Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Dżuz w 28 Paź 2013, 22:34

Rower. Znowu. Po pamiętnej eskapadzie do Wiślicy sprzed przeszło miesiąca, nie idzie z nim dojść do ładu. Po tygodniu mordowania się z wolnobiegiem, dalej coś stuka w tylnym kole. Zdaje się, że tym razem to poluzowane szprychy. Jeździć z takim stukotem lekki obciach, wieźć takiego sztrucla jak mój do serwisu, obciach jeszcze większy, a bawić się w regulacje szprych, niezbyt mi się uśmiecha, bo mam w tym nikłe doświadczenie i żadne narzędzia. Najprościej byłoby kupić nowe koło, ale dokładać do tego rzęcha też żaden interes :/ I tak źle, i tak nie dobrze. Chyba jednak pora sprawić sobie nowy jednoślad... :caleb:

Chisukayashi napisał(a):Miałam się uczyć na poprawę z historii, ale tego nie zrobiłam[...]Nie zrobiłam tego, bo po prostu zapomniałam, a większość dnia spędziłam odsypiając cały tydzień[...]Och, i jeszcze jutro sprawdzian z chemii, na który nic nie umiem

:E :E :E
Innymi słowami wpienia mnie, że... mi się nie chce, mam wyje*ane, wolę pomelanżować jak się uczyć, itd. Niepotrzebne skreślić :suchar:
No nic. Też się czasem w... pieniam sam na siebie :caleb:
W11 x64 / Ryzen 5 7500F / ASUS Prime RTX 5070 OC 12 GB / 32 GB DDR 5 / SSD Samsung 990 Pro 1 TB
atikabubu Dżuz to morrofag z 10 letnim stażem
Awatar użytkownika
Dżuz
Przewodnik

Dołączenie: 11 Lut 2011, 19:08
Ostatnio był: Dzisiaj, 10:54
Miejscowość: Frogville
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 255

Reklamy Google

Postprzez Pangia w 28 Paź 2013, 22:44

Debilizm w szkole. Jakiś idiota przywiązał mi koło od roweru do ogrodzenia za pomocą… zużytej uszczelki. I to jeszcze kutafon tak to związał, że nie szło tego rozplątać. Dobrze, że klucze do domu noszę na smyczce, bo tym od zapięcia w życiu bym tego nie przerwał, a głupio byłoby dymać do Sawasu czy na stację pojazdów po jakieś nożyce. Ech… Ja im ku♥wa lusterek w autach nie przestawiam :/
Doczepiłbym się jeszcze do nauczyciela, który czepiał się, że gadam na lekcji, a notatki nie piszę (zeszytu nie miałem, ale właśnie dlatego się przez całą lekcję praktycznie nie odzywałem, a oberwało mi się, bo siedziałem naokoło gaduł), ale się z nim rozmówiłem, więc chyba obejdzie się bez uwag :P
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Kozaki: 853

Postprzez Adam w 28 Paź 2013, 22:50

Wpienia mnie myśl, że do końca I semestru będę musiał co każdy wtorek wstawać na 8:00 na głupie konwersatorium o archiwistyce. Jedyna pocieszająca myśl jest taka, że gdy skończy mi się ten przedmiot, to w II semestrze będę zasuwać na 9:45 :D
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 04 Sie 2025, 19:54
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 394

Postprzez T-man w 28 Paź 2013, 22:52

A mnie wpienia brak Zdzicha i Wunderwaffla.
T-man

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

Postprzez StalkerCell w 29 Paź 2013, 22:14

Ostre rozwolnienie i wymioty. Kur*a, jak mam jakieś rewolucje żołądkowe, to klękajcie narody. Zaczyna się zawsze od niepozornych wzdęć. Potem przeradza się w gazy, a na koniec ledwo zdążam na sedes... A tu jeszcze trza miskę wziąć! Dziś, za przeproszeniem, obrzygałem spodnie i bluzę i prawie "puściłem" , też za przeproszeniem, srakę.

Za ten post StalkerCell otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive M3Fis70.
Awatar użytkownika
StalkerCell
Weteran

Dołączenie: 17 Lut 2013, 17:06
Ostatnio był: 20 Gru 2024, 02:53
Miejscowość: Paniewo
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 57

Postprzez Pangia w 29 Paź 2013, 23:27

:arrowu:
Jak to dobrze, że przez ostatnie 2 dni głównym elementem mojej diety było Pepsi.

Niedziałająca płyta z instalatorem XP. A już miałem instalować nowy system, to jak zwykle coś mi się musi zj♥bać po drodze :/ Czemu nigdy nie może nic po prostu pójść zgodnie z planem… A zwłaszcza wszystko, co robię przy kompie.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Kozaki: 853

Postprzez vandr w 30 Paź 2013, 08:51

Małpowanie od grubasów samhainckich zwyczajów dotyczących zmarłych, czyli Halołin w Polsce. Na szczęście nie tak rozpowszechniony jak w Stanach, ale i tak irytujący.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!

Za ten post vandr otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Tajemniczy.
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: Wczoraj, 20:34
Kozaki: 1749

Postprzez xionc w 30 Paź 2013, 10:15

Za to polskie umartwianie sie i cmentarna moda sa spoko

Wysłane z mojego GT-S6310N przy użyciu Tapatalk
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Postprzez vandr w 30 Paź 2013, 10:50

Całe szczęście, że ani jedno ani drugie mnie nie dotyczy. No, może poza cichą refleksją przy odpowiedniej muzyce i dobrym trunku, ale nie ma mowy o żadnym umartwianiu się. Nie mogę jednak zaprzeczyć, że to co wymieniłeś to zmora tych dni.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Postprzez Kpuc w 30 Paź 2013, 10:51

vandr napisał(a):Małpowanie od grubasów samhainckich zwyczajów dotyczących zmarłych, czyli Halołin w Polsce. Na szczęście nie tak rozpowszechniony jak w Stanach, ale i tak irytujący.

Małpowanie jest złe ale powinniśmy się cieszyć że ktoś odszedł do lepszego i się już nie musi męczyć tu na ziemi.
Jeżeli mamy być chrześcijanami to powinniśmy się ciesz że ktoś poszedł do swojego stworzyciela i nie będzie nigdy głodny, zły, toczony chorobą.
Image
Awatar użytkownika
Kpuc
Legenda

Dołączenie: 06 Paź 2010, 09:10
Ostatnio był: 22 Gru 2024, 23:44
Miejscowość: zona
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 285

Postprzez vandr w 30 Paź 2013, 11:04

Kpuc napisał(a):ale powinniśmy się cieszyć że ktoś odszedł do lepszego i się już nie musi męczyć tu na ziemi.

W przypadku małych dzieci to chyba nie zadziała.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!

Za ten post vandr otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive BJ Blazkowicz.
vandr
Modder

Postprzez Terminus w 30 Paź 2013, 12:43

Xionc i vandr: normalnie aż zaczynam współczuć Waszym cierpieniom, które przeżywacie od wigilii Wszystkich Świętych do Zaduszek. :E
CREDO [łac. Wierzę]
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 11:07
Kozaki: 1451

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości