Ile czasu przechodziłeś S.T.A.L.K.E.R.'a?

Tutaj dyskutujemy w tematach, które nie pasują do żadnej części S.T.A.L.K.E.R.'a.
Regulamin forum
Chcesz zadać pytanie lub masz problem? Napisz w tym dziale, a Twój temat na pewno zostanie usunięty.

Re: Ile czasu przechodziłeś Stalkera?

Postprzez AlexStalker w 08 Maj 2011, 20:24

Hm, szczerze mówiąc ja dopiero zaczęłam grać w Stalkera :) Więc nie powiem jeszcze w ile czasu przeszłam, ale coś czuję że dłuuuugo mi to zajmie, skoro nie mogę grać na własnym komputerze :/

z tego wychodzi ze wszystkie czesci jestem wstanie przejszc w 1 dzien wolny od szkoly (nienawidze szkoly)

widać, widać, prawda.
Эх, предатель, ты не страшен.
Да ты мой любимый враг!

- KYPCK, Предатель
Awatar użytkownika
AlexStalker
Stalker

Dołączenie: 08 Maj 2011, 13:25
Ostatnio była: 09 Lut 2016, 21:53
Miejscowość: Szczecin // Chabarowsk
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 82

Reklamy Google

Postprzez Nyguz w 08 Maj 2011, 21:02

Co prawda już kiedyś pisałem ile mi to zajęło, no ale żeby to raz się tylko te gry przeszło :D Obecnie robię 6 kolejkę z ShoC'em.

Ostatnim razem było tak:

SHOC: Jakieś 4 dni grania po 2 godzinki dziennie z robieniem misji na pośpiech. (Obecnie jadę na Mistrzu i mam zamiar poznać Stalkera w 100%)

Clear Sky : 5 dni +- jeden dzień. Zwiedziłem calutkie bagna, a potem leciałem na pałę.

Zew Prypeci: No tutaj było ciężko. Poziom Weteran. Wszystkie Questy oprócz jednego (odzyskać rzeczy gościa ze Skadowska z dziury ze snorkami. Brrrr, nie lubię tej misji) Moi mili Państwo grubo ponad tydzień. Z 9 "dniów" było z palcem. A czemu? Już mówiłem, 99% gry, ginąłem wiele razy i mówiłem "dość", siadałem ze Stalkerami przy ognichu :D , czytałem wszystko co w PDA, a w misji z lekarzem-wampirem, wyryłem nożem na ścianie napis Stalker, tylko, ze zanim skończyłem 3 literę, to już 1 zniknęła ;/

Jednym słowem, rozkoszowałem się grą. :wink: I to chyba tyle.
CPU: i7 7700 GPU: Gigabyte RTX2060 Super RAM: 16GB DDR4 PSU: Be-Quiet 750W
Ludzie wierzą w to, że system zmieni sytuację w miastach... kiedyś wierzyli, że Ziemia jest płaska.
Awatar użytkownika
Nyguz
Weteran

Dołączenie: 26 Mar 2010, 13:52
Ostatnio był: 19 Kwi 2025, 20:20
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 113

Postprzez Wave w 11 Maj 2011, 16:18

W moim przypadku przejście SoC było dosyć szybkie. Dopiero za 2 podejściem bardziej się w grze rozsiedziałem. Akurat w CN też tak było. Zew Prypeci niedawno przeszedłem 1 raz. Mulę freeplay i staram się poznać wszystkie sekrety. Najgorsze było to, że Strelok zginął w ewakuacji z Prypeci ;(
Wave

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

Postprzez [IGNIS] w 14 Maj 2011, 20:35

przyznam dostalem w ciery ale to bylo kiedy juz wszystkie stalkery przeszlem znalem questy pozatym nie pisze (jak dlugo przechodziles pierwszy raz stalkery wiec ...)
chcę tylko jednego - aby w stalkerze 2 mozna bylo dolaczyc do monolitu
ps.
AVE MONOLIT!!!

Za ten post [IGNIS] otrzymał następujące punkty reputacji:
Negative Dżuz, Krzysu_Pl, Wunderwaffe, Juraszka.

[IGNIS]
Wygnany z Zony

Dołączenie: 07 Maj 2011, 17:35
Ostatnio był: 16 Maj 2011, 18:02
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: -116

Postprzez djcycu w 15 Maj 2011, 17:49

[IGNIS] napisał(a):stalker cien czarnobyla-5h

Wszystkie questy? Mi na złym zakończeniu wyszło 11h i to duszkiem że o mało łba kule nie odcięły. Potem na dobrym zakończeniu i równie na chybcika 8h! Jaja sobie robisz?

[IGNIS] napisał(a):stalker czyste niebo -8 ( tak dlugo poniewaz dolaczylem do wolnosci i rozwalilem powinnosc a pozniej do stalkerow i rozwalilem bandytow)

No tu ci mogę uwierzyć bo to jest możliwe ale te frakcyjne porachunki to raczej z GM były...

[IGNIS] napisał(a):stalker zew prypeci 2,30 h (wszystkie questy)

Wszystkie znaczy się te główne? Na GM dał byś rady może w 5h ale i tak ci nie uwierzę...

[IGNIS] napisał(a):mowie szczerzo sam mierzylem sobie czas na komorce (jezeli ktos uwaza ze jestem PRO dajcie :wódka: )
z tego wychodzi ze wszystkie czesci jestem wstanie przejszc w 1 dzien wolny od szkoly (nienawidze szkoly)

Masz chyba za wolną komórkę i czas wolno mierzy... PRO jesteś nie ma co... PRO jełop...

PS: Czekaj no ja ci tego kozaczka zaraz wypiję tylko mi się limit skończy bo rzuciłem nie tą flaszką co trzeba.
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez Dżuz w 17 Maj 2011, 16:28

Teraz gdy już ukończyłem Cień Czarnobyla i Zew Prypeci mogę coś powiedzieć na ten temat :D

Pierwsza gra z serii zajęła mi jakieś dwa, może dwa i pół tygodnia: dość intensywne granie, dużo więcej niżby to było konieczne zwiedzania i szwendania się po Zonie, zbierania różnych szpargałów i tak dalej. Zew Prypeci - dwa tygodnie: bez dwóch czy trzech misji pobocznych. Nie grałem dużo na dzień a dodatkowo, mnóstwo czasu zajmowało samo ładowanie lokacji :P
W11 x64 / Ryzen 5 7500F / MSI GeForce GTX 1070 Ti GAMING 8GB / 32 GB DDR 5 / SSD Samsung 990 Pro 1 TB Image
atikabubu Dżuz to morrofag z 10 letnim stażem Image

Za ten post Dżuz otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive striłok.
Awatar użytkownika
Dżuz
Przewodnik

Dołączenie: 11 Lut 2011, 19:08
Ostatnio był: 12 Maj 2025, 21:11
Miejscowość: Frogville
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 255

Postprzez striłok w 17 Maj 2011, 21:04

ja zew prypeci przeszedłem w 3 miesiące ale ja przez ten czas chodziłem po zonie.strzelałem do każdego i wszystkiego co ma broń
striłok
Kot

Dołączenie: 17 Maj 2011, 19:18
Ostatnio był: 06 Cze 2011, 14:35
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: -6

Postprzez sychu w 17 Maj 2011, 21:25

Mi to zajelo bardzo glugo , Czyste Niebo - 101 godzin , Zew Prypeci - 69 godzin a Cien Czarnobyla przeszedlem dawno temu wiec niepamietam ile czasu mi to zajelo , ale od niedawna zaczolem grac znowu w Cien Carnobyla wiec mysle ze troszke godzinek mi to zaimie , godzinki grania wyszystkie sa mierzone i naliczane porgramem Xfire ...
sychu
Kot

Dołączenie: 15 Maj 2011, 11:25
Ostatnio był: 28 Maj 2011, 16:09
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 0

Postprzez KoweK w 18 Maj 2011, 23:13

Z ciekawości: co ty robiłeś tyle czasu w Czystym Niebie? :D
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: 29 Maj 2025, 01:26
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1489

Postprzez grent w 19 Maj 2011, 06:56

Ja stalkera przeszedłem w około 20 h ponieważ nie wykonywałem zadań pobocznych i nie wracałem po inne zbroje czy bronie tylko latałem z jakimiś kurewskimi gratami...
Pamiętaj zona jest miejscem które zmienia ludzi, nawet jeśli jednego dnia zdobędziesz przyjaciela następnego może być już twoim wrogiem.
Awatar użytkownika
grent
Kot

Dołączenie: 22 Maj 2010, 16:52
Ostatnio był: 04 Kwi 2012, 08:45
Miejscowość: Gdańsk
Kozaki: 2

Postprzez AlexStalker w 20 Maj 2011, 22:08

Ja przechodzenie SoC musiałam porzucić - trzasnęło mi dysk, na którym miałam zainstalowane gry... :/
Эх, предатель, ты не страшен.
Да ты мой любимый враг!

- KYPCK, Предатель
Awatar użytkownika
AlexStalker
Stalker

Dołączenie: 08 Maj 2011, 13:25
Ostatnio była: 09 Lut 2016, 21:53
Miejscowość: Szczecin // Chabarowsk
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 82

Postprzez KoweK w 21 Maj 2011, 08:59

No i? Ale na innym dysku są zapisywane save'y. Zainstaluj grę na nowo i tyle.
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: 29 Maj 2025, 01:26
Frakcja: Bandyci
Kozaki: 1489

PoprzedniaNastępna

Powróć do Ogólna dyskusja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości