował (nabijał kille przeciwnikowi) i zamiast poprosić o pomoc, ogarnąć, zastosować taktykę...następował rage quit. No i co w tym dziwnego? A to że w fps możesz się schować, pokampić w ostateczności itd. a,w LoL-u walczyłem nadal z kolegą przeciw 3 na mapie 3 vs 3. Nie no, nie raz wygrywałem takie walki, ale nafeedował postać zwącą się Jax...takiej walki NIE da się wygrać. Byłem tankiem, znajomy carrował, ale po prostu łapali nas i Jax włączał uniki, całe dmg znajomego poszło się je*ać, w kontrę dostał od Jaxa autoatak 300 + skill W 500 + pasywka z ultimate'a 300...oczywiście padał jak mucha, w LoL-u postać bijąca zazwyczaj dochodzi do 2k hp...mnie dobijali jak mogli i niszczyli baze. Report profilaktyczny za AFK poszedł :caleb:

Ale najbardziej wku*wiają mnie ziomkowie - nie ma go 25 min i: "sry, toilet". Taa ku*wa...rozumiem ciężki przypadek obstrukcji ale wiadomo, że pewnie przeglądał szajabuka i tyle...tylko psuje grę innym. Albo ku*wa: "sry dinner". No :caleb:

:loloweproblemy:
Image
Image Image Image Image Image
Awatar użytkownika
Kudkudak
Legenda

Dołączenie: 02 Lis 2011, 18:55
Ostatnio był: 02 Maj 2020, 00:25
Miejscowość: atomizer
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: RPG-7u
Kozaki: 656

Postprzez utak3r w 11 Maj 2013, 21:16

No w GR:O po kilku minutach nieaktywności wyrzuca z meczu. Po jakimś czasie kogoś nowego dobierze z puli na zasadzie hot-join. Tyle, że w przypadku masowego wyjścia drużyna przeciwna zdąży wygrać mecz, zanim nowi przyjdą :/ tutaj nie można "się schować" - mecz jest o zdobycie punktów na mapie.
Sooner or later, you will meet the Undertaker...
Awatar użytkownika
utak3r
Modder

Dołączenie: 11 Lis 2009, 18:15
Ostatnio był: 02 Sie 2025, 22:51
Miejscowość: Szczecin
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 376

Postprzez kajzerPL w 11 Maj 2013, 21:21

Mnie wpienia że, pojawiły się już komary.Nienawidzę wstawania w środku nocy po to by szukać tego małego gnojka po pokoju a kiedy już jednego zabiję to za 5 minut okazuje się, że jest jeszcze jeden.
Widzew nigdy nie zginie!

Za ten post kajzerPL otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Tajemniczy, Gwizdek, Afrose, stalker3467.
Awatar użytkownika
kajzerPL
Stalker

Dołączenie: 13 Sie 2012, 13:58
Ostatnio był: 28 Sie 2024, 22:44
Miejscowość: تونس
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 38

Postprzez Kudkudak w 11 Maj 2013, 21:27

Ano, nie przewidziałem. Ale zawsze masz lepiej - w LoL-u jak jest gra, to trzeba ją zakończyć jak żołnierz na polu walki, do samego końca (z przerwami na prywatne sprawy gdy się umiera). Tylko że gdy znajdę AFKera w drużynie, nie jest zastępowany. Kiedyś walczyłem 2 vs 5. chu*owa sprawa. Ale zdarzają się wypadki gdy można wygrać 1 vs 5, kiedyś z znajomymi wygraliśmy 3 vs 5, ale równie łatwo przegrać 4 vs 5 na przykład. Zabijałem jedną postacią wszystkich na skilla (2k obszarowe), ale gdy umierałem podczas zasadzki moi przegrywali dziwnie...widać gdy masz mniej ludzi w drużynie włącza się taki "tryb" walki :P
Image
Image Image Image Image Image
Awatar użytkownika
Kudkudak
Legenda

Dołączenie: 02 Lis 2011, 18:55
Ostatnio był: 02 Maj 2020, 00:25
Miejscowość: atomizer
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: RPG-7u
Kozaki: 656

Postprzez Tajemniczy w 11 Maj 2013, 21:36

Ta nagła "sława" śp pani Anny German. Tak to przez 31 lat praktycznie nie istniała nikt o niej nie mówił, nie było jej w radiu, w TV słychać a tu nagle serial, ma się pojawić płyta z utworami- widać jak kraj pamięta o swoich artystach, po ilu latach sobie o nich przypomina... A za parę miesięcy zapewne zniknie w bagnie Biberów, Rhianów i innych "gwiazdeczek" show-biznesu.

Za ten post Tajemniczy otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Universal, Adam, The Witcher.
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

Postprzez Pangia w 11 Maj 2013, 22:06

Bo serial odniósł sukces. Przynajmniej jedna ładna i świeża buźka* w telewizji (bo ileż można czytać o jakiejś Cichopek czy innej Trzebiatowskiej w kolejnym numerze programu telewizyjnego, no i - powiedzmy sobie szczerze - pani Joanna raczej nie jest specjalnie medialną osobą, bo nie skojarzyłem, że od 15 lat gra w Klanie :P)

* - tak, wiem, nie ma zdjęć, ale co ja poradzę, że Wikipedia ssie
utak3r napisał(a):Pier*****ni uciekinierzy, uciekający z meczu po pierwszych oznakach trudności :mad: nawet nie próbują odwrócić losów meczu tylko log off.

Autobalans?
Kogo ja chcę oszukać, i tak to gówno daje. Jednym z powodów, dla których odszedłem od Soldata był fakt, że nawet na serwerze 9v9 mogło się zdarzyć, że było 9 ogarniętych graczy (nierzadko też paru klanowiczów) z 9 n00bkami i po 10 minutach gra się kończyła, bo wychodziło 3 do 6 osób z drużyny i zanim autobalans przerzucił kilku graczy, to ze 2 mapy przelatywały. A ja w dodatku zawsze miałem takie szczęście, że albo musiałem się sam (ewentualnie z jakimś drugim nie-tumanem) męczyć przeciwko 3-6 graczy, albo przy autobalansie przerzucało mnie od n00bków. Serio, 9 na 10 przypadków kończyło się przerzuceniem mnie do drugiego zespołu. Po prostu byłem ku♥wa za dobry :P
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości