Może tak: w przypadku tej akurat gry, pytanie jest źle postawione... "Najładniejszy"? Najładniejszy jest CS, to bez dwóch zdań. Problem w tym, że to jedna z jego największych wad, zaraz obok wojen frakcji

Jeśli idzie o wersje podstawowe, bez modów, to od strony graficznej najlepiej klimat wytworzyli w Cieniu. W Zewie z kolei pozostałe elementy były bardziej klimatyczne, ale grafika wymaga poprawek i zmian (zwłaszcza pogodowych).
Dodox napisał(a):Moja lista wygląda tak na oparciu się grafiką , fabułą , grywalnością , silnikiem gry i ogółem .
A miało być tylko grafice...
Dodox napisał(a):-jest nudny i po 1 godzinie gry strasznie nuży
Polecam BF2.
Dodox napisał(a):-nie można przyłączając się do frakcji co dla mnie jest okropne
Dobrze, że nie wrócili do tego pomysłu...
Dodox napisał(a):-okropny system misji
Znaczy, że co?... bo prawdę mówiąc, nie rozumiem, o co Ci chodzi.
Dodox napisał(a):-silnik został ulepszony na gorsze
O rotfl, to jest dobre, muszę sobie zapisać
Dodox napisał(a):-idealny mroczny i świetny klimat
No, powiedzmy, że najlepszy ze wszystkich części, ale do ideału to mu jeszcze sporo brakuje...
Dodox napisał(a):-dobry system zleceń
Umm.... taaak, powtarzające się w regularnych odstępach czasu w kółko te same mikro-zadania: faktycznie, dobry system...
Dodox napisał(a):-super klimat
Tylko... klimat czego? Chyba uzdrowiska. Te wszystkie walki i wojny pomiędzy frakcjami skutecznie pozwalają zapomnieć o tym, że znajdujemy się na pustkowiu Zony...
Dodox napisał(a):-idealny silnik
Silnik jak silnik... ale sama gra na tym silniku to wyczyn niedościgły, jeśli chodzi o ilość błędów w skryptach i konfiguracji... żadna wersja przedtem ani potem nie osiągnęła takiego wyniku.
Dodox napisał(a):-i w końcu idealne podłoże stabilizacyjne
Jakie podłoże?... Znów chyba w innym języku rozmawiamy, bo Cię nie rozumiem.
Sooner or later, you will meet the Undertaker...