Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Tormentor w 16 Maj 2014, 18:05

Nie będę oryginalny - pogoda. Idę do pracy pada, wychudzę z pracy też pada. I tak ma być przez tydzień :/ Dobrze, że majówka była słoneczna. Przez te ulewy to pełno tego robactwa się rozpanoszy, komarów to i tak w piz*u będzie, w dodatku zimy nie było.
Image
Awatar użytkownika
Tormentor
C O N T R I B U T O R

Dołączenie: 15 Lis 2010, 21:42
Ostatnio była: 18 Kwi 2026, 17:19
Miejscowość: Yantar
Ulubiona broń: --
Kozaki: 291

Reklamy Google

Postprzez Wiewi0r w 18 Maj 2014, 19:11

Taki permanentny stan fqrffienia wywołuje u mnie praktyka DLC. Pół biedy, kiedy są do kupienia "po ludzku" za kasę.

ALE - system punktowy BW mnie wpienia nieprzeciętnie. Teraz, gdy Trylogię ME można kupić na promocji za ok. 36 zł, na DLC poza pakietem - żeby nie było, że kupuję nowe gacie dla Sheparda - licząc tylko fabularne, muszę zakupić punktów BW za... circa 250 zł.

Dojenie kasy na poziomie master.

Nawet gdybym kupował nową ME3 w dniu premiery, wydawać drugie tyle za fabułę do przejścia w ok 1/4-1/3 czasu podstawowej gry... Krew zalewa. :mad:
Things are going to get unimaginably worse, and they are never, ever, going to get better.
- K.V.
Za Wilkiem nawet w ogień skoczę.
Попутного ветра!

Za ten post Wiewi0r otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Gizbarus, Realkriss, Herezja.
Awatar użytkownika
Wiewi0r
Przewodnik

Dołączenie: 27 Maj 2013, 22:33
Ostatnio był: 24 Sty 2018, 17:29
Miejscowość: Warszawa/Częstochowa
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 164

Postprzez Dżuz w 21 Maj 2014, 21:55

Cztery dni wzmożonej pracy twórczej poszły się je*ać przez nieroztropność domowników :/ Rysunek, nad którym ślęczałem od soboty i który był już prawie gotowy, został nieodwracalnie uszkodzony i jedyne co mi pozostaje to zacząć od zera. By to ch*j... :[
W11 x64 / Ryzen 5 7500F / ASUS Prime RTX 5070 OC 12 GB / 32 GB DDR 5 / SSD Samsung 990 Pro 1 TB
atikabubu Dżuz to morrofag z 10 letnim stażem

Za ten post Dżuz otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Gizbarus.
Awatar użytkownika
Dżuz
Przewodnik

Dołączenie: 11 Lut 2011, 19:08
Ostatnio był: Wczoraj, 17:28
Miejscowość: Frogville
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 255

Postprzez vandr w 23 Maj 2014, 09:01

Mrówki mi wypie*doliły z folwarku i zalęgły się u mnie w chałupie. Nigdy nic takiego się nie zdarzało, teraz jakaś inwazja - ma ktoś dobry sposób na pozbycie się tego tałatajstwa?

Poniższy krok to raczej ostateczność. :E

:

Image
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!

Za ten post vandr otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive kolokolo98.
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: 19 Kwi 2026, 13:07
Kozaki: 1749

Postprzez Terminus w 23 Maj 2014, 09:20

Dżuz napisał(a): Rysunek, nad którym ślęczałem od soboty i który był już prawie gotowy, został nieodwracalnie uszkodzony i jedyne co mi pozostaje to zacząć od zera.

Niech zgadnę? Kokpit/kajuta dla Gizbarusa? :caleb:
CREDO [łac. Wierzę]
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 11:07
Kozaki: 1451

Postprzez Przemek77 w 23 Maj 2014, 10:12

Tormentor napisał(a):Nie będę oryginalny - pogoda. Idę do pracy pada, wychudzę z pracy też pada. I tak ma być przez tydzień :/ Dobrze, że majówka była słoneczna. Przez te ulewy to pełno tego robactwa się rozpanoszy, komarów to i tak w piz*u będzie, w dodatku zimy nie było.

Zima nie ma nic do populacji komarów. Poprzednia zima dowaliła nieźle, trzymała się do maja prawie - i co? Komarów latem było w chuhu, podobnież rekordowe ilości.
Pijany listonosz ze świata modliszek
Przywozi mi listy, i niszczy mi ciszę,
Której nie ma i tak;
Bo jest dziecko moje i sny atomowe,
I myśli myśliwce co są odrzutowe -
Ich huk - to dla mnie - znak.
Awatar użytkownika
Przemek77
Przewodnik

Dołączenie: 26 Maj 2008, 13:17
Ostatnio był: 29 Gru 2022, 21:38
Miejscowość: LUBLIN
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 118

Postprzez Grzechu300 w 23 Maj 2014, 13:53

Wpienia mnie idiotyczna platforma, jaką jest steam. Kiedyś to się kupowało grę, wpieprzało do napędu i grało, a teraz nie, bez steama w nic nie pograsz! Nosz kurde, wiem że jest opcja offline, ale dla mnie to po prostu głupie - powinien być wybór, albo chcesz dołączyć do platformy steam, albo nie. Ja chcę sobie po prostu pograć. :facepalm:

Gram dość rzadko, bo teraz nie ma dobrych gier (no, Metro Last Light i DayZ Standalone są fajne), i zresztą jestem fanem starszych produkcji. Bicz plis, durny Skyrim ssie przy Morrowindzie i Gothicu :caleb:
Вознаграждён будет только один.
Awatar użytkownika
Grzechu300
Ekspert

Dołączenie: 30 Sie 2012, 22:39
Ostatnio był: 15 Wrz 2019, 11:19
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 333

Postprzez Gro3a w 26 Maj 2014, 21:36

Wpienia mnie to, że kolejna dziewczyna dała mi kosza, nawaliłem się jak świnia, i mam cholernego doła. Na dodatek dobijam się dołującą muzą i zastanawiam się, czy mam aż tak szpetny ryj :caleb: Znając życie za dwa dni mi przejdzie, ale nie patrze w przyszłość, bo i tak będzie tylko ciężka robota i pierdo*enie, jak mi się w życiu nie układa :/
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.

Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...

Za ten post Gro3a otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Voldi, Gizbarus, Adam, Jurand.
Awatar użytkownika
Gro3a
Technik

Dołączenie: 05 Maj 2012, 22:26
Ostatnio był: 10 Mar 2026, 20:52
Miejscowość: Lubawa - warmińsko-mazurski Sosnowiec
Ulubiona broń: Sawn-off Double-barrel
Kozaki: 294

Postprzez djcycu w 26 Maj 2014, 23:33

Tego kwiatu jest pół światu a trzy czwarte gówno warte...

Jestem sam od 4 lat. pie*doliłem jakie mi źle, jakie mi smutno, jakie mi... Ej zaraz! Chyba coś dobrego w tej samotności jest nie? No jasne, nikt mnie nie kontroluje, nikt mi nie planuje życia i przed nikim nie muszę nic chować. Dobrze mi z tym! Jak mnie nie chciały to w porządku. Teraz ja nie chcę... Wolę zwyczajne znajomości niż pseudo związki które szlag trafia na przykład wtedy kiedy koleś traci pracę.

Z resztą, to są sfery których głową nie ogarniesz. Jeśli tak ma być to tak będzie. Kiedyś głodziłem się z żalu jak mnie panna zostawiła, o wypadku na motorze rozmyślałem a teraz? Teraz skaczę z radości że już jej w mym życiu nie ma bo za uja do mnie nie pasuje.

Ale żeby nie wybić z tematu to powiem że wkurza mnie kiedy ktoś odbiera sobie życie przez głupie rozstanie. Sam kiedyś byłem przy podobnych myślach ale dziś? Nic z tego. Dowiedziałem się dziś że niedaleko mojej miejscowości powiesił się 26 latek... Wybudował dom, miał pannę która go zostawiła jak stracił pracę... Ech.
Ostatnio edytowany przez djcycu, 26 Maj 2014, 23:44, edytowano w sumie 1 raz
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen

Za ten post djcycu otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Wayathin.
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez Wayathin w 26 Maj 2014, 23:43

Skoro poruszamy wątek związków.
To mnie wpienia, że moje towarzystwo ciągle próbuje mi kogoś wcisnąć. A także sam fakt, że większość społeczeństwa uważa, że kobieta singiel jest czymś bardzo złym i należy to tępić.
Tylko słabi i komuniści się uśmiechają.

Za ten post Wayathin otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive djcycu.
Awatar użytkownika
Wayathin
Tropiciel

Dołączenie: 13 Kwi 2011, 12:05
Ostatnio była: 15 Gru 2020, 08:01
Miejscowość: Tu i tam.
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 115

Postprzez Adam w 26 Maj 2014, 23:44

djcycu, może masz i rację, ale jednak momentami niektórzy (powiadam niektórzy) odczuwają "głód emocjonalnego związku". Sam go teraz przerabiam, gdy co 5 sekund mijam "zakochane" pary, całujące się i trzymające się za rękę, spacerujące, rozmawiające o pierdołach, spędzające ze sobą czas. Może to ja popełniłem jakiś błąd, może to kobiety są jakieś dziwne, nie wiem. Wtedy człowiek głównie szuka błędów w samym sobie, w swoim wyglądzie, a ponoć jest to złe. Ja zawsze sobie powtarzam jak idiota, że jak jakimś cudem, jakaś dziewczyna odwzajemni to uczucie, uczyni z prostego "chopa" najszczęśliwszego na globie. Trochę zaleci "skromnością", ale większość samotników, troszczyło by się o stokroć bardziej o swoje połówki, niż obecnie to czynią osoby w związkach.
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 04 Sie 2025, 19:54
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 394

Postprzez djcycu w 26 Maj 2014, 23:50

Przed czterema laty miałem dziewczynę. Bardzo młodą, zostawiła mnie lekko po połowie roku dla innego. Okazało się że to mój kolega... Wybij okno typowe i w dodatku niezbyt atrakcyjny w wyglądzie. Tak czy siak wolała jego. Byłem zły owszem ale pomyślałem trzeźwo, jestem spokojny, nie brzydki (tak myślę) więc znajdę sobie lepszą. 4 rok sam, kilka niepowodzeń w tym okresie ale mimo to nie mam o sobie złej oceny. Kiedyś trafię a póki co lepiej może że nie męczę się z moim przeciwieństwem. Było by męcząco. Wielokrotnie widuję zakochane pary ale widzę po kumplach jak wygląda taki związek w praktyce. Na mieście miło, czułe słówka ale jak jest tego za dużo to się zaczynają zgrzyty, chęci unikania się choć na jeden dzień... Może przez tą długą samotność mi się w bańce troszkę przewróciło i nie szukam nikogo będąc zrażony? Nie wiem ale dobrze mi samemu tym bardziej zważając na zawód jaki wykonuję. Dziwnie bym się poczuł gdyby pod moją nieobecność moja połówka robiła nieprzyzwoite rzeczy. Ale pomijając ten fakt także nie chciał bym jej krzywdzić moją nieobecnością...
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen

Za ten post djcycu otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive nati20.
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości