Sami sataniści metalowcy na tym forum Nie ukrywam ze też lubie ostre granie Nie mam jakiś ograniczeń co do gatunku, lubie smierć metal, grind core, hard core, metal core, rock, ogolnie wszystkie odmiany gitarowego grania jak i nie gitarowego. Wymienie pare ulubionych: 1 Rammstein 2 Slayer 3 Napalm Death 4 Obituary 5 Kataklysm, Ex Deo 6 Nile 7 Hatebreed 8 Born From Pain 9 Kult i ogolnie cała twórczość Kaźmirza Staszewskiego 10 Sepultura,Soufly,Cavalera Conspirancy 11 AC/DC 12 Evelrast 13 O.S.I. 14 Brujeria ,Asesino 15 In Flames 16 Schizma 17 L'espirit du clan 18 Cerebral Turbulency 19 Eisbrecher 20 Metallica 21 Heaven Shall Burn Dużo by wymieniać, napisalem to co słuchałałem w ostanim miesiącu. Ostatnimi czasy wałkuje EX DEO, projekt wokalisty Kataklysm Male polecenia dla innych:
:
:
:
a to produkt ode mnie z miasta
:
Ostatnio edytowany przez Jerycho 24 Kwi 2012, 15:46, edytowano w sumie 2 razy
Za ten post Jerycho otrzymał następujące punkty reputacji:
nowa płyta Dodsengel mnie zaskoczyła, między innymi swoją długścią. Niemniej jednak polecam wszystkim lubiącym black metal, niekoniecznie w "jedynej słusznej" formie.
„Creeper" to singiel z nadchodzącego mixtape'u Marka Battles`a „Walking distance", który będzie wydany przez Young Money Entertainment. Buczer jest pierwszym artystą z Polski, który został zaproszony przez YMCMB do współpracy oraz jednym z nielicznych w Europie, którzy nagrali utwór z Lil Waynem. Raper jest też pierwszym, który został zaproszony do remiksu kawałka z nadchodzącego mixtape'u Marka Battles`a.