Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez De Mios w 19 Cze 2013, 14:34

Zawsze miałem jakiś problem z otwartością. Nigdy nie potrafię wynaleźć właściwych granic, ale trudno. Widzę, że niektórzy potrafią jakoś przemówić, i w związku z tym dzięki. Z drugiej strony jeszcze czytając niektóre opinie o mnie bardziej nabieram dystansu, dzięki Panowie za terapię ;). Każdemu dam po :wódka: , jak limit pozwoli.
Awatar użytkownika
De Mios
Kot

Dołączenie: 16 Cze 2013, 20:24
Ostatnio był: 17 Lip 2013, 09:21
Miejscowość: Dąbrowa Górnicza
Frakcja: Samotnicy
Kozaki: 6

Reklamy Google

Postprzez Iwaszka w 19 Cze 2013, 15:14

Przed chwilą był tu mój inny post, ale naszła mnie refleksja...
Tutaj stary:
:

Zmieniając zagadnienie ;p
Mnie wpieniają kobiety które ubierają ultra miniówki, ekstremalnie krótkie shorty, albo spódniczki typu maxi z prześwitującymi stringami pod spodem. Pomijam tu estetykę bo może to być ładne, chodzi mi jednak o zachowanie tych pań które chodzą i kręcą pupą jak po orbicie jakiejś planety. Dobra nawet to nie jest złe (co prawda mam swoją i nie szukam ani nie oglądam się za każdą ładną). Kwintesencją jest to, że baby te często obracają się i patrzą czy ty patrzysz i robią to jakimś specyficznym rodzajem spojrzenia. Strasznie puste zachowanie i w zasadzie bezsensowne...

A teraz do rzeczy i z zupełnie innej beczki. Przeraża mnie średnia wieku an forum i coraz większa ilość userów "feat. gimbaza"...
Denne posty w tematach, jednozdaniowe wypowiedzi typu "Lubię Zulusa bo pije wódkę", "Lubię Striełoka bo odkrywa zone", "Jesteście mięczaki, ja zabijam nożem" itd. (nie są to cytaty tylko wzorce bazujące na jakiś oryginałach których szukać mi się nie chce -.-)
Totalny śmietnik, ja sobie nie przypominam żebym w wieku 13 itp. lat robił takie rzeczy...
Do tego avatary, co drugi dzieciak ma ten sam egzoszkielet na ikonce, albo tego majora z zewu (jak go tam zwał). Sodoma i gomora.
Awatar użytkownika
Iwaszka
Weteran

Dołączenie: 23 Cze 2010, 13:56
Ostatnio był: 12 Sty 2025, 21:37
Miejscowość: Poznań
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 271

Postprzez Universal w 19 Cze 2013, 21:54

[niepotrzebny komentarz, którego po latach bym nie napisał]
Ostatnio edytowany przez Universal, 02 Lis 2025, 16:52, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Dołączenie: 21 Lip 2010, 17:54
Ostatnio był: 15 Kwi 2026, 09:27
Miejscowość: Poznań
Kozaki: 1051

Postprzez Kuballa44 w 19 Cze 2013, 22:13

Temperatury i duchota. Cierpię dwa razy mocniej jak inni, przy 25 stopniach już mi się robi nieprzyjemnie gorąco. :/
Co się z tym wiąże, parokrotny prysznic dziennie dla ochłody, no i fakt że człowiek sie klei od tego jakby sie w miodzie wytaplał. Nie cierpię lata. Wiosna, jesien zima, for the win!
Słowa były niegdyś czarami i do dziś słowo zachowało coś ze swej siły czarodziejskiej. Słowami może człowiek uszczęśliwić lub doprowadzić do rozpaczy, słowami nauczyciel przenosi na uczniów swą wiedzę, słowami mówca porywa słuchaczy, decyduje o ich sądach i rozstrzygnięciach. -Freud.
Awatar użytkownika
Kuballa44
Beta Tester

Dołączenie: 12 Wrz 2009, 08:21
Ostatnio był: 02 Gru 2025, 19:29
Miejscowość: Prawie że Koszalin.
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 297

Postprzez Lucjusz w 19 Cze 2013, 23:26

Bezsenność i problemy z koncentracją mnie wku*wiają.
...picie wódki to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości...
Awatar użytkownika
Lucjusz
Ekspert

Dołączenie: 04 Lis 2010, 20:08
Ostatnio był: 16 Kwi 2015, 16:33
Miejscowość: Bałuty
Kozaki: 261

Postprzez Allistdead w 19 Cze 2013, 23:34

De Mios ja cię rozumiem. Niestety ludzie są jacy są i nie da się tego zmienić. Właściwie to co chciałem powiedzieć to już zostało powiedziane więc powiem tylko byś się trzymał na przekór wszystkim.

Realkriss napisał(a):zwyczaj mówienia otwarcie debilowi - że debil z niego

To mi przypomniało fragment pewnej piosenki:
"Zawsze warto rzec durniowi że jest durniem,
Nawet gdy asekuruje się odgórnie"

No i w końcu co mnie wkurza. Zacznijmy od przykładu. Gram sobie w jedną strategię. Nawet, nawet choć wkurza mnie że muszę mieć włączonego neta gdy w nią gram (To po pierwsze. A wkurza bo neta mam takiego sobie i gra tnie za każdym razem gdy musi cokolwiek doczytać.) i byłoby spoko gdyby nie pewna misja w kampanii. Misja zaczyna się od pojawienia mych transporterów i próby desantu na jakąś tam platformę. Tyle że... Transportowce lecą wprost na obronę przeciwlotniczą. Ta zestrzeliwuje transporter z mym komandorem i po 30 sekundach przegrywam. Mało tego. Jakimś dziwnym trafem nie da się zaznaczyć transportera by go posłać gdzie indziej. Zmniejszyć szybkość gry też (Skrót klawiszowy nie działa?). Pauza zaś chyba tylko pauzuje działania jednostki bo gry jakoś nie chce. Krótko mówiąc lipa.
Ale nie chodzi tu tylko o tą sytuację. Po prostu wkurza mnie jak gram sobie w jakąś grę i nagle trafiam na sytuacje której nijak nie mogę przejść. Bo nagle z głupia franta poziom trudności podnosi się wyżej niż Himalaje i za Chiny Ludowe nie da się tego przeskoczyć. Jeszcze pal licho jak to jakieś zadanie poboczne czy potwór którego można ominąć ale gdy jest jak w tym przykładzie i to misja główna to można osiwieć a kampanii nie skończę. Nie wiem czy ktoś po prostu nie dopatrzył tego ale niestety podobna rzecz mi się zdarzyła już w niejednej grze i wciąż mnie takie coś wkurza.

I jeszcze mnie wkurza, choć nieco mniej, brak wody w mym domu od kilku dni. Coś się stało i woda zalewała mi kuchnię. Niestety sąsiadka z góry wyjechała do Anglii i jedyne co można było zrobić to zakręcić wodę. Teraz nawet rąk nie mogę umyć. Mam tylko nadzieję ze jutro to naprawią.
Awatar użytkownika
Allistdead
Stalker

Dołączenie: 05 Sty 2012, 02:05
Ostatnio był: 19 Lis 2013, 07:31
Miejscowość: Wrocław
Kozaki: 15

Postprzez De Mios w 20 Cze 2013, 08:28

Universal;

Teraz raczej nie ma co gdybać. Szkoła się skończyła, oceny wystawione, nikt już nie chodzi. Ale Twoje i pozostałych rady na pewno przydadzą się w następnym roku. Faktycznie jestem słaby pod tym względem i niepotrzebnie się z tym chowałem. Chyba powinienem być równie otwarty wobec nich jak i tutaj. Obym mimo wszystko trafił na jakiś ludzi, którzy mają podobne zainteresowania. W których się odnajdę i w przeciwieństwie do tamtych uzyskam garść szacunku. Dzięki.

Także end of topic :).
Ostatnio edytowany przez De Mios 20 Cze 2013, 10:44, edytowano w sumie 2 razy

Za ten post De Mios otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Kudkudak,
Negative Voldi.
Awatar użytkownika
De Mios
Kot

Postprzez Voldi w 20 Cze 2013, 10:41

Weź, gościu, dupę w troki, bo jak tak czytam te Twoje żale, to aż mi się przypomina jaki ja sam byłem parę lat temu. Ale powiedziałem sobie dość. I? I tak jak @Cycu mówił - w liceum jestem ze wszystkimi a jednocześnie z nikim. Porażki przeżywam sam w sobie, nikomu tego nie pokazuje. Zwycięstwa podobnie. W szkole wszyscy wiedzą, jaki jestem, ale nikt tak naprawdę nie wie, KIM jestem.

Mama kiedyś powiedziała mi jedno zdanie, które pamiętam i przekazuję każdemu, komu mogę:
Nie patrz na to, co inni myślą o tobie. Ważne jest to, co ty myślisz sam o sobie.

Jeśli myślisz o sobie, tak jak pisałeś w tych kilku ostatnich postach to... chyba czas coś zmienić. Albo kaplica.

I z doświadczenia wiem, że DASIĘ.
Image

Za ten post Voldi otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Tajemniczy, Iwaszka,
Negative Realkriss.
Awatar użytkownika
Voldi
Ekspert

Dołączenie: 29 Gru 2011, 11:11
Ostatnio był: 30 Maj 2024, 11:26
Miejscowość: Kraków/Hajnówka
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 426

Postprzez De Mios w 20 Cze 2013, 10:45

Dobra, dobra. To już pisali pozostali, EOT.
Awatar użytkownika
De Mios
Kot

Postprzez SkullDagger w 20 Cze 2013, 15:06

Czasem warto posłuchać innych, bo może coś robimy źle a da się to zmienić.
I5-3570K 3,40Ghz 3,80Ghz in Turbo
GA B75M-D3V GoodRam 8GB 1600Mhz
GTX 660 2GB Win 7 64bit
Awatar użytkownika
SkullDagger
Ekspert

Dołączenie: 26 Sie 2011, 01:04
Ostatnio był: 10 Gru 2025, 02:28
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 63

Postprzez djcycu w 20 Cze 2013, 16:06

Mnie nie tyle wkurza co śmieszy kiedy dziewczyny na FB wrzucają jakieś teksty typu "dziewczyna to nie tylko dupa i cycki" albo "jak patrzysz w oczy to te wyżej" a potem i tak chodzi albo obściskuje się z palantem który traktuje ją jak przedmiot mający właśnie dupę i cycki bo resztę to mu na uj (i to chyba dosłownie). Po co więc wklejać takie pierdoły i robić z siebie błazna? Aha, tu nie chodzi o młode panny w wieku 13-16 tylko nawet takie 25 letnie...
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen

Za ten post djcycu otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive kolokolo98.
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez RysiowatyZwierz w 20 Cze 2013, 17:25

One skrycie to lubią heh :) Historie rodem z "pamiętników z wakacji", odrobina przy-lansowania się pośród koleżanek, a i pewnie też akceptują bycie traktowaną przedmiotowo. Nie zrozumiesz baby.

Mnie najbardziej denerwuje bycie swoistym przykładem niewolnika systemu, gdy wiesz że bez roboty nie pociągniesz, a na dworze taka ujmująca pogoda ...bo bym ją ebnął w piz*u :)
Awatar użytkownika
RysiowatyZwierz
Kot

Dołączenie: 04 Kwi 2013, 16:21
Ostatnio był: 10 Cze 2015, 15:20
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Martha
Kozaki: 37

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości