Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez znudzony123998 w 12 Sie 2014, 21:25

No cóż powiem prosto, bez kasy ani rusz.
UWAGA!!!

Przed przeczytaniem powyższego postu skonsultuj się z Administratorem bądź Moderatorem forum. Niewłaściwe zrozumienie postu zagraża twemu życiu bądź zdrowiu.
Awatar użytkownika
znudzony123998
Kot

Dołączenie: 10 Cze 2014, 16:13
Ostatnio był: 16 Gru 2014, 16:15
Miejscowość: Zona
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Fort-15
Kozaki: 6

Reklamy Google

Postprzez KoweK w 12 Sie 2014, 22:11

Jak to ma być jedynie wyrwanie to przecież zrobią mu to za darmo. Chyba że to ząb zatrzymany to pozdro twoje 4 stówki.
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Dzisiaj, 00:26
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1496

Postprzez dorian w 12 Sie 2014, 22:27

Zatrzymany to miałem ze 3 lata temu, też 8ka tylko z drugiej strony i na górze. Koleś sie prawie 2h męczył , żeby ją wyrwać bo przyrośnięty do szczęki ponoć był. W końcu po kawałku go rozpiłował wiertłem i jakoś wyciągnął, ale po wszystkim wyszedłem od niego kołowaty. I akurat nie 4 stówki, a 2,5 poszło, ale to było ze 3 lata temu. Mam nadzieję, że tym razem tak nie będzie. Poza tym jak już, bo nie napisałem, od chyba 2 miechów męczy mnie tzw. łokieć tenisisty i ręka nakurfia nieraz mocno. A wszystko dlatego, bo chciałem przykręcić śrubę w drzwiach na maxa śrubokrętem. No i przykręciłem kurfa. Smaruję maściami, troche łagodzą, ale bez jakichś zabiegów z naświetlaniami itp. sie pewno nie obejdzie. Chciałem się zapisać na usg, dała mi termin na koniec września. Czyli jak chce szybciej to pewno znowu kaska poleci. No i tak, kurfa panie. :/
Awatar użytkownika
dorian
Legenda

Dołączenie: 11 Lut 2008, 16:02
Ostatnio był: 15 Lis 2025, 14:18
Miejscowość: W-wa
Frakcja: Zombie
Kozaki: 247

Postprzez Herezja w 13 Sie 2014, 10:15

Mała wskazówka @Dorian.

Pójdź do apteki i zapytaj o //żelowe okłady//. Przypomina to woreczek z żelem o kolorze jasnoniebieskim.
Zależnie od Twoich upodobań możesz wsadzić ten woreczek do lodówki albo do piekarnika (tego 2 nie próbowałem więc nie wiem jak to zrobić aby nie zepsuć).
Powinno Ci doraźnie pomóc.
Awatar użytkownika
Herezja
Łowca

Dołączenie: 19 Sty 2014, 15:58
Ostatnio był: 17 Paź 2021, 13:05
Kozaki: 71

Postprzez KoweK w 13 Sie 2014, 10:25

Chyba do gorącej wody, a nie piekarnika. :E
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Postprzez Herezja w 13 Sie 2014, 11:33

Coś mi się kojarzy piekarnik ale jak już pisałem. Sam wkładałem do zamrażarki i przykładałem do bolącego barku. Miałem częściowo oderwany mięsień od kości i towarzyszył temu silny ból.
Mi pomagało a czy Tobie pomoże nie wiem.
Awatar użytkownika
Herezja
Łowca

Dołączenie: 19 Sty 2014, 15:58
Ostatnio był: 17 Paź 2021, 13:05
Kozaki: 71

Postprzez vandr w 13 Sie 2014, 12:01

xKoweKx napisał(a):Chyba do gorącej wody, a nie piekarnika. :E

Może być piekarnik. Ja wkładałem nawet do mikrofalówki.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: Dzisiaj, 02:04
Kozaki: 1749

Postprzez Gro3a w 13 Sie 2014, 14:33

Wpienia mnie dzisiejsza awaria w robocie. Ukręcił się wał przy przekładni i zasypało kubełki. Wybierałem pół tony węgla rękoma, bo nie było jak podejść :facepalm: Miałem upierdzielone ręce po same barki i całą głowę. Wyglądałem, jak górnik po wyjściu z kopalni. W dodatku będąc w weekend nad morzem, spaliłem się na raka i strasznie piecze klata i nogi... W dodatku musiałem zejść z drugiej zmiany na pierwszą, bo jednemu z roboty nie pasowało, a tak może ominęły by mnie te kłopoty. A co lepsze spałem tylko dwie godziny, bo siostra z synkiem przyjechali i niestety jak to z dziećmi, strasznie płakał i choćby co trzy godziny ktoś dawał mu jeść ;) Mam nadzieję, że to dość narzekania na dzisiaj :/
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.

Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...
Awatar użytkownika
Gro3a
Technik

Dołączenie: 05 Maj 2012, 22:26
Ostatnio był: 10 Mar 2026, 20:52
Miejscowość: Lubawa - warmińsko-mazurski Sosnowiec
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sawn-off Double-barrel
Kozaki: 294

Postprzez Kpuc w 14 Sie 2014, 14:38

Wpieniają mnie oszuści i to jeszcze rodacy, dałem kolesiowi zaliczkę na sprzęt bo twierdził że niema na przesyłkę i zaliczka poszła się gonić, teraz muszę iść na policję i to zgłosić bo okazuje się że to znany w internecie naciągacz. Na kilku forach ludzie wpisują ile stracili, koleś wystawia lipne aukcję ze swoim sprzętem bierze kasą i kontakt się urywa, dziwie się że jeszcze nikt go nie ubił... Tak czy inaczej dogaduje się z bankiem może cofną przelew.
Polskie prawo to jakaś %^jnia, ludzie na pclab piszą ile mu wysłali w tyś. i policja umarza śledztwo choć koleś posługuje się swoimi danymi, to samo konto, ten sam adres, ja mam cały zestaw jego danych z 2 godz rozmowy na GG.

Wpienia mnie życie, wczoraj wychodząc do roboty patrze a tu flak w kole to sprintem na tramwaj, ujechaliśmy 3 przystanki i się drzwi zepsuły, to sprintem na autobus, przejechałem z jednej strony miasta na drugą wsiadam do kolejnego tramwaju i co 5 przystanków i kolejna awaria no ku.. Z buta na kolejny autobus 4 przystanki, to już poszło gładko nawet długo nie czekałem ostatnie 2 autobusy i byłem w robocie jak w mordkę strzelił na równą godzinę się udało bez spóźnienia.
Image
Awatar użytkownika
Kpuc
Legenda

Dołączenie: 06 Paź 2010, 09:10
Ostatnio był: 22 Gru 2024, 23:44
Miejscowość: zona
Frakcja: Czyste Niebo
Kozaki: 285

Postprzez Universal w 14 Sie 2014, 15:36

Kpuc napisał(a):Wpieniają mnie oszuści i to jeszcze rodacy

A jak obcy wy*ucha to mniej boli?
Kpuc napisał(a):dałem kolesiowi zaliczkę na sprzęt bo twierdził że niema na przesyłkę [...] okazuje się że to znany w internecie naciągacz. Na kilku forach ludzie wpisują ile stracili [...] ludzie na pclab piszą ile mu wysłali w tyś. i policja umarza śledztwo choć koleś posługuje się swoimi danymi, to samo konto, ten sam adres, ja mam cały zestaw jego danych z 2 godz rozmowy na GG.

Ciśnie mi się na język parę niecenzuralnych słów. Koleś robi wyjebki z jednego konta, znany w internecie naciągacz, a Ty też dałeś się na to złapać? Aż nie chce mi się wierzyć.

I tak miałem tu wejść: wku*wia mnie to "cheeki breeki". Za nic nie rozumiem fenomenu tego pierdolniętego zwrotu. Kretyńskie to jak "jedz jabłka na złość Putinowi hurr durr". Trzeba chyba wywalić z obserwowanych wszystko co ze stalkerem związane, bo to plaga :caleb:

Za ten post Universal otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Adam.
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Dołączenie: 21 Lip 2010, 17:54
Ostatnio był: 15 Kwi 2026, 09:27
Miejscowość: Poznań
Frakcja: Samotnicy
Kozaki: 1051

Postprzez vandr w 14 Sie 2014, 15:42

Universal napisał(a):I tak miałem tu wejść: wku*wia mnie to "cheeki breeki". Za nic nie rozumiem fenomenu tego pierdolniętego zwrotu.

No właśnie o tym już pisałem jakiś czas temu - jedna z pierdolniętych tymczasowych mód, która ma na celu zebranie uniesionych kciuków na FB. Równie nudne i oklepane co "cebulowanie" itp.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!

Za ten post vandr otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Wunderwaffe.
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: Dzisiaj, 02:04
Kozaki: 1749

Postprzez KoweK w 14 Sie 2014, 15:44

Ktoś tutaj chyba nie ogarnia idei memów. Porównanie do "cebulowania" trochę nietrafne, bo bycie cebulakiem to żaden mem.

Cheeki breeki spopularyzowało się przy premierze LA.
Image

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości