Moda

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Moda

Postprzez Tajemniczy w 07 Mar 2015, 21:05

Ja też należę do opozycji dżinsowej, ale mówię stanowcze "nie" rurkom-jajogniotom. A tak poza tym to po domu chodzę w dżinsach i w podkoszulku oraz w bluzie. Jak jadę gdzieś do miasta/odwiedzić kogoś to zakładam taką prostą, szarą bluzę z kapturem i do tego też dżinsy, a w lato podkoszulek. A jak robię coś na dworze lub idę na wykopki, to też dżinsy, bluzę,ciepłą kamizelkę i na to bluza polowa w kamuflażu wz. 89 "Puma". A zimową kurtkę to mam puchówkę paroletnią, nie należę do tej grupy która mówi "oj joj, w tym sezonie są modnie kurtki takie, srakie i owakie", chodzę aż zedrę/stanie się za krótka/za ciasna :caleb: .
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

Reklamy Google

Postprzez LSkiper w 08 Mar 2015, 01:06

Ja za to lubię chodzić w dżinsach, które są mi o jeden rozmiar za duże i w pasie i w nogawce. Noga mi się w tym nie udusi, a zawsze mogę założyć pasek. Dresy zwykle po domu, ale jak mi się już skończą dżinsy, to i dresem nie pogardzę nawet do szkoły. O dziwo mimo w uj cienkiego materiału są ciepłe jak na adidasy za 60 PLN. Kiedy idę na ryby to tak jak kuballa: Spodnie wz.93, potem jakiś polar/bluza dresowa, no i plecak jakiś, żeby zmieścić prowiant, przynęty i resztę wędkarskiego szmelcu. Cieszę się, że w jakimś stopniu wunderek wrócił na foruma :caleb: .
MSI B450A Pro MAX/Ryzen 7 5800X3D/ASRock Radeon RX 9070XT/32GB DDR4 3600MHz/2TB WD Blue + 2TB SSD/Logitech MX Master/W10/Cooler Master MWE Gold V2 750W
Samsung Galaxy S22 Ultra
Awatar użytkownika
LSkiper
Tropiciel

Dołączenie: 19 Gru 2011, 23:27
Ostatnio był: Wczoraj, 10:29
Miejscowość: Posen
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 39

Postprzez kajzerPL w 19 Mar 2015, 00:42

Ja na codzień chodzę w dersach do tego koszulka, jakaś bluza, adidasy i tak przez większość roku. W lecie jest cieplej więc sama koszulka i krótkie spodenki. W dzinsach wogóle nie chodzę ( jedynie do kościoła) jest mi w nich nie wygodnie. Nie lubię airmaxów i conversów bo wyglądają według mnie debilnie. Nie podobają mi się też fullcapy i te za duże raperskie ciuchy.
Widzew nigdy nie zginie!

Za ten post kajzerPL otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive StefanStrielok.
Awatar użytkownika
kajzerPL
Stalker

Dołączenie: 13 Sie 2012, 13:58
Ostatnio był: 28 Sie 2024, 22:44
Miejscowość: تونس
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 38

Postprzez StefanStrielok w 08 Lip 2015, 11:58

Co lubię nosić, hmm ? Więc tak niezbyt przepadam za dresami, lecz jeżeli będą to joggery to ok. Nie ukrywam że mam słabość do jeansów z niskim krokiem. Co do butów lubię różne rodzaje butów ale do użytku codziennego najlepiej sprawują mi się addidaski. Co do koszulek zazwyczaj noszę tylko czarne/białe a w bluzy gustuję bardziej o kolorze bordowym/czarnym/żółtym. Owszem lubię czapki, lecz tylko snapback'i . Zazwyczaj kupuję dużo większe ciuchy np w przypadku bluz ponieważ jakoś lepiej się w nich czuje/wyglądam.
Awatar użytkownika
StefanStrielok
Stalker

Dołączenie: 31 Mar 2012, 18:22
Ostatnio był: 21 Lis 2021, 00:29
Miejscowość: Szczecin
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 2

Poprzednia

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości