Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Idealny w 08 Mar 2014, 21:38

Image

Za ten post Idealny otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Wunderwaffe, kajzerPL.
Awatar użytkownika
Idealny
Tropiciel

Dołączenie: 08 Cze 2012, 15:24
Ostatnio był: 04 Sty 2018, 20:55
Miejscowość: Kordon
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 32

Reklamy Google

Postprzez RmBase222 w 08 Mar 2014, 21:41

A mnie wkurzają ciołki co nie umieją napisać " chińskimi " a tak w/g to chińskie bajki uczą dzieci jak robić np. kupę polecam dla ciebie do pouczenia się tej trudnej czynności. A dla zaawansowanych czyli jak się nauczysz robić kupkę też polecam poradnik na temat robienia siusiu.

- - -

Idealny napisał(a):Image

hmhmhmmh twoje zdjęcie ? xD no no no jaka ładna dziewczynka/chłopczyk z ciebie. nwm czemu siebie przezywasz od chuji, pedałów ale spoko.

Uwagi moderatora:

Nie dubluj postów, warn. - Wheeljack

Za ten post RmBase222 otrzymał następujące punkty reputacji:
Negative Pangia, Alchemik, Tajemniczy.
Awatar użytkownika
RmBase222
Kot

Dołączenie: 01 Sty 2014, 11:05
Ostatnio był: 09 Mar 2014, 11:41
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: SPSA14
Kozaki: 0

Postprzez vandr w 08 Mar 2014, 21:43

Niech ktoś zrobi screena i wlepi to do odpowiedniego działu.

Uwagi moderatora:

Niech nie spamuje. :F - Wheel
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: Wczoraj, 20:34
Kozaki: 1749

Postprzez Idealny w 08 Mar 2014, 21:46

@RmBase222 No cóż, jak widzisz nie jestem idealny hehe.
Awatar użytkownika
Idealny
Tropiciel

Dołączenie: 08 Cze 2012, 15:24
Ostatnio był: 04 Sty 2018, 20:55
Miejscowość: Kordon
Kozaki: 32

Postprzez Wave w 08 Mar 2014, 22:23

RmBase222 napisał(a):- Ci co krytykują ludzi chociaż ich nie znają.
- Fałszywi przyjaciele.

A mnie wpienia ostatnio wielka moda na gadanie czy pisanie o fałszywych przyjaciołach. Najśmieszniejsze jest to, że gadają tak gimbusy, które tylko udostępniają wielkie "rzyciowe" cytaciki z wujowych stron na fejsie. Tacy wszyscy nagle doświadczeni tego typu ludźmi? Nie chcę, by to zabrzmiało jak czepianie się, ale niektórzy faktycznie przesadzają z gadaniem o fałszywych przyjaciołach. Najlepiej dla nich byłoby nie mieć przyjaciół, spokój by mieli i już.

Wracając jednak do tematu. Wpienił mnie dziś buraczkowaty Włoch jadący Audi RS6 Avant. Dosłownie zapie*dalał za ciężarówką z towarem gabarytowym i na pełnej rurze wyprzedzał ją, kiedy z naprzeciwka coraz bliżej znajdował się inny samochód. To Audi tak wyło, że olaboga, cudem jakoś zmieścił się, by potem jechać jeszcze szybciej. Nie wiem... Czy te niemieckie marki serio przyciągają idiotów, czy to tylko taki przypadek z Audi? Nie chcę tutaj nikogo szufladkować, ale to właśnie (z mojej autopsji w moim regionie) posiadacze BMW, VW czy innego sprzętu z byłej III Rzeszy zachowują się lekko mówiąc lekkomyślnie na drodze. Irytują dodatkowo wszelkie badziewia typu tłumik typu bucząca rynna, basy telepiące autem i tym podobne. No ja rozumiem, że ktoś w końcu ma samochód, ale w tak bezgustowny sposób nie musi tego manifestować. Na dodatek, czym tu się podniecać, czy Golf lub xxx (wedle uznania) poślizgnie się na lodzie pod tesco? Wielkie mi latanie bokiem...
Wave

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

Postprzez Alchemik w 08 Mar 2014, 22:24

Boże, jaki ból dupy :E
Wpieniają mnie tacy ludzie jak RMBase, bo nie mają poczucia humoru oraz dystansu do siebie :E.
Lizać stópki, niuchać stópki
Awatar użytkownika
Alchemik
Człowiek-Artefakt

Dołączenie: 17 Lut 2010, 12:59
Ostatnio był: Dzisiaj, 11:57
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 209

Postprzez Gizbarus w 08 Mar 2014, 23:10

Wkurza mnie, że skończył mi się sezon mojej hińskiej bajki i kolejnego na razie nie widać na horyzoncie :suchar: :caleb:
A czy TY już przeczytałeś i oceniłeś moją twórczość?
"Samotność w Zonie" - nadal kontynuowana.
"Dawno temu w Zonie" - tylko dla weteranów forum.
"Za późno" - czerwona część cyklu "Kolory Zony"
"Akurat o czasie" - biała część cyklu "Kolory Zony"
"Za wcześnie" - niebieska część cyklu "Kolory Zony"
"Pęknięte Zwierciadło" - mini-cykl o Zonie w wersji noir

Za ten post Gizbarus otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Gro3a.
Awatar użytkownika
Gizbarus
Opowiadacz

Dołączenie: 18 Paź 2011, 16:44
Ostatnio był: 17 Sty 2026, 10:14
Miejscowość: Zadupie Mniejsze Wybudowania Kolonia II
Frakcja: Samotnicy
Kozaki: 854

Postprzez Gro3a w 08 Mar 2014, 23:27

A mnie wpienia prorosyjskie pierdo*enie o Ukrainie. Nie wiem co ludzie widzą w tej czerwonej chołocie, która wyrządziła nam wiele krzywd i okupowała nas wiele lat po wojnie. Teraz szykuje się kolejna, a te dupki myślą, że jak ruskie przejmą krym a potem całą Ukrainę, to będzie dla wszystkich dobrze. I jeszcze nasi politycy muszą się wszędzie wpie*dalać, nie myśląc co mogliby zmienić w naszym kraju.... A później to młodzi ludzie będą musieli zapłacić za te polityczne zachcianki, swoim własnym życiem, a te ku*wy z rządu wyślą swoich synków za granice na "wakacje".... Putin nie będzie się pie*dolił, żeby przejąć zbrojnie krym, a NATO gówno zrobi. Słyszałem nawet, że Francja się już poddała :suchar:
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.

Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...
Awatar użytkownika
Gro3a
Technik

Dołączenie: 05 Maj 2012, 22:26
Ostatnio był: 10 Mar 2026, 20:52
Miejscowość: Lubawa - warmińsko-mazurski Sosnowiec
Ulubiona broń: Sawn-off Double-barrel
Kozaki: 294

Postprzez Adam w 08 Mar 2014, 23:31

Akurat ta Rosja ma już niewiele wspólnego z dawnym Sawieckim Sajuzem, poczytaj biografię Putina, to zgraja oligarchów i bogaczy, choć znajdą się też byli członkowie KPZR. Czemu od razu pro rosyjskość w naszym kraju ma być przejawem bycia "zdrajcą", czy "komuchem"? To mnie wpienia również.
Image
Image

Za ten post Adam otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Wk1996.
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 04 Sie 2025, 19:54
Miejscowość: Kutno
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 394

Postprzez T-man w 08 Mar 2014, 23:35

To że Kowek nie wstawia już past :stulejarz:
T-man

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

Postprzez Leo0502 w 08 Mar 2014, 23:48

Mnie wkurza polska mentalność. Nie lubi się Niemców i Rosjan, żyje się przeszłością, a zwłaszcza pamięta się o
SS mordujące Polaków, Żydów i inne nacje o których zapominają i socjalizm wprowadzony przez władzę ZSRR. Nie ma to jak nienawiść do nacji za czyny ich byłych przywódców. Brawo. I jeszcze "oj, jak mi źle, ale nie zamierzam nic zrobić, by było mi lepiej".
Leo0502
Tropiciel

Dołączenie: 20 Wrz 2012, 18:10
Ostatnio był: 23 Mar 2026, 12:42
Miejscowość: Pierdziszewice wylotem na Dupów
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: SPSA14
Kozaki: 140

Postprzez Red Liquishert w 08 Mar 2014, 23:54

"Minecraft." - no widzisz. Wkur*iają cię osoby "obrażające Mangę, Anime" (z dużej litery? Hymhym...). Bo tak, i już. Mnie zaś mogą wnerwiać osoby obrażające Minecrafta. Czemu? Bo tak, i już. Założę, że nie grałeś w Minecrafta i nie rozumiesz jego fenomenu. Cóż, są ludzie i taborety.

Mnie denerwują tylko nauczyciele, którzy mają paskudną tendencję okrutnego ciśnięcia i paskudnej demotywacji uczniów cokolwiek osiągających, podczas gdy "pałowicze" mają luz, bo nauczyciele mają na nich po prostu wywalone. No i nie lubię oceniania czegoś po okładce, przed poznaniem. Na razie to tyle :) .
Bydlę z pana, panie Red
Awatar użytkownika
Red Liquishert
Łowca

Dołączenie: 07 Sty 2010, 16:13
Ostatnio był: 16 Gru 2021, 16:32
Miejscowość: Chuj wie, Polska Ź
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 167

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości