Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Pangia w 05 Lip 2014, 21:57

xKoweKx napisał(a):Co to zmienia?

Że się procenty inaczej rozkładają. W sumie mogę powiedzieć to samo: na tyle, na ile jest aut na drogach i rowerzystów to praktycznie każdy cyklista stanowi mniejsze lub większe zagrożenie na drodze, a jednocześnie np. turlając się w korku nie mam obaw, że ktoś postanowi zatrzymać się w miejscu, w którym właśnie stoję.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Reklamy Google

Postprzez Tormentor w 05 Lip 2014, 22:43

Reklamy na nagrobkach, no ku*wa jak tak można. Darowaliby sobie ludzie wkładać między krzyże ulotki z zakładów pogrzebowych...
Image
Awatar użytkownika
Tormentor
C O N T R I B U T O R

Dołączenie: 15 Lis 2010, 21:42
Ostatnio była: 18 Kwi 2026, 17:19
Miejscowość: Yantar
Ulubiona broń: --
Kozaki: 291

Postprzez SkullDagger w 06 Lip 2014, 00:05

Reklamy w przegladarce, coś mi sie chyba wkradło, mimo adblocka i adblocka pro mam w uj reklam, same mi sie strony włączają jakieś itp.
I5-3570K 3,40Ghz 3,80Ghz in Turbo
GA B75M-D3V GoodRam 8GB 1600Mhz
GTX 660 2GB Win 7 64bit
Awatar użytkownika
SkullDagger
Ekspert

Dołączenie: 26 Sie 2011, 01:04
Ostatnio był: 10 Gru 2025, 02:28
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 63

Postprzez Wiewi0r w 06 Lip 2014, 00:11

Jeżeli masz Chrome (albo nie) sprawdź w menu Rozszerzenia - czasem z internetów łapie jakieś g*wno reklamowe jako rozszerzenie. Czasem wystarcza usunięcie w przeglądarce, ale jeżeli nawraca - szukaj plików po nazwie kodowej rozszerzenia (Identyfikator, widoczny w trybie programisty) i wywal u źródła.
Things are going to get unimaginably worse, and they are never, ever, going to get better.
- K.V.
Za Wilkiem nawet w ogień skoczę.
Попутного ветра!
Awatar użytkownika
Wiewi0r
Przewodnik

Dołączenie: 27 Maj 2013, 22:33
Ostatnio był: 24 Sty 2018, 17:29
Miejscowość: Warszawa/Częstochowa
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 164

Postprzez SkullDagger w 06 Lip 2014, 00:19

Sprawdzałem, to nie rozszerzenie. To jakis virus, w końcu sie za niego zabrałem, może uda sie skasować. A kilka dni temu system stawiałem, trzeba było od razu antywira pobrać...
I5-3570K 3,40Ghz 3,80Ghz in Turbo
GA B75M-D3V GoodRam 8GB 1600Mhz
GTX 660 2GB Win 7 64bit
Awatar użytkownika
SkullDagger
Ekspert

Dołączenie: 26 Sie 2011, 01:04
Ostatnio był: 10 Gru 2025, 02:28
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 63

Postprzez djcycu w 06 Lip 2014, 10:04

Wczoraj siedziałem sobie w restauracji przy autostradzie by pociągnąć neta i przy okazji nie grać na akumulatorach z auta. Oczywiście robię to tutaj bardzo często i obsługa mnie zna przez to nie muszę niczego zamawiać i mogę siedzieć do woli póki nie zamkną lub nie poproszą o wyjście na kilka minut bo chcą posprzątać.

Przejdźmy do rzeczy. Siedząc i przepatrując internet dosiadł się obok mnie czech. Poprosił o popilnowanie sprzętu, potem podziękował itd. Równy gość. Zaraz po nim przyszło stado polactwa. Tak to można nazwać. Pierwsze co to zaczęli hałasować i prosić wszystkich wkoło żeby tylko ktoś im odpalił meczyki.pl (w tym mnie ale odpowiedź mieli chwilę po rzuceniu rozkazu). Jacyś ukraińcy (siedzą właśnie obok mnie także i dziś) puścili im mecz. ku*wa, wtedy to się dopiero zaczęło. ku*wy, przekleństwa, darcie się na cały ryj i mało nie wszczęła się burda z tym czechem bo oczywiście nasi kochani rodacy musieli mu nawtykać jaki ten ich kraj hujowy, jak bardzo nie lubią czechów itd. Chamstwo do potęgi "kurwaentej".

Też nie przepadam za czechami, za ich cwaniactwem ale jak poznam fajnych gości to nie myślę kim są i co było dawno temu na wojnie. Czasem dziwię się czemu polacy potrafią być tacy zwierzęcy. Jak nas mordowano na Wołyniu to pamiętają, jak Czesi kooperowali z Niemcami pamiętają, jak Rosjanie mordowali i zsyłają też pamiętają, jak Niemcy tłukli też... Ciekaw jestem czy będą pamiętać jak jeździli za chlebem za granicę i każdemu psuli nastrój, prowokowali, zachowywali się jak najgorsze śmierdzące gówno.

To się oczywiście tyczy tych popaprańców którzy myślą że im wszystko wolno. Zapytałem ich także chwilę po zaatakowaniu tego czecha co im dała Polska że są z niej tacy dumni... Rozmowa była dziwna ale wygrałem bo zaczęło ich zatykać kiedy im wcisnąłem że gdyby byli od niego lepsi to by nie siedzieli w kabinie zdala od żony i dzieci tylko palili grilla i oglądali ten mecz w domu... Po czym spakowałem się i "wyszłem bo chamstwa nie zniesę..."
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen

Za ten post djcycu otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive M3Fis70, Pangia, STALKIER998, SkullDagger, Wiewi0r, kolokolo98, Wk1996.
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez ZiomB w 06 Lip 2014, 14:36

Spalone ramiona od słońca.
Byłem wczoraj na plaży w Krynicy Morskiej (fajna miejscowość swoją drogą), słońce tak mi zjarało plecy i ramiona, że dziś siedzę cały dzień na kwaterze przy wiatraku i nie wychodze z domu. :facepalm:
Do odjazdu do domu zostały trzy dni, mam nadzieje że chociaż ten ból minie, bo z trudem nawet ręce unosze do góry. Zakładanie koszulki to istna katorga a spanie to już nawet przemilczę. :/
Awatar użytkownika
ZiomB
Tropiciel

Dołączenie: 03 Mar 2010, 21:13
Ostatnio był: 06 Kwi 2019, 00:36
Miejscowość: Crawley
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 65

Postprzez scigacz1975 w 06 Lip 2014, 15:08

Pianka w spray-u na oparzenia potrafi zdziałać cuda. Wiem bo sam mam przypadłość do spalania się na słońcu :/
Awatar użytkownika
scigacz1975
Monolit

Dołączenie: 29 Sty 2010, 00:26
Ostatnio był: 29 Mar 2026, 16:28
Miejscowość: Stalowa Wola
Ulubiona broń: --
Kozaki: 926

Postprzez KOSHI w 09 Lip 2014, 07:56

Ból dupy o mecz Brazylia - Niemcy. Od początku sędziowie ciągnęli kanarki za uszy, żeby awansowali dalej. Wolne i karne z dupy, faule, których się nie gwiżdże, żeby gospodarzom bron Boże nie dać kartonika, a dalej co poniektórzy mają pretensję w necie o ch*j wie co, bo nasi sąsiedzi awansowali, a nie gospodarze. Ja tam za Niemcami nie przepadam, ale należało im się zwycięstwo jak psu kość i koniec kropka. Brazylia była w tym meczu jak dziwka Rocco. Dostała chu*em po twarzy w 6 minut, została spacyfikowana i po temacie. Taka jest piłka. Zemściły się wszystkie naciągane gole i sytuacje z poprzednich spotkań. Szkoda tylko, że atmosfera widowiska tak szybko opadła, ale nie ma co płakać. Jest dzisiaj drugi mecz.
Image
Awatar użytkownika
KOSHI
Opowiadacz

Dołączenie: 16 Paź 2010, 13:13
Ostatnio był: 04 Lut 2026, 18:13
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 649

Postprzez Soviet w 09 Lip 2014, 10:45

Sukces Niemców.

Jakikolwiek sukces.
r u avin a giggle m8? LA nie będzie.
Image

Za ten post Soviet otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Pan Skarbonka.
Awatar użytkownika
Soviet
Very Important Stalker

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:41
Ostatnio był: 04 Gru 2024, 20:12
Miejscowość: Wow
Kozaki: 788

Postprzez Kosma w 09 Lip 2014, 10:53

Wpienia mnie to, że przez jednego zasranego Zunigę, mieliśmy wczoraj w ch*j jednostronny mecz....

tak, byłem za Niemcami
Image

Nic nie warte znajomości, po czasie tracą wartość
u mnie z ludźmi jak z rapem - nie ilość tylko jakość.

Image
Awatar użytkownika
Kosma
Stalker

Dołączenie: 04 Cze 2014, 17:30
Ostatnio był: 20 Wrz 2014, 21:38
Miejscowość: Tak, chcę mieć w profilu
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 13

Postprzez Imienny w 09 Lip 2014, 11:14

Uważam, że porażka Brazylii należała się za to, w jaki sposób doszli do półfinału (wydrukowany karny w meczu z Chorwacją, fart w meczu z Chile oraz brutalność w pojedynku z Kolumbią i "wydrukowany wolny" oraz kartka dla Rodrigueza za nic), pokazane to było jednak w sposób bardzo brutalny.

Co do faulu na Neymarze - jest to efekt ich bezmyślnej brutalności - na to oraz żółtą kartkę dla Silvy zapracowali sobie poprzez swój występ (ponad 30 fauli). Wkurza mnie tylko fakt, że nastąpiło to tak późno (uważam, że zespół na takim poziomie powinien odpaść w walce o 1 miejsce w 1/8 finału, a nie dopiero teraz - to nie była zabawa piłką, jak 20-30 lat temu, tylko bezmyślna gra).
"Każdy człowiek pozostaje człowiekiem, dopóki swoimi postępkami nie dowiedzie czegoś przeciwnego." Arkadij i Borys Strugaccy, "Niedoskonali, czyli Czterdzieści lat później"
Niektóre moje koncepty: S.T.A.L.K.E.R. Przekleństwo, "Przeklęci Łowcy", Przeklęty, Sieroj Nikołajewicz Bondaruk, Bronie+dodatki, cz. I
Awatar użytkownika
Imienny
Weteran

Dołączenie: 28 Sty 2014, 12:37
Ostatnio był: 19 Kwi 2026, 23:48
Miejscowość: Warszawa/Tarnobrzeg
Ulubiona broń: SVUmk2
Kozaki: 230

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości