Ha ha, spróbuj tylko powiedzieć, że nie będziesz szedł, to już masz jazdę po wszystkich ocenkach i zachowaniu.
Na każdej lekcji jakieś pindolenie o tym, że rząd jest zły, że Palikot jest pier*olnięty. Że trzeba być wielkim patriotom, jeździć tramwajami patriotycznymi . Cała trzecia klasa to powstania - no błagam, ile można... Wiem, że to historia naszego kraju, że walczyli o niepodległość. Tylko nie rozumiem czemu było tyle tego trucia, nienawiści do innych narodów, że są złe
"Byłam kiedyś w Kauflandzie i kupiłam kapcie dla mamy, idę do kasy i kupuję. Później patrzę na paragon, a tam napisane danke schön! Walnęłam tymi butami o ziemię i wyszłam. Co to ma być?! Zabory znowu?!

Tajemniczy napisał(a):A ciekawe co by było gdyby uczeń np był innego wyznania np świadek Jehowy czy Żyd? Ekspresowa zmiana wyznania?

Szczur napisał(a):sąsiedztwo tych myślników jest przypadkowe i nie dotyczą siebie nawzajem
Szczur napisał(a):Gdybym nie uczył się historii na własną rękę to ciężko by mi było...

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości