Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Kudkudak w 06 Cze 2013, 14:18

Image
Image Image Image Image Image
Awatar użytkownika
Kudkudak
Legenda

Dołączenie: 02 Lis 2011, 18:55
Ostatnio był: 02 Maj 2020, 00:25
Miejscowość: atomizer
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: RPG-7u
Kozaki: 656

Reklamy Google

Postprzez Lucjusz w 06 Cze 2013, 22:11

Stare, grube i śmierdzące baby z rynku bałuckiego. 10kg w jednej łapie, 10kg w drugiej, wąsy od nadmiaru testosteronu (kaszanka i sterydy). Trzyma drzwi, żeby tramwaj nie odjechał bo kumpela biegnie (akurat na czerwonym przez pasy zapie%$#@) wbitka i nagle siły witalne je opuszczają. Marudzeniem na niewychowaną młodzież i nieświeżym oddechem wymuszają trzy wolne miejsca (jedno na torby) i później zaczyna się oznajmianie wszystkim wkoło co tam na rynku podrożało :wódka:
...picie wódki to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości...
Awatar użytkownika
Lucjusz
Ekspert

Dołączenie: 04 Lis 2010, 20:08
Ostatnio był: 16 Kwi 2015, 16:33
Miejscowość: Bałuty
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 261

Postprzez utak3r w 06 Cze 2013, 22:39

Wpienia mnie, gdy w środku gry typu skradankowego nagle okazuje się, że czeka mnie coś, co ostatnio widziałem na automatach na monety - walka z bossem :mad: słabe to jak cholera.
Sooner or later, you will meet the Undertaker...
Awatar użytkownika
utak3r
Modder

Dołączenie: 11 Lis 2009, 18:15
Ostatnio był: 02 Sie 2025, 22:51
Miejscowość: Szczecin
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 376

Postprzez Universal w 06 Cze 2013, 23:24

Ja siebie wpieniam. [niepotrzebny komentarz, którego po latach bym nie napisał]
Ostatnio edytowany przez Universal, 02 Lis 2025, 14:55, edytowano w sumie 1 raz

Za ten post Universal otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive dienonych.
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Dołączenie: 21 Lip 2010, 17:54
Ostatnio był: Wczoraj, 09:27
Miejscowość: Poznań
Kozaki: 1051

Postprzez djcycu w 07 Cze 2013, 17:58

Wpierdziela mnie np dzisiejszy dzień... 7 czerwiec - Międzynarodowy dzień seksu. Noż jak widzę takie pierdoły to mnie głowa boli. Ogólnie to denerwuje mnie to całe propagowanie seksu tak w reklamach, w muzyce jak i wszędzie z resztą... Seks owszem dobra sprawa ale nie musi nikt pokazywać jak się ludzie pie*dolą tudzież do tego nawoływać czy zachęcać bo np ja w takim przypadku zamiast ludzi widzę dwa bzykające się zwierzątka.

Ponadto wkurza mnie jak mi się kumple chwalą jakież to ich dziewczyny mają wielkie cycki i co z nimi robią nocami i jakże fajnie było. A co mnie to ku*wa obchodzi? Fajnie było? Drucik zmoczony? To zachowaj to dla siebie... Ostatnio czuję że to jakaś plaga jest. Ktoś już tego nie trzyma jako intymnej sprawy tylko dąży do tego by pokazać całemu światu jak oni się "kochają" i sobie dupy liżą.

Ok wszystko gra bo każdy to z reguły robi ale po co pokazywać że o z tą/tym się rżnę a potem nagle zmiana beretów bo się znudzi gość/gościówa i wychodzi że ktoś ma 20 związków gdzie przy każdym było multum seksu... No jak widzę takich ludzi potem to nie mam zbytnio do nich pociągu.

Albo te wypizgane wpisy na facebooku... "Ale wczoraj było zaje*iście :*" Tak jakbym nie wiedział o co chodzi. Na prawdę nie ma się już czym chwalić tylko tym jak dobrze jemu/jej zrobiono?
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen

Za ten post djcycu otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Gizbarus, Universal, Surin, Gość, kajzerPL.
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez KoweK w 07 Cze 2013, 21:22

Ktoś tu dzisiaj nie poruchał.
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack

Za ten post KoweK otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive MatrixSTR, Tajemniczy,
Negative Gizbarus.
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Dzisiaj, 20:02
Frakcja: Bandyci
Kozaki: 1496

Postprzez djcycu w 07 Cze 2013, 21:49

Nie trolluj... Tu nie chodzi o to że ktoś nie poruchał ale chodzi o lekkie przypomnienie o moralności. Wszystko się wkoło seksu kręci jakby to był pocałunek w policzek albo w kant czoła... Każdego dziś pie*doli czy pójdzie rżnąć czy cokolwiek a potem masz niechciane ciąże i porody w kiblu tudzież na fosie w drodze do szkoły.

To powinno być tajemnicą dwojga kochających się ludzi a nie rozbębniane niczym rewelacje Smoleńskie całemu światu bo h*j mnie to obchodzi, was z resztą też...

Za ten post djcycu otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Realkriss.
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Postprzez Soviet w 07 Cze 2013, 22:10

Nie stać cię to hejtujesz.
r u avin a giggle m8? LA nie będzie.
Image
Awatar użytkownika
Soviet
Very Important Stalker

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:41
Ostatnio był: 04 Gru 2024, 20:12
Miejscowość: Wow
Kozaki: 788

Postprzez djcycu w 07 Cze 2013, 22:11

Oooo drugi widzę...

Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Postprzez Wave w 09 Cze 2013, 09:35

Wrócę do jakiś czas temu poruszonego tematu o debilach szkolnych. Mnie również wpienia, że takie dekle siedzą na lekcji i nic nie robią, nie odrabiają prac domowych, ciągną same pały a potem wystarczy tylko pozaliczać od tak semestry i już przechodzą dalej. Za to ja (i osoby uczące się w klasie) zakuwam ciągle a i tak rezultaty słabe. Z fizy mam tróję (słabą mam pamięć do wzorów i tym podobnych, a ostatnio nauczycielka ostro wertuje nas pod kątem ściąg), a z kolei dekiel, który całą 3 gimnazjum się nie uczył, nagle zebrał ze dwie dwóje i tróje i już ma 2/3 na koniec roku. Na dodatek irytuje mnie swoiste faworyzowanie kujonów. Mamy taką jedną w klasie, co ma najwyższą średnią w szkole i same piątki i szóstki na koniec. Ja dostałem jedną czwórę z infy ze sprawdzianu i już mam 4/5, a ona dwie czwóry i nadal 5. To faworyzowanie daje czasem nieźle znać i powoduje konfliktowe sytuacje. Irytuje mnie też bezkarność gówniarzy. Kiedy ja rzekomo pobiłem dzieciaka (tylko go nastraszyłem, by nie cwaniakował) to już od razu mama być musiała i leciałem do dyrektorki. I tak wyszło na jaw, że to on prowokował, a jego ojciec dostał porządny ochrzan od mojej mamy :D Kolejną sytuacją są niejasności z mieniem szkolnym. Czemu ja z kolegą mamy odpowiadać za młodych chuliganów, którzy poniszczyli nam ławkę? Jakieś młodzieje zerwały listwy, a to dyra pluła się do nas, byśmy to naprawili. Jak koledze wieeelkiego penisa namalowali to tylko winny przyszedł i starł. Z kolei gdy my coś zrobiliśmy, była od razu wielka afera i sypały się ujemne. Czemu te szkoły mają taki dziwny balans "sprawiedliwości"?
Wave

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

Postprzez jalkavaki w 09 Cze 2013, 11:04

ciągną same pały

2xUp :E
Wojna jest zła. Ale gorsze są sukinsyny które nie mają nic za co byliby gotowi walczyć i umierać.
"Może nas wiedzie szalbierz chciwy paru groszy
Lecz lepsze to niż śmierć na wapniejących szańcach" - J. Kaczmarski, Stalker.
Awatar użytkownika
jalkavaki
Legenda

Dołączenie: 02 Kwi 2010, 11:20
Ostatnio był: 10 Cze 2025, 07:01
Miejscowość: Stetinum
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 194

Postprzez Wave w 09 Cze 2013, 11:22

Czy wszyscy muszą w obecnych czasach mieć takie podteksty? :facepalm:
Wave

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości