Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Gizbarus w 12 Lut 2014, 20:55

Termi - dziwne, że się odzywasz, kiedy ja nawet nie zasugerowałem, kogo miałem na myśli :P

A co do tego pedofila - dlaczego nie kastruje się takich podludzi? Każdy sąd zasłania się tym, że "to nieludzkie i niemoralne". Od kiedy posuwanie dzieci i mordowanie ich JEST ludzkie? Z całego serca chciałbym życzyć, żeby panowie politycy i inni władni w UE odpowiedzialni za takie rozmiękczanie prawa przekonali się o własnej głupocie w możliwie najboleśniejszy sposób - tylko niestety wtedy musiałyby ucierpieć ICH własne dzieci, które niczemu nie są winne. Więc nic z tym niestety nie zrobimy.

A Trynkiewicz... Cóż. Nie życzę mu śmierci, bo sytuacja nie dotknęła mnie osobiście. Poza tym nie jest dobrze upaść tak nisko, żeby pragnąć czyjegoś zgonu. Ale serdecznie życzę mu wykastrowania w ciemnej uliczce przez grupkę przyjaźnie nastawionych chirurgów osiedlowych w ochronnych strojach dresowych i w maskach z szalików klubowych. Całuski! :caleb:
A czy TY już przeczytałeś i oceniłeś moją twórczość?
"Samotność w Zonie" - nadal kontynuowana.
"Dawno temu w Zonie" - tylko dla weteranów forum.
"Za późno" - czerwona część cyklu "Kolory Zony"
"Akurat o czasie" - biała część cyklu "Kolory Zony"
"Za wcześnie" - niebieska część cyklu "Kolory Zony"
"Pęknięte Zwierciadło" - mini-cykl o Zonie w wersji noir
Awatar użytkownika
Gizbarus
Opowiadacz

Dołączenie: 18 Paź 2011, 16:44
Ostatnio był: 17 Sty 2026, 10:14
Miejscowość: Zadupie Mniejsze Wybudowania Kolonia II
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 854

Reklamy Google

Postprzez Tajemniczy w 12 Lut 2014, 20:59

Można by i kastrować tyle że u takiego gościa to siedzi w głowie a nie w spodniach. Powinno się stosować wobec nich kastrację farmakologiczną poprzez leki aby usunąć ten popęd z głowy.
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

Postprzez Gizbarus w 12 Lut 2014, 21:06

Akurat w tym wypadku to wiele by to nie dało - "Efekt mija po odstawieniu leków". I dupa. Rzecz w tym, że ogólny popęd seksualny spada, kiedy mężczyzna zostanie pozbawiony jąder - produkcja odpowiednich hormonów zostaje zatrzymana.
A czy TY już przeczytałeś i oceniłeś moją twórczość?
"Samotność w Zonie" - nadal kontynuowana.
"Dawno temu w Zonie" - tylko dla weteranów forum.
"Za późno" - czerwona część cyklu "Kolory Zony"
"Akurat o czasie" - biała część cyklu "Kolory Zony"
"Za wcześnie" - niebieska część cyklu "Kolory Zony"
"Pęknięte Zwierciadło" - mini-cykl o Zonie w wersji noir
Awatar użytkownika
Gizbarus
Opowiadacz

Dołączenie: 18 Paź 2011, 16:44
Ostatnio był: 17 Sty 2026, 10:14
Miejscowość: Zadupie Mniejsze Wybudowania Kolonia II
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 854

Postprzez Omnibus w 12 Lut 2014, 21:12

W sprawie Trynkiwicza dziwi kilka rzeczy. tzw. ustawa o bestiach, wprowadzana w skandalicznej procedurze, czy tez jej braku, która próbuje sie zastosować wstecz, to, dlaczego wystawiono mu 25 lat, czyli jak na kilka morderstw poprzedzonych gwałtem pedofilskim skandalicznie mało (E co tam! 25 lat, kupa czasu cos się wymysli). Tym bardziej, że owenczas było jeszcze mozliwe wykonanie egzekucji.
@Tajemniczy: Lepiej, żeby był pod wzmożoną prewencją, niż żeby było tak:
Image
Akle z drugiej beczki: człowiek usłyszał wyrok: 25 lat więzienia o zaostrzonym bodaj rygorze. To nie jest jego wina, że danu mu taki a nie inny wyrok. to jest porazka sądownictwa. ale skoro usłyszał tyle, i tyleż odsiedział, bez ekscesów, to ma prawo wyjść na wolność. Co potem...
Dozór, póki będzie skuteczny, nie stanowi żadnego problemu.Wydatki, kilka tysięcy więcej to jest grosz w budżecie państwa, przechulanym na znacznie mniej ważne pierdoły.
Karze smierci jestem przeciwny. W każdym wypadku.
"Zaiste, wielkiego trzeba zadufania i wielkiego zaślepienia, by posokę lejącą się z szafotu nazywać sprawiedliwością. "
Awatar użytkownika
Omnibus
Łowca

Dołączenie: 20 Lut 2013, 09:07
Ostatnio był: 01 Mar 2021, 15:28
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 153

Postprzez nati20 w 12 Lut 2014, 21:25

Plus. A raczej brak zasięgu plusa u mnie na "wsi" ehh te uzależnienie od technologii... No ale żeby nie było zasięgu od rana do 19:45 :/ weź coś załatw jak brak sieci

I drugi powód. Kończy mi się umowa i zwracają mi dupę telefonami z ofertą przedłużenia umowy... No ludzie ile można im mówić że nie jestem zainteresowana. Wczoraj zadzwonili po raz -nasty, w tym 3 raz z salonu w którym brałam telefon(oczywiście z innego numeru). Dzwonią z samego rana budząc mnie przy okazji- samo to mi się nie spodobało. Odbieram i sytuacja wygląda następująco J- ja, S- salon

J: halo
S: dzień dobry, dzwonię z salonu plusa w...
J:(przerywam babce) nie interesuje mnie propozycja przedłużenia umowy
S: aha, ale może wysłucha...
J:(przerywam babce) nie dziękuję, nie jestem zainteresowana. Do widzenia.
(i się rozłączyłam)
Wiem to nie jej wina, musi dzwonić itp. ale pierwsza sprawa- nie lubię jak się mnie budzi bez sensu, bez potrzeby. Druga sprawa wysłuchałam już kilka razy co mi proponują. Jak dzwonili z sieci po pierwszym telefonie wiedziałam czego nie odbierać ale ci z salonu dzwonili z innych numerów a nie mogę nie odbierać wszystkich nieznanych przecież. Przy ostatniej rozmowie zapewniali że to ostatni telefon, że zaznaczą w systemie że wysłuchałam oferty, wiem o niej i żeby nie dzwonić no i chol*ra zadzwonili znowu
:

Get out of here STALKER!

Image
nati20
Tropiciel

Dołączenie: 13 Cze 2009, 14:26
Ostatnio była: 17 Kwi 2025, 22:10
Ulubiona broń: Sniper VLA
Kozaki: 68

Postprzez Tajemniczy w 12 Lut 2014, 21:48

To idziesz do salonu i robisz im inbę :caleb: . A na serio to niech se dzwonią, nie odbieraj niech se babka po drugiej stronie płuca marnuje . Nie masz zamiaru przedłużyć umowy to i tak nie zarobią.
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Kozaki: 517

Postprzez frosth w 12 Lut 2014, 21:53

@Tajemniczy dlaczego chcesz zaocznie karać za potencjalne popełnienie przestępstwa:)

@Herezja nie porównuj medialnej libacji z Katarzyny W. w roli głównej do sprawy WSI. Doczytaj skąd wywodzi się ta organizacja oraz jaką rolę pełniła w PRL a dopiero potem zrównuj ją z jakimiś operami mydlanymi w TV dla plebsu.

Oj zrezygnowałem z rozpisania się o Trynkiewiczu bo i tak za dużo tego jest. Chłopak odbył wyrok i jest już wolnym człowiekiem i żaden polityk nie ma prawa wycierać sobie jego nazwiskiem ryja. Przecież został poddany 25letniej resocjalizacji więc zgodnie z najnowszymi trendami jest nową lepszą jednostką gotową do życia w społeczeństwie. wg mnie powinien zostać wychowawcą w jakimś resortowym przedszkolu ministerstwa sprawiedliwości.

pokój na świecie chaos w internecie :)
frosth
Łowca

Dołączenie: 20 Lut 2012, 15:35
Ostatnio był: 12 Kwi 2021, 09:16
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 60

Postprzez Realkriss w 12 Lut 2014, 21:59

Dla mnie sprawa jest jasna jak słońce.
Facet zabił czworo DZIECI. Nie w afekcie, nie z zemsty, nie w ramach porachunków mafijnych, nie dla pieniędzy.
Nie ma dla niego miejsca w społeczeństwie i nie ma dla niego wytłumaczenia.
Kara śmierci, ostatecznie dożywocie.
Swoją drogą, jakim cudem odbył całą tę karę i nikt mu gardła nie poderżnął, to dla mnie zagadka.

Za ten post Realkriss otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive nati20, agata, Wk1996.
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Dołączenie: 08 Lut 2011, 14:58
Ostatnio była: 08 Gru 2024, 16:26
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 882

Postprzez Pangia w 12 Lut 2014, 22:09

Ale efekt osiągnięty. Bo zapewne nie zdajecie sobie z tego sprawy, ale jakieś 2 tygodnie przed Trynkiewiczem wyszedł inny pedofil-morderca, który na tych samych warunkach odsiadywał 25 lat więzienia. No, ale że jedyne info było na pasku TVN24 przez jakieś pół dnia, to nie ma co się dziwić, że nikt o tym nie wie (nawet nie pamiętam, jak się nazywał, Marcin T. czy Marcin S., coś takiego). Najwidoczniej jego sprawa nie była tak medialna, skoro facet wyszedł sobie z paki i nikogo to specjalnie nie obeszło. Tak samo powinno być z Trynkiewiczem – wyszedł, nie ma co gęgać. Ale jak zwykle massmedia nakręciły całą sprawę i rozdmuchały do tego stopnia, że pewnie to za niedługo większość nie będzie wiedziała, co on takiego zrobił, że jest na niego taka nagonka. Podobno on sam też nie wie, dlaczego wokół jego sprawy zrobił się taki rozgłos.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Kozaki: 853

Postprzez Lucjusz w 12 Lut 2014, 22:10

Swoją drogą, jakim cudem odbył całą tę karę i nikt mu gardła nie poderżnął, to dla mnie zagadka.

Na ochronkach siedział z innymi ścierwami jego pokroju.
...picie wódki to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości...
Awatar użytkownika
Lucjusz
Ekspert

Dołączenie: 04 Lis 2010, 20:08
Ostatnio był: 16 Kwi 2015, 16:33
Miejscowość: Bałuty
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 261

Postprzez frosth w 12 Lut 2014, 22:29

@Pangia ich jest wielu, dostali wyroki za różne zbrodnie. A dlaczego Trynkiewicz? bo zabicie 4 chłopców przemawia w sposób bezpośredni do ludu - oglądalność tv i nakłady prasy wzrosną. O tym, że wyjdą wiedziano już 25lat temu. Media poruszają ten temat od kilku lat. Dlaczego nagle teraz się zrobiło głośno? No bo teraz wychodzą. Dlaczego TAK bardzo głośno? Bo wypowiedzieli się politycy, którzy powinni zamknąć japę ale zbliżają się wybory a do tego pewnie jakieś niewygodne ustawy przepchnąć czy coś trzeba - normalka. Przeciwko zmianom w kodeksie pracy nawet nie było protestów żadnego związku zawodowego :)
frosth
Łowca

Dołączenie: 20 Lut 2012, 15:35
Ostatnio był: 12 Kwi 2021, 09:16
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 60

Postprzez Gro3a w 12 Lut 2014, 22:30

Nie wiem po co ten rozgłos. Dostał dożywocie i w ramach amnestii zmienili mu na 25 lat. Swoje odsiedział i wychodzi na wolność. To jest prawo, a sprawiedliwość? No właśnie w tym kraju nie ma co na nią liczyć. Z drugiej strony jak nikt nie poderżnął mu gardła w więzieniu, to zrobią to na wolności ludzie, którzy się go boją. W tym roku ma jeszcze wyjść czterech takich zwyrodnialców i jakoś nikt o nich nie mówi, ale media muszą wszystko nagłaśniać. A co znalezienia pedofilii dziecięcej w jego celi to znaleźli też świętego Graala, złoto z Amber Gold, kocyk małej Madzi, kawałek wraku tupolewa i zaginione 19 mln złotych z konta ZUSu :caleb:
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.

Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...
Awatar użytkownika
Gro3a
Technik

Dołączenie: 05 Maj 2012, 22:26
Ostatnio był: 10 Mar 2026, 20:52
Miejscowość: Lubawa - warmińsko-mazurski Sosnowiec
Ulubiona broń: Sawn-off Double-barrel
Kozaki: 294

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości