Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Soviet w 12 Kwi 2012, 13:59

Nom. I dlatego konsole ssom, a każdy kto ją posiada jest głupi.
r u avin a giggle m8? LA nie będzie.
Image
Awatar użytkownika
Soviet
Very Important Stalker

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:41
Ostatnio był: 04 Gru 2024, 20:12
Miejscowość: Wow
Kozaki: 788

Reklamy Google

Postprzez Xen w 12 Kwi 2012, 14:14

A mnie to wkurza, że nie mam Devil May Cry 4 na konsole! :E Mam na kompa, musiałbym sobie jakoś pada podłączyć to by wszystko stykało ;)
Awatar użytkownika
Xen
Ekspert

Dołączenie: 13 Lut 2011, 12:34
Ostatnio był: 30 Lis 2024, 12:26
Miejscowość: Poznań
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: --
Kozaki: 116

Postprzez xionc w 12 Kwi 2012, 14:26

A i właśnie, mnie ciśnienie podnosi rasistowski avantor Xenquischisza.
Image

Za ten post xionc otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Xen.
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Postprzez Przemek77 w 12 Kwi 2012, 14:31

Jak dla mnie jest "de best". A i z tym rasizmem to bym tak nie wymachiwał szabelką.... Co w tym jest rasistowskiego? Nie rozumiem.
Pijany listonosz ze świata modliszek
Przywozi mi listy, i niszczy mi ciszę,
Której nie ma i tak;
Bo jest dziecko moje i sny atomowe,
I myśli myśliwce co są odrzutowe -
Ich huk - to dla mnie - znak.
Awatar użytkownika
Przemek77
Przewodnik

Dołączenie: 26 Maj 2008, 13:17
Ostatnio był: 29 Gru 2022, 21:38
Miejscowość: LUBLIN
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 118

Postprzez vandr w 12 Kwi 2012, 14:50

Już przestańcie być tak poprawni politycznie.
Ostatnio edytowany przez vandr, 12 Kwi 2012, 16:11, edytowano w sumie 1 raz
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: 19 Kwi 2026, 13:07
Kozaki: 1749

Postprzez Voldi w 12 Kwi 2012, 15:05

[ot]Jakby w podobnej pozycji stał kochany premier Donek, to byście mówili "Xenquischisz, sama prawda! Masz kozaka!"? Nie widzę w tym absolutnie rasistowskiego :facepalm: [eot]

Co mnie wpienia? Dzisiejsza pogoda, niby wszystko fajnie, ale duszno. I jakieś niskie ciśnienie. Strasznie boli mnie głowa. Nie będę się rozpisywał, wspomnę tylko, że od dobrego tygodnia nie mogę się porządnie wyspać. Budzik mam wyłączony, więc mogę spać do woli, ale nieee, organizm se myśli, że powinien wstać o 7.30, to wstanie o 7.30 :mad:
Image
Awatar użytkownika
Voldi
Ekspert

Dołączenie: 29 Gru 2011, 11:11
Ostatnio był: 30 Maj 2024, 11:26
Miejscowość: Kraków/Hajnówka
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 426

Postprzez xionc w 12 Kwi 2012, 15:12

co ty z tym donkiem? spec od polityki sie znalazł
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Postprzez Iwaszka w 12 Kwi 2012, 16:06

A mnie wpienia Rozbrat. Dla ludzi niezorientowanych, lub spoza Poznania powiem tyle, że to przeidealizowani skłotersi, głownie punki i pochodne tego nurtu. Obsadzili już x lat temu pewien wolnostan w centrum miasta. Podają się za organizację (http://www.rozbrat.org) ingerująca w sprawy miasta i ludzi. Mieszają się w jakieś akcje społeczno-charytatywne, podejmują głos w "trudnych" sprawach.
Fajnie to brzmi, ale tak na prawdę to jeden cyrk na kółkach. Nie czepiam się poglądów anarchistycznych, sam kiedyś byłem (nie idealnym bo na takie czasy już ich nie ma) punkiem i miałem styczność z całym tym światkiem, poglądami, używkami, nocami z ekipą i gitarą "pod mostem" jak i samym skłotem w którym spędziłem kilka nocy. Zawsze czułem jakiś niesmak do tego miejsca. Libacje jakie sie tam odbywały, pijana, naćpana wiara, walające sie gumki i syf.
Nocą na większych zjazdach wszędzie się rżnęła wiara bez opamiętania. Zero wartości jakichkolwiek i zero ideałów. Tylko biadolenia jaki świat, praca i system jest zły. Pod przykrywką "fajnego" ugrupowania zrobił się burdel. Z czasem zaczęły się pojawiać tam i 14 latki... Oczywiście mało kto wiedział ile one maja lat, ale czy to kogoś tłumaczy? tak mi to obrzydło, że już nawet woodstockowa swoboda i wyzwolenie seksualne wywołują u mnie odruch wymiotny.
Najlepsze w tym wszystkim jest to, że poznałem dziewczynę, ma skonczone 18 lat. Gdy miała 15 lat zaszła w ciąże... na rozbracie. Czy była głupia? Czemu ktoś starszy o wiele od niej ją tam zabrał? Może dlatego jestem tak przepełniony nienawiścią, bo ja kocham i chcę ja chronić przed złem.
Tak czy siak podsumowując nienawidze pozerstwa, przesadzonych idei na pokaz, pomagania innym jednoczesnie krzywdzac po cichu innych w jakimś zaciszu, zwalania swoich błędów na złe dzieciństwo, los i system...
To bardzo skomplikowane, wpienia mnie to, nawet gdy o tym pisze. Tym bardziej ze sam kiedyś poniekąd obserwowałem to/brałem w tym udział.

Nie mialem zamiaru poruszać samej subkultury punków do której nic nie mam oraz poglądów anarchistycznych, skupiam sie na samym skłocie :]

Za ten post Iwaszka otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Realkriss, Arrakktur, AlexStalker, Lucjusz, KoweK, Przemek77.
Awatar użytkownika
Iwaszka
Weteran

Dołączenie: 23 Cze 2010, 13:56
Ostatnio był: 12 Sty 2025, 21:37
Miejscowość: Poznań
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 271

Postprzez vandr w 12 Kwi 2012, 16:58

Bezstresowe wychowanie. A dlaczego, to każdy normalny powinien zdawać sobie sprawę.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!

Za ten post vandr otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Gizbarus.
vandr
Modder

Postprzez kubekpop w 12 Kwi 2012, 17:04

A mnie denerwuje, jak ktoś nie ma zielonego pojęcia na dany temat, a i tak się wypowiada. Podejrzewam, a nawet wiem, że sam tak czasem robię starając się pomóc, ale nie pochwalam siebie za to. Choć zazwyczaj staram się pisać na koniec, że jestem w tym początkujący i proszę jakiś innych użytkowników o potwierdzenie mojej wypowiedzi. Takie "pomaganie" może nieraz mocno pogorszyć sprawę. Czasem lepiej darować sobie swoje sugestie i dać pole do popisu bardziej doświadczonym osobom.
[EDIT]
Lecimy dalej:
-Dzieci (lub dorosłych), którzy wyłapują akcje (chyba można to tak nazwać?) typu ACTA, i od razu ustawiają sobie w podpisie "Podpis zablokowany przez ACTA"
-Szkolnych kozaczków, mniejszy o głowę a fika
-Losowych restartów telefonu
-Sytuacji, gdy ktoś mnie totalnie olewa (np. zero kontaktu zwrotnego po napisaniu SMSa albo wiadomości przez internet)
Jest tego więcej, ale nie mam weny do narzekania dzisiaj :E
Awatar użytkownika
kubekpop
Przewodnik

Dołączenie: 05 Sty 2011, 20:56
Ostatnio był: 05 Lut 2020, 11:37
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: UDP Compact
Kozaki: 160

Postprzez AlexStalker w 12 Kwi 2012, 17:31

kubekpop napisał(a):Dzieci (lub dorosłych), którzy wyłapują akcje (chyba można to tak nazwać?) typu ACTA, i od razu ustawiają sobie w podpisie "Podpis zablokowany przez ACTA"

O, mnie też. Trochę zirytowała mnie grupa ludzi która chodziła z wielkim transparentem "Polska walcząca" ... Przyznaję, nieco zbulwersowana spytałam co w zasadzie mają na myśli i czy mają pojęcie do kogo się porównują, to w odpowiedzi usłyszałam że owszem, bo oni są "tacy sami jak powstańcy, bo walczą o to samo" - nie wiem jak Wy, ale ja walki o tą ich śmieszną cenzurę internetu itd. (której i tak nie wprowadzili i nie wprowadzą w pełni nigdy.) bym w życiu nie porównała do powstań... Poszli sobie na Marsz przeciw ACTA i wykrzykiwali jakieś - wybaczcie jeśli kogoś to urazi - żałosne teksty, w których uparcie głosili jacy to są podobni do powstańców i żołnierzy podczas Wojen Światowych...
(patrz porównywanie w okrzykach ACTA do hitlerowców. Nie wiedziałam że ACTA jest czymś aż tak niebezpiecznym :O )
Эх, предатель, ты не страшен.
Да ты мой любимый враг!

- KYPCK, Предатель
Awatar użytkownika
AlexStalker
Stalker

Dołączenie: 08 Maj 2011, 13:25
Ostatnio była: 09 Lut 2016, 21:53
Miejscowość: Szczecin // Chabarowsk
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 82

Postprzez vandr w 12 Kwi 2012, 17:31

kubekpop napisał(a):-Szkolnych kozaczków, mniejszy o głowę a fika

Zazwyczaj to jednostrzałowcy, tak więc zwyczajny liść generalnie wystarcza aby taki kogucik przestał się puszyć.

kubekpop napisał(a):-Losowych restartów telefonu

Oprogramowanie do wymiany.

kubekpop napisał(a):-Sytuacji, gdy ktoś mnie totalnie olewa (np. zero kontaktu zwrotnego po napisaniu SMSa albo wiadomości przez internet)

Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie- najlepszy sposób ;)
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości