Zaginął kolega z Audi Klubu

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Zaginął kolega z Audi Klubu

Postprzez radzix w 07 Sty 2008, 19:49

Na wstepie chciałem przeprosić jeśli ten post łamie w jakikolwiek sposób regulamin forum , ale sprawa jest poważna.

Od 15 grudnia Ciechwoj nie dał znaku życia. Szuka go rodzina, znajomi i Policja. Przypuszczam, że cięzko nam będzie znaleźć Wojtka ale może łatwiej będzie namierzyć auto - Audi 200 Turbo Quattro - granatowy sedan '89. Chłopaki z Wrocławia widzieli podobne auto na ulicy Długiej bez tablic rejestracyjnych... Wojtek jest natomiast z Długołęki (ok. 30 km od Wrocka).

Image

To auto było widziane także w Warszawie bez blach.

Akcja objeła już kilkadziesiąt forów motoryzacyjnych i nie tylko.

Wyświetlanie zdjęcia poprawiłem za Ciebie. Rozumiem wrażliwość i w ogóle. Mam tylko jedno pytanie - znajomy Twój? Jak sprawa się wyjaśni daj znać... L

generalnie nie jest to mój znajomy ,natomiast bardzo poruszył mnie fakt że w obliczu takiej tragedii ludzie pozbywają sie łączących ich barier..i tak mozna naprzykład zaobserwować jak dwa nielubiące sie kluby Audi i Hondy łączą swe sily by pomóc, to samo jest na VW i BMW...jak napisał ojciec tego chłopaka(do przeczytania na AKP) ,poruszylismy lawine , my , internauci...jeśli mój post w jakikolwiek sposób pomoże to będe bardzo szczęśliwy. I taka prośba ,skopjujcie to na inne fora na których jesteście zarejstrowani..a nóż ,widelec...pozdrawiam i dziekuje za niezbesztanie , Stalkerzy łączcie sie :)
Awatar użytkownika
radzix
Kot

Dołączenie: 02 Sty 2008, 21:22
Ostatnio był: 08 Lut 2011, 22:38
Miejscowość: Wawka
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez ThaiWarrior w 08 Sty 2008, 00:25

Sugeruję aby ten temat przykleić, chociażby na jakiś czas.
Image
Awatar użytkownika
ThaiWarrior
Retired

Dołączenie: 26 Lut 2006, 18:44
Ostatnio był: Wczoraj, 21:50
Miejscowość: W-wa
Kozaki: 39

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości