djcycu napisał(a):Czytałem, tam jakaś pani minister miała jakieś ale. Co do twojego problemu to ci powiem tak, należę do grona tych debili których przepychano w szkole. Było to co prawda w szkole średniej, z matematyki miałem same pały i może jednego pozytywa na każdy z semestrów. Tak się składa że umysłu ścisłego nie posiadam za to mam błyskotliwą zdolność przyswajania języków. Tak w oczach widzę innych po prostu nie każdy ma określone zdolności mimo iż ryje i się stara. Co innego ze śmierdzącymi worami, tu się z tobą trudno nie zgodzić
djcycu napisał(a):A co do liceum to niczym się nie przejmuj. W naszym kraju to pic na wodę bo każdy chce się kształcić tylko nie wiem po co. Mamy braki w zatrudnieniu na robotę fizyczną więc wnioski nasuwają się same.
djcycu napisał(a):Czytałem, tam jakaś pani minister miała jakieś ale.
djcycu napisał(a):taniec Poloneza z dziewczyną na studniówce ich obraża i dyskryminuje

Woland napisał(a):Ty lepiej jeśli o mnie idzie powiedz jak jest w Anglii, Niemczech, Norwegii, Szwecji, Irlandii, Finlandii, Danii czy może we Francji![]()

djcycu napisał(a):Nie żebym był nietolerancyjny ale wkurza mnie ostatnio to pierdzielenie gejów że taniec Poloneza z dziewczyną na studniówce ich obraża i dyskryminuje... To jest chore! Ludzie się normalnie zachowują a ich to uraża? Powoduje to we mnie odczucie że troszkę jakby zbyt się wpierniczają w życie normalnych ludzi (nie uznaję ich samych za nienormalnych).

djcycu napisał(a):Nie żebym był nietolerancyjny ale wkurza mnie ostatnio to pierdzielenie gejów że taniec Poloneza z dziewczyną na studniówce ich obraża i dyskryminuje... To jest chore! Ludzie się normalnie zachowują a ich to uraża? Powoduje to we mnie odczucie że troszkę jakby zbyt się wpierniczają w życie normalnych ludzi (nie uznaję ich samych za nienormalnych).

Voldi napisał(a):Idzie zmienić, napisz ładne PW do któregoś z adminów. PW, a nie przez zakładkę "Kontakt", bo tego i tak nikt nie czyta

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości