przez djcycu w 06 Lip 2014, 10:04
Wczoraj siedziałem sobie w restauracji przy autostradzie by pociągnąć neta i przy okazji nie grać na akumulatorach z auta. Oczywiście robię to tutaj bardzo często i obsługa mnie zna przez to nie muszę niczego zamawiać i mogę siedzieć do woli póki nie zamkną lub nie poproszą o wyjście na kilka minut bo chcą posprzątać.
Przejdźmy do rzeczy. Siedząc i przepatrując internet dosiadł się obok mnie czech. Poprosił o popilnowanie sprzętu, potem podziękował itd. Równy gość. Zaraz po nim przyszło stado polactwa. Tak to można nazwać. Pierwsze co to zaczęli hałasować i prosić wszystkich wkoło żeby tylko ktoś im odpalił meczyki.pl (w tym mnie ale odpowiedź mieli chwilę po rzuceniu rozkazu). Jacyś ukraińcy (siedzą właśnie obok mnie także i dziś) puścili im mecz. ku*wa, wtedy to się dopiero zaczęło. ku*wy, przekleństwa, darcie się na cały ryj i mało nie wszczęła się burda z tym czechem bo oczywiście nasi kochani rodacy musieli mu nawtykać jaki ten ich kraj hujowy, jak bardzo nie lubią czechów itd. Chamstwo do potęgi "kurwaentej".
Też nie przepadam za czechami, za ich cwaniactwem ale jak poznam fajnych gości to nie myślę kim są i co było dawno temu na wojnie. Czasem dziwię się czemu polacy potrafią być tacy zwierzęcy. Jak nas mordowano na Wołyniu to pamiętają, jak Czesi kooperowali z Niemcami pamiętają, jak Rosjanie mordowali i zsyłają też pamiętają, jak Niemcy tłukli też... Ciekaw jestem czy będą pamiętać jak jeździli za chlebem za granicę i każdemu psuli nastrój, prowokowali, zachowywali się jak najgorsze śmierdzące gówno.
To się oczywiście tyczy tych popaprańców którzy myślą że im wszystko wolno. Zapytałem ich także chwilę po zaatakowaniu tego czecha co im dała Polska że są z niej tacy dumni... Rozmowa była dziwna ale wygrałem bo zaczęło ich zatykać kiedy im wcisnąłem że gdyby byli od niego lepsi to by nie siedzieli w kabinie zdala od żony i dzieci tylko palili grilla i oglądali ten mecz w domu... Po czym spakowałem się i "wyszłem bo chamstwa nie zniesę..."
-
Za ten post djcycu otrzymał następujące punkty reputacji:
M3Fis70, Pangia, STALKIER998, SkullDagger, Wiewi0r, kolokolo98, Wk1996.