Nie chciałem zakładać nowego tematu więc napiszę tutaj może ktoś odpowie na to pytanie.
Nie wiem o co chodzi ale podczas gry często znikają mi tekstury tak jak tutaj:
(w tych czerwonych "kółkach" są odpowiednio ciężarówka - lewe kółko i traktor z prawej strony - dla niedowiarków jest to gospodarstwo zaraz po przejściu kolejowym)
Dotyczy to również postaci tych martwych jak i żywych, dosłownie przez 10 minutami przechodząc przez nasyp zauważyłem bandytę pewny wygranej wyciągnąłem FORTa i buumm bandyta zniknął widać tylko było jego broń i trach po nie :/ Czasami wystarczy podejść kawałek lub stanąć pod innym kontem i pojawiają się z powrotem texturki ale czasami trzeba celować np. przy ziemi żeby odnaleźć jakąś martwą postać i gry się ją ruszy to pojawia się na nowo. Zaczyna to być irytujące.
Jeżeli to przez mody ingerujące w texturki to mam wgrane:
textury broni
bumpmaping dla metalu, betonu i chyba drewna
weather overhaul v101
additional addons
hud and blood v13
flashlight range mod
ale nie sądzę że to przez to. Zastanawiałem się czy to może przez kartę graficzną bo mam starego gniota ATI 9550 ze sterownikami OMEGI 3.8.360 a w systemie kartę wykrywa jako 9600 - tu akurat niewielka różnica bo oba chipsety są do siebie łudząco podobne.
Pomóżcie rozwiązać ten problem.
EDIT:
żeby nie robić offtopu co do bugów:
- "tańczenie martwych NPC gry blokują się im np. bronie
- notoryczne znajdywanie WILKA w beczce w Magazynach Wojskowych (już 11 raz zaczynam grę i z każdym razem tak jest na 1.0003 i 1.0004)
- ślepe włażenie NPC na anomalie
nie uciekają czy zmieniają drogi po prostu w nich giną - postacie np. nie omijają mnie tylko przepychają się - dosłownie, potrafią przepchać mnie przez kilka metrów i dopiero jak ja zmienię trasę one idą przed siebie.
i wiele pomniejszych łącznie ze znikaniem textur