Mój avatar jak łatwo zauważyć przedstawia Marilyna Mansona. Jeśli zacznę o nim pisać to prawdopodobnie nie zdążę do jutra, więc napiszę krótko . Jest on moim idolem i dlatego znalazł się w okienku zwanym avatarem .
Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
Maine żołnierz jak u PePe[PL], tylko bez Pana Dziobaka =D . Po prostu pasuje on tu, świetnie wygląda lecz pora na zmiane (zauważyłem już kilka...). A nick od mojej ksywki - rybol - "ov" dodałem po ostatniej podróży po Słowacji, gdy zauważyłem ów napis na jakimś znaku i mi sie spodobało. =]
Postaci z mojego avataru chyba niemusze nikomu przedstawiać Zrobiłem tego screena nad brzegem, jedenej z ulubionej lokacji w Wiedźmaku Jako, że jestem wielkim fanem Wiedźmina ustawiłem sobie go na avatar.
Edit. Zmieniony avatar, wziąłem go pewnie z Google. Bardzo mi się podoba
Ostatnio edytowany przez G36, 12 Lut 2010, 01:31, edytowano w sumie 1 raz
Mój nowy avatar wiąże się z tematyką naprawdę wypasionego zespołu (Running Wild), i faworyzującej ich piosenki "Under Jolly Roger" (co oznacza "Pod banderą Jolly Rogera, czarnej flagi z czaszką- symbolem piratów").
1. Avek przedstawiał... faceta WOlności który smacznie śpi pod wiaduktem 2. Avek to chyba był z Krokodylkami tak? 3. Avek to zielona Premiumka. 4. Avek to już pewnie był napis Ropasiak ot tak zrobiony z nudy. 5. Obecny Avek to... mój 3 ulubiony Aktor. Uchwycony został podczas końcowej sceny w Adrenalina 2 Wysokie Napięcie (zaje*istu film).