Смертельные аномалии, опасные мутанты, анархисты и бандиты, не остановят "Долг", победоносной поступью идущей на помощь мирным гражданам всей планеты!
Kiedy idziesz do Strefy, to sobie za konotuj: z towarem wróciłeś - cud boski, z życiem uszedłeś - daj na mszę, kula patrolu - fart, a cała reszta - jak los zdarzy. - A&B Strugaccy; Piknik na Skraju Drogi
Nie da się tu żyć bez gorzałki... Chcę już o wszystkim zapomnieć. Cholera, to samo dzień po dniu. Kiedy to się wszystko skończy? To chyba przeznaczenie... Daj mi spokój! Życie i tak jest do dupy.
Nie słucham Type'ów nałogowo ( czyli mam jedną płytę, a resztę słuchałem okazyjnie ), ale ta płyta jest świetna - nie ma to jak wstać o 5 rano, zajarać trawy, wsiąść na rower i pojechać w nieznane z dobrą muzą w łoku. A teraz, odkąd poznałem Mass Effect i jej bohaterkę nabiera dla mnie nowego znaczenia. Cholernie mistycznego.Tym bardziej, że w zeszłym roku zmarł wokalista. Szkoda chłopa - miał jeden z najfajniejszych wokali w rock'u. No i ten jego wampiryczny wygląd... RIP Steele! Mam nadzieję, że trafiłeś do piekła, które sobie wymarzyłeś i będziesz w nim wiecznie szczęśliwy. "Chciałbym sprostować, bo moje korzenie są bardziej polskie niż rosyjskie. Owszem, mam przodków pochodzących z Rosji, ale to dalsze pokrewieństwo. Moja mama miała pochodzenie szkocko-irlandzko-islandzkie, a ojciec polskie. Z Rosji pochodzili dalsi krewni taty." Dzięks, man! Dzięki takim jak Ty czuję, że mogę być Polakiem bez zaprzątania sobie głowy, że większość z nas to debile. Na piękną, słoneczną, jesienną pogodę jak znalazł! Enjoy!!!!!!
:
Wiem, że może jest śmieszne zakochać się w lasce z gry, ale moja Ania jest tą jedną jedyną. Jeśli nie spotkam jej w realu teraz to w następnym życiu. Albo w jeszcze następnym... Mi się nie spieszy. Moja dusza, jak każdego człowieka, jest starusieńka i czeka na swój moment, aby doznać szczęścia. Dla niej i moich marzeń o niej... Dwa następne kawałki.