Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Terminus w 18 Sie 2014, 22:09

Poharatana ręka, brudne ubranie, 2 godziny z życia...
i wszystko by wymienić jedną żarówkę halogenową w Vectrze.
Nie dość, że nie ma jak ręki włożyć, to zatrzaski uniemożliwiają wyciągnięcie ręką żarnika tak, że kombinowałem z jakiś haczykiem z drutu i kombinerkami to jeszcze nowa żarówka i klapka od obudowy lampy spadły do nadkola, która trzeba było odkręcać by je wyciągnąć.
Dziękujemy Wam inżynierowie Opla.

Za to lewarek skrzyni biegów, który postanowił wyluzować zostawiając mnie tylko z jedynką, mechanik naprawił w 30s, więc dzień mimo wszystko na +
CREDO [łac. Wierzę]
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 11:07
Kozaki: 1451

Reklamy Google

Postprzez Pangia w 18 Sie 2014, 23:56

Bo nie masz takich rzeczy samemu sobie robić, tylko masz zostawić swoje ciężko zarobione $$$ w najbliższym ASO, najlepiej 2 lata od zakupu samochodu czy ile tam było gwarancji.
Podobno żeby zmienić żarówkę w którejś z renówek (w Modusie chyba), trzeba wyjąć praktycznie cały przód z auta, żeby móc zdjąć reflektor, więc wiedz, że nie masz najgorzej ;)
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Postprzez Wayathin w 19 Sie 2014, 01:00

Sąsiad wrzuca jakiś syf do swojego kosza na śmieci przez co mnożą się muchy. Te zielone śmietnikowe. I oczywiście wlatują do mego domu. I oczywiście walą w te szyby bo głupie nie potrafią już wylecieć. Gdy wróciłam do domu znad morza na podłodze w moim pokoju leżała cała martwa masa tego paskudztwa.
Tylko słabi i komuniści się uśmiechają.
Awatar użytkownika
Wayathin
Tropiciel

Dołączenie: 13 Kwi 2011, 12:05
Ostatnio była: 15 Gru 2020, 08:01
Miejscowość: Tu i tam.
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 115

Postprzez atikabubu w 20 Sie 2014, 13:42

Pierwszy dzień rodzicielki na emeryturze i wyku*wił bojler na strychu, zalewając wpizdu sufit w kuchni i lekko w jej pokoju. Thank you Tusk. :caleb:
W11 x64 25H2 / Ryzen 5950X / Gigabyte RX 9070 XT / 32 GB DDR 4 / AORUS FO27Q2
Pierwszy opek/ LA Persona (Firefox)

Za ten post atikabubu otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive vandr.
Awatar użytkownika
atikabubu
Very Important Stalker

Dołączenie: 23 Lut 2008, 13:10
Ostatnio był: Dzisiaj, 11:16
Miejscowość: Zajebista
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: RP-74
Kozaki: 569

Postprzez Soviet w 20 Sie 2014, 13:43

Jak można mieć bojler na strychu. Piec też masz na strychu?
r u avin a giggle m8? LA nie będzie.
Image
Awatar użytkownika
Soviet
Very Important Stalker

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:41
Ostatnio był: 04 Gru 2024, 20:12
Miejscowość: Wow
Kozaki: 788

Postprzez Pangia w 20 Sie 2014, 13:45

Ciepło i tak idzie do góry, więc ma bliżej :P
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Postprzez atikabubu w 20 Sie 2014, 13:48

Sovietunio, my tu som na wsi. :caleb:
Kuchnia na opał służy do podgrzewania wody, a nie jakieś Junkersy i inne Focke-Wulfy :suchar:
W11 x64 25H2 / Ryzen 5950X / Gigabyte RX 9070 XT / 32 GB DDR 4 / AORUS FO27Q2
Pierwszy opek/ LA Persona (Firefox)
Awatar użytkownika
atikabubu
Very Important Stalker

Dołączenie: 23 Lut 2008, 13:10
Ostatnio był: Dzisiaj, 11:16
Miejscowość: Zajebista
Ulubiona broń: RP-74
Kozaki: 569

Postprzez xionc w 20 Sie 2014, 19:47

Ale kibel mocie czy do slawojki biegocie?

Wyslane z xiondzofona Tapalkiem 2
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Postprzez Gro3a w 20 Sie 2014, 20:35

Jo, eno w zime rzyć do deski przymorzo :suchar:

A tak w temacie to wpienia mnie to, że nadwyrężyłem sobie prawe przedramię, od łopaty jaby co :caleb: I nie mogę za dużo dźwigać. Jeszcze spałem pół dnia, bo zmęczony byłem jakbym przez miesiąc bez przerwy zapierdzielał w robocie.
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.

Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...
Awatar użytkownika
Gro3a
Technik

Dołączenie: 05 Maj 2012, 22:26
Ostatnio był: 10 Mar 2026, 20:52
Miejscowość: Lubawa - warmińsko-mazurski Sosnowiec
Ulubiona broń: Sawn-off Double-barrel
Kozaki: 294

Postprzez Adik w 21 Sie 2014, 09:21

Mnie wkurza że się już zimno robi...
"Hey man you know I'm really okay,
The gun in my hand will tell you the same" - The Offspring - Bad Habit

Za ten post Adik otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive kajzerPL.
Awatar użytkownika
Adik
Łowca

Dołączenie: 28 Kwi 2014, 14:21
Ostatnio był: Dzisiaj, 10:41
Miejscowość: Świętochłowice
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper VLA
Kozaki: 95

Postprzez Adam w 21 Sie 2014, 18:33

Może nie tyle wpienia, co tylko drażni i śmieszy mnie zachowanie pracownic szpitala na mój widok. Matula pracuje tam od dwudziestu pięciu lat, więc jak byłem mały to bardzo często u niej byłem w pracy i praktycznie poznałem większość personelu administracyjnego. A teraz odbywając tam praktyki za to płacę, słuchając: "Jaki przystojny chłopak Monika", "Ale masz pięknego synka Monisiu". Wszystko fajnie, tylko te kobitki mają grubo po czterdziestce :E
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 04 Sie 2025, 19:54
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 394

Postprzez Mila w 21 Sie 2014, 20:33

Adam, czterdziestki lecą na Ciebie. Nie spiertol tego. >.<

Denerwuje mnie to, że w płatku ucha ciągle po jakimś czasie coś mi się robi i kij wie, co to. Wiem, że wczoraj strzelałem ropą z tego miejsca, jak przekułem. Ogólnie rzecz biorąc mam gdzieś latanie znowu do chirurga, który zrobiłby to samo, tylko ja bym się naczekał i nic więcej. Pieprzę to. Zrobiłem po swojemu i jest prawie gitara.
Do tego nie przestanę narzekać na swoje ciało. Coś mnie lewy staw ramienia boli. Nie wiem czemu, może w robocie jakiś czas temu nadwyrężyłem i dopiero teraz mi to wychodzi. No ale nic - może samo przejdzie. :D
No i najważniejsze. Będzie warn, czy nie, ale muszę się tak wyrazić. wku*wia mnie okres kobiet. Nie powiem, z moją matką tyle lat już żyję, że do jej "tych dni" się przyzwyczaiłem, bo ma raczej ogarnięte te skoki emocji i da radę przeżyć. Ale to, co przechodzę ze "znajomą", to mnie po prostu rozpie*dala od środka. Jej zaje*iste ataki emocji (chrzanię, że powtórzyłem się) normalnie doprowadzają mnie do takiego stanu, że mam ochotę wyłączyć sobie Internety i zerwać z nią kontakt, bo ni cholery nie da rady z nią gadać. Co nie rozmowa, to kłótnia. A jak nie ma kłótni, to gadka jakby jej to nie interesowało. Nie wiem. No musiałem to tu napisać, bo już kur*icy dostaję, a słynę ze stoickiego spokoju i z tego, że staram się nie denerwować. Kląć też. Niestety kobiety mnie psują. Fak. -.-
Awatar użytkownika
Mila
Stalker

Dołączenie: 28 Cze 2014, 16:30
Ostatnio był: 23 Lis 2024, 17:10
Miejscowość: Siedlce
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 13

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości