Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Soviet w 28 Lip 2011, 12:47

lol, w czym Ci ludzie z zespołem Downa przeszkadzają? Urodziłeś się taki i nie możesz się z tym pogodzić?
r u avin a giggle m8? LA nie będzie.
Image

Za ten post Soviet otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Woland, Adam.
Awatar użytkownika
Soviet
Very Important Stalker

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:41
Ostatnio był: 04 Gru 2024, 20:12
Miejscowość: Wow
Kozaki: 788

Reklamy Google

Postprzez Alchemik w 28 Lip 2011, 13:05

Soviet, może jemu chodzi, nie o chorych, tylko o szczególnych idiotów klasowych, którym wyzywa się od ''dałnów''?

Ja ostatnio odkryłem, że wkurzają mnie reklamy środków odchudzających i musli ''bez kalorii'' z czekoladą :lol:.
Lizać stópki, niuchać stópki
Awatar użytkownika
Alchemik
Człowiek-Artefakt

Dołączenie: 17 Lut 2010, 12:59
Ostatnio był: Dzisiaj, 04:23
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 209

Postprzez vandr w 28 Lip 2011, 13:14

Przeca napisał, że choroba.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: 19 Mar 2026, 19:55
Kozaki: 1749

Postprzez KoweK w 28 Lip 2011, 13:40

Michu napisał(a):3. Naiwniaki na facebooku, darmowe bluzy - you'r ass. Swoją drogą fajnie się na takich zarabia ;)

W jaki sposób można zarobić na klikaniu "Lubię to"? :facepalm: Mam tysiąc fanów na facebooku Stalker.pl i nie dostałem od nich ani grosza. Gdzie moja kasa, Michu?
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Dzisiaj, 01:14
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1496

Postprzez kapucha w 28 Lip 2011, 15:32

Tak, możecie nie wierzyć, ale wkur**ają mnie te wakacje. Ja chce do szkoły!!! :E

Jakieś ciuchy "wojskowe" będące gówno wartymi podróbkami, a nawet to nie bo nie istnieje np. taki krój spodni, a tym bardziej jeśli są w jakimś kamuflażu który nawet nie istnieje i jego właściwości maskujące (a raczej ich brak) są na żałosnym poziomie. I jak jeszcze sprzedawca upiera się że to oryginał dla wojska. Niech nazwie to po imieniu, a nie mi kit wciska.

Ludzie, którzy się upierają że człowiek nie powinien jeść mięsa i pić mleka. Ja jeszcze rosnę i ciężko pracuje. Mam nakurw*ać siekierą przez 5 godzin na jakichś warzywkach :mad: ? Bez mleczka i mięcha? Nie będę miał siły, morale zjadą mi do zera i będę miał gdzieś prace.

Jak mój ojciec bierze o 7 rano wykaszarkę żyłkową i napierdziela po ogródku :mad:. Po czym o 9 wraca do domu, je śniadanie i idzie się zdrzemnąć.

Jak mi ktoś tłumaczy coś na temat broni samemu gówno o tym wiedząc. Np. ostatnio mój znajomy coś beczy, że pociski z wgłębieniem czubkowym nie robią dużej krzywdy i są używane przy tłumieniu zamieszek, albo że najcelniejsze karabiny snajperskie są gładkolufowe, bo gwint zwalnia pocisk :facepalm: .
kapucha
Łowca

Dołączenie: 09 Kwi 2011, 13:53
Ostatnio był: 01 Lut 2015, 22:11
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: F1 Grenade
Kozaki: 94

Postprzez KoweK w 28 Lip 2011, 16:22

kapucha napisał(a):Mam nakurw*ać siekierą przez 5 godzin na jakichś warzywkach :mad: ? Bez mleczka i mięcha? Nie będę miał siły, morale zjadą mi do zera i będę miał gdzieś prace.

Co do siły, to masz rację. Bez mięsa nie masz kreatyny, więc i masz mniej siły - teoretycznie, bo są i wyjątki. Chyba, że lubisz brać kretkę w proszku. :E A jeżeli chodzi o samą regenerację ciała, to mięso tutaj przegrywa - więcej toksyn. A pełnowartościowe białko zawsze można pozyskać z jajek, mleka, a z roślin, to np. orzechy. Żeby nie było: do niczego nie namawiam i nie mam zamiaru!
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Dzisiaj, 01:14
Frakcja: Bandyci
Kozaki: 1496

Postprzez kapucha w 28 Lip 2011, 18:54

Kreatyny, metanabol i odżywki są bee...

Ale żeby nie było offtopu to przy okazji mi się przypomniało: denerwują mnie ćwiczący kozaczki jp co jadą na wyżej wymienionych specyfikach, ćwiczenia ograniczają do klata + biceps + brzuch a resztę olewają. Tylko masa, zero wytrzymałości, zero kondycji, zero szybkości, zero gibkości, zero skoczności. Jak przychodzi pora, to zdychają po kilometrze biegu. Najbardziej denerwują tacy, co w życiu bili się może jeden raz, a uważają że dzięki 45 cm w bicepsie rozwalą każdego i nie ma na nich mocnych. A jak jeszcze łażą po mieście w koszulce jp i puszczają z telefonów na ful firmę albo peje to rzygać się chce.
kapucha
Łowca

Dołączenie: 09 Kwi 2011, 13:53
Ostatnio był: 01 Lut 2015, 22:11
Ulubiona broń: F1 Grenade
Kozaki: 94

Postprzez Michu w 29 Lip 2011, 01:22

xKoweKx napisał(a):
Michu napisał(a):3. Naiwniaki na facebooku, darmowe bluzy - you'r ass. Swoją drogą fajnie się na takich zarabia ;)

W jaki sposób można zarobić na klikaniu "Lubię to"? :facepalm: Mam tysiąc fanów na facebooku Stalker.pl i nie dostałem od nich ani grosza. Gdzie moja kasa, Michu?

Kowek, chodzi mi o naiwniaków którzy lecą na takie coś, a nie o sposób zarabiania. :)
Awatar użytkownika
Michu
Very Important Stalker

Dołączenie: 10 Lip 2007, 00:34
Ostatnio był: 16 Cze 2025, 18:27
Miejscowość: Jelenia Góra
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 133

Postprzez MatrixSTR w 29 Lip 2011, 01:35

Po za tym te firmy dzięki takim idiotom mają darmową reklamę ;)
Awatar użytkownika
MatrixSTR
Modder

Dołączenie: 26 Maj 2009, 23:44
Ostatnio był: 16 Mar 2026, 23:44
Miejscowość: Gdzieś Daleko W Wielkopolsce
Frakcja: Wolność
Kozaki: 277

Postprzez Tajemniczy w 29 Lip 2011, 07:04

1.Szkoła
2.Niektórzy ludzie
3.Politycy i w ogóle polityka
4.Wszelkie homo,bi,itp.Coraz trudniej spotkać normalnego człowieka... :(
5.Nooby w Metinie2 (na szczęście przestałem grac :E jestem wolny)Po osiągnięciu pow 30lvl gra staje się męką.Noby proszą o "pjenć miljonóf" albo o "podekspirz plizz".To potrafi dobić człowieka
6.Cheaterzy i spamerzy w w/w grze.
7.NK,facebook-kolejne narzędzia zniewolenia ludzi poprzez internet.
8.Obrońcy zwierząt-pomagają jakimś tam ginącym zwierzaczkom,wydają na to wielkie sumy, a w Afryce miliony ludzi umiera z głodu.I kto ma większe prawo do przeżycia człowiek czy zwierzę?
9.Do tych jp nic nie mam,denerwuje mnie tylko ich charakterystyczny chód.Jakby w dzieciństwie do betoniarki wpadli :D
10.Reklamy na praktycznie każdej stronie.
11.Bugi w Stalkerze
I tyle
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

Postprzez Junx w 29 Lip 2011, 08:50

1. Gadanie nie od rzeczy.
2. Szkoła.
3. Denerwujące "dziadowanie" typu "daj łyka" daj trochę".
4. Gadanie babki przez 3 godziny to samo.
5. Wmawianie mi czegoś czego nie zrobiłem.
6. "Zawiechy" kompa.
7. Brak kasy.

To chyba tyle.
Ryzen 5600x || 32gb DDR4 || RTX 2080 Super
Awatar użytkownika
Junx
Modder

Dołączenie: 15 Kwi 2008, 09:39
Ostatnio był: 01 Kwi 2026, 22:39
Miejscowość: Na co Ci to :)
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 358

Postprzez Wave w 29 Lip 2011, 10:24

No właśnie, to "dziadowanie". U mnie w szkole jest to już na aż zbyt wysokim poziomie ;D Co do Facebooka i innych takich. Wkurza mnie, że jęczą na to a sami przecie to używają :facepalm: Już tacy się zdarzali. Z resztą NK z początku było faktycznie dobrym serwisem, moja ciocia odnalazła tam wielu zapomnianych kolegów i koleżanek ze szkół. Teraz to wylęgarnia pokemonów, na dodatek tandeta i podążanie za Facebookiem, w dość kiepski sposób. Zrezygnowałem z NK, by pójść na Facebooka, tam prawie nikt z mojej szkoły nie miał konta. Facebook był mi potrzebny tylko do komunikowania się ze znajomymi zza granicy. Niedługo potem z mojej szkoły osoby zaczęły na FB masowo zakładać konta. I tutaj pokemonizm zagnieździł się :facepalm: Ileż dostałem durnych linków z jakimiś pierdółkami, w kółko na głównej tylko słit focie z słit komentarzami (ślicznie, :*, zaje*ioza!) Normalnie odechciewa się patrzeć. Gdyby nie to, portale społecznościowe faktycznie mogłyby pomagać się komunikować, a nie wpieniać. Pewnego razu za pomocą konta kolegi wszedłem na NK, by pośmiać się naszej znienawidzonej znajomej w klasie. Coś a'la klasowy głupek. Patrzę, jakieś 300 znajomych, z czego sporo to rzeczy typu Hannah Wyru... ee.. Montana, Myszka miki i takie tam. Litości! Dodatkowo jeszcze te JP... Taki to ciągle wrzeszczy, że walić policję, kozaczy, a jak przyjdzie co do czego, tzn. pojawi się policja, siedzą cicho jak myszy. Zdarzało się tak u mnie w szkole xD
Wave

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości