CPU:i7 7700GPU:Gigabyte RTX2060 SuperRAM:16GB DDR4PSU:Be-Quiet 750W Ludzie wierzą w to, że system zmieni sytuację w miastach... kiedyś wierzyli, że Ziemia jest płaska.
Ja mam pająka - jest to ptasznik olbrzymi (Lasiodora parahybana). Całkiem sympatyczny kompan tyle że ten mój jest na razie dość młody (dopiero L3) wiec jest wielkości mniej więcej mojego paznokcia Rośnie to powoli ale potem można poszpanować dla wszystkich!
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Za ten post KoweK otrzymał następujące punkty reputacji:
Ja posiadam psa ( Pincher miniatura - patrzcie gugle grafika ) ale zdjęć własnych na razie nie wstawię bo pomiot piekieł pod drzwiami naszczał tyle że przez godzinę sprzątałem i po prostu nie mogę na niego patrzeć
CPU:i7 7700GPU:Gigabyte RTX2060 SuperRAM:16GB DDR4PSU:Be-Quiet 750W Ludzie wierzą w to, że system zmieni sytuację w miastach... kiedyś wierzyli, że Ziemia jest płaska.
No ja oprócz dwóch małp, czyli moich jakże rozbrykanych młodszych sióstr, posiadam również Psa - małe to i głupie, ale słodkie - wabi się KAPI - zdrobnienie od mojego pseudonimu
Witam.Mi został tylko jeden ptasznik Grammostola Pulchra L14 szkoda że samiec noo ale cóż . Wcześniej miałem jeszcze Lasiodore Parahybane i Psalmopoeus'a Cambridgei oba też samce.Teraz wiszą w ramkach nad moim łóżkiem Oto zdjęcia mojego pupila:
Ja mam dwa psy. Jeden głupi, drugi głupszy. No i piranię, ponoć roślinożerną, ale jakimś cudem zniknęło 6 gupików. No i mam też kota, jedynego zwierza w tym domu, którego lubię. Wabi się Newton, tu jego zdjęcie: http://mercury32.deviantart.com/#/d3cra1i
16:19 Edka: Strach się odezwać, wszystko chu*owe i wszyscy brzydcy.
Nie wiem czy liczą się byłe zwierzęta bo akurat pół roku temu zdechły mi ze starości takie 2 ptaszki są to ptaki z gatunku ryżowców oba miały po 11 lat nie wiem czy może kupić kanarka, bo akurat dostały one nową klatkę i szkoda by było ją sprzedać
Xen, jakie ty miałeś ładne ptaki, widać że masz gust . No więc ja zajmuje się hodowlą pająków. Ptaszników w szczególe..
Mustang - Niestety nie wiem jakiej rasy, odkupiłem go od kolegi bo chciał go sprzedać mojemu największemu wrogowi w szkole. Na co ja nie pozwolę, ^^ Obecnie L4 . http://th07.deviantart.net/fs70/PRE/i/2 ... 3brb6o.png