- Za ten post Wasiliew otrzymał następujące punkty reputacji:
PRZEMEK ŁOWCA.
PRZEMEK ŁOWCA.

To normalne, powtarza się to u każdego. I... Po co Ci spolszczenie?ggizmo napisał(a):Jest jeszcze co mnie wkurza,mam spolszczenie i za każdym razem jak wchodzę do baru to gościu do mnie "powiedziałem ci,nie stój tam" albo jak wychodzę z niego to "tam nie wolno wchodzić".W bazie Powinności znów jak wejdę to "ej ty Stalkerze,po co tu przyszedleś?głuchy jesteś?" wy też to macie?...to się non stop powtarza.eh
Pozdro

Powinność nie chce mnie przyjąć do frakcji, a wolność owszem.

1.15 Chcę przestać być samotnikiem i dołączyć do frakcji (Wolność, Powinność, Najemnicy Bandyci, Ekolodzy, Wojsko). Czy jest to możliwe w grze?
- Nie, podstawowa wersja gry nie pozwala do stricte przyłączenia się do frakcji, można zostać tylko jej przyjacielem i ewentualne (zależnie do wykonywanych zadań) wrogiem innej. Są oczywiście modyfikacje, które umożliwiają prawdziwe dołączenie do frakcji. Na przykład Join Freedom Mod pozwala na dołączenie do Wolności. Poza tym istnieją paczki modów (np. ABC Inferno, SRP Mod), które między innymi umożliwiają dołączenie do dowolnej frakcji. Przy niektórych trzeba jednak wpierw przejść grę, by były dostępne.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości