przez KoweK w 11 Lip 2008, 18:27
Ktoś tu mówił, że "jak ktoś się samo okalecza". A czy piercing to samo okaleczanie się? Ja to robię tylko ze względów estetycznych.
Tunel mam od niedawna 4 mm, i mam nowego Concha w uchu. O! A dam nawet fotkę. I naprawdę na tym nie kończę bo uszy będę rozciągał do 16 mm.
Ktoś tu mówił, że kolczyków nie jest się łatwo pozbyć, a co to za problem je wyjąć? Blizna i tak minimalna zostanie, nawet po rozciągniętym tunelu 10mm (nie rozciętym albo zrobiony "dermal punchem").
Obecnie mam 9 kolców, a dojdzie jeszcze tego z ponad 10 włącznie z tunelami. Miałem tunel 3mm w chrząstce ale z niego zrezygnowałem bo mi się nie podobał, i jakoś dziurka wróciła do normalnego rozmiaru.
Kwiatek, ja to najchętniej zobaczyłbym również twoją fotkę, szczególnie tunele ;)
Prince Albert'a też możesz wrzucić :D
P.S. Ludzie, którzy robią sobie dziary, kolce naprawdę myślą o tym jak będą wyglądać za parę lat, i szczerze wisi im to, co będą ludzie gadać. Tak naprawdę to te nasze społeczeństwo jest takie burackie, że lubi wyśmiewać takich ludzi.
A co do ładnych dziewczyn, które kolczykują się i tatuują - wg mnie wyglądają naprawdę PRZECUDNIE, ale to już mój gust. Wam się nie muszą podobać, tak jak mi ;)
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"
Wheeljack