T-man napisał(a):To że Kowek nie wstawia już past

Gizbarus napisał(a):Wkurza mnie, że skończył mi się sezon mojej hińskiej bajki i kolejnego na razie nie widać na horyzoncie![]()

SkullDagger.

Leo0502 napisał(a):Mnie wkurza polska mentalność. Nie lubi się Niemców i Rosjan, żyje się przeszłością, a zwłaszcza pamięta się o
SS mordujące Polaków, Żydów i inne nacje o których zapominają i socjalizm wprowadzony przez władzę ZSRR. Nie ma to jak nienawiść do nacji za czyny ich byłych przywódców. Brawo. I jeszcze "oj, jak mi źle, ale nie zamierzam nic zrobić, by było mi lepiej".
Wk1996.

Adam napisał(a):Akurat ta Rosja ma już niewiele wspólnego z dawnym Sawieckim Sajuzem,
Czemu od razu pro rosyjskość w naszym kraju ma być przejawem bycia "zdrajcą", czy "komuchem"?

Tajemniczy napisał(a):Tak, trzeba pamiętać o tym co działo się w przeszłości ale żyć należy przyszłością a nie przeszłością. To co się stało już się nie zmieni nigdy nie zmienimy historii.

Iwanassassin napisał(a): Sam zacząłem sie udzielać w Internecie co by dementować pierniczenie Polaków

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości