Najgorszy mutant

Tutaj dyskutujemy w tematach, które nie pasują do żadnej części S.T.A.L.K.E.R.'a.
Regulamin forum
Chcesz zadać pytanie lub masz problem? Napisz w tym dziale, a Twój temat na pewno zostanie usunięty.

Re: Najgorszy mutant

Postprzez Borgan w 30 Kwi 2011, 23:05

A ja wam się przyznam że the best jest pijawka, jeszcze w cieniu czarnobyla ta wioska pijawek w magazynach wojskowych, to było niezłe zdaje się że już zabiłeś sucz i to ledwo bo ni hu... jej nie widać a słychać i ten dźwięk na słuchawkach o pierwszej w nocy ma moc przestraszenia, to wyskakuje druga (czy tam nawet były 3). Jak pierwszy raz grałem i pierwszą pijawke najpierw usłyszałem a potem mi się ukazała (chyba podziemia agropromu) to tak szybkoo wyłąączyłem kompa i pod kołdre do żony że etj nocy już nie grałem. Pijawa rządzi. A najbardziej wkurzają te przerośnięte myszy bo wystrzelasz w hu... naboi a zabijz jednego na 10
Awatar użytkownika
Borgan
Stalker

Dołączenie: 06 Mar 2011, 01:37
Ostatnio był: 26 Kwi 2016, 14:19
Miejscowość: Hajnówka
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 12

Reklamy Google

Postprzez kihhol w 30 Kwi 2011, 23:35

Wiecie co myślę ze najbardziej wkurzającymi mutantami są nibypsy , bo co praktycznie nie są niebezpieczne ale one są wszędzie gdzie się nie ruszysz zawsze jakieś znajdziesz chodzą grupami i są szybkie wiec kilka pocisków się zmarnuje.
(KIHA)

Za ten post kihhol otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Dymitri.
Awatar użytkownika
kihhol
Kot

Dołączenie: 26 Mar 2009, 16:28
Ostatnio był: 17 Sie 2012, 00:35
Miejscowość: strzelce kraj
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 1

Postprzez Dymitri w 01 Maj 2011, 11:48

Dla mnie najtrudniejszy jest Burer, np. podczas tej misji w Wschodnim Tunelu, dwóch to juz lekka przesada :facepalm:
Snorki to dla mnie drobnostka :wink: no ale jest mały problem gdy trzeba przynieść tą paczke (czy co to jest xd) Sękowi ;P
Nibypsów i Chimery (ona wgl w Zatonie jest? :o jak tak to prosze o odp. gdzie ją znaleźć) to jeszcze nie spotkałem wiec sie nie wypowiem :(
Ale najlepsze to raczej Pijawki, te niewidzialno-przysysające się do twojego gardła gady :facepalm:
miałem z nimi spore kłopoty :wódka:
Napędza Mnie nienawiść, Zołnierze są Żałośni!
Jesteśmy Dziećmi ZONY w rodzinie STALKEROLOGI! xD

Za ten post Dymitri otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive kihhol.
Awatar użytkownika
Dymitri
Kot

Dołączenie: 02 Kwi 2011, 19:37
Ostatnio był: 29 Wrz 2015, 15:13
Miejscowość: Prypeć/Elektrownia Czarnobylska
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 0

Postprzez Lucjusz w 01 Maj 2011, 12:06

Na Chimerę masz misję z polowaniem. Podchodzisz do Gonty i zagadujesz, zresztą zerknij w solucji w Zatonie misja o wielce wymownym tytule "polowanie na Chimerę" :)
A żeby nie było offtopu to napisze, że mnie najbardziej denerwują te chomikocośtam. Biega stado tego dziadostwa pod nogami a ja nigdy nie mogę w nie trafić, jakby to było na prawdę to bym sobie palce u stóp odstrzelił z shotguna.
...picie wódki to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości...
Awatar użytkownika
Lucjusz
Ekspert

Dołączenie: 04 Lis 2010, 20:08
Ostatnio był: 16 Kwi 2015, 16:33
Miejscowość: Bałuty
Kozaki: 261

Postprzez Kubasolo w 01 Maj 2011, 20:48

Wkurzają mnie Chimery i Pijawki.Chimera skacze jak szalona a pijawka znika i pojawia się troszkę to denerwuję. :wink:
Image
Awatar użytkownika
Kubasolo
Kot

Dołączenie: 01 Maj 2011, 14:53
Ostatnio był: 16 Maj 2011, 20:54
Miejscowość: Zona/WaWa
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 2

Postprzez Adnistralss w 02 Maj 2011, 14:19

Chomiki - ja naprawdę rozumiem że w grze musi byc jakiś potwór który jest upierdliwy i zadaje małe obrażenia oraz sprowadz gracza do siarczystego KUR....! ale do cięzkiej anielki były psy i niby psy a teraz jeszcze te małe szczurowate g. które wyskakuje w ilościach chińskiej armii (dobra wiem że przesadzam ale szlag mnie trafia jak to widzę).
Adnistralss
Kot

Dołączenie: 28 Kwi 2011, 09:58
Ostatnio był: 26 Kwi 2012, 17:55
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: IL 86

Postprzez Diegtiarov w 02 Maj 2011, 15:38

Jak dla mnie pijawki są najgorsze...W każdej części S.T.A.L.K.E.R.A jest jakaś misja,w której są pijawki i o to chodzi bo jak czegoś nie widzę to czekam aż podejdzie...A wtedy...Strzał ze SPAS'a 14 i koniec po pijawie.Chyba że jest ich 30 :( ...Miałem takie spotkanie i uwieżcie nie miałem szans z nimi bez dobrego pancerza i śrutów do Chaser'a...Tylko to mnie uratowało:EGZOSZKIELET i Chaser po takim spotkaniu nawet atak z tyłu mnie nie wystraszył...
Awatar użytkownika
Diegtiarov
Stalker

Dołączenie: 30 Maj 2010, 16:36
Ostatnio był: 19 Lis 2023, 17:32
Kozaki: 16

Postprzez BurnMaster w 03 Maj 2011, 10:23

Hooh zdecydowanie Chimera. Na najwyższym poziomie trudności jest naprawdę ciężko ubić tego skubańca. Nie dość że tak szybko skacze w ataku to jednocześnie składa cię na hita hmm. Pijawka również jest ciężkim przeciwnikiem, ale jak ktoś złapie rytm jego ucieczki i ataku to z łatwością można go wykończyć zanim podbiegnie do gracza.
BurnMaster
Stalker

Dołączenie: 08 Maj 2010, 19:46
Ostatnio był: 21 Cze 2018, 09:43
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Storming Obokan

Postprzez K-14 Ghost w 03 Maj 2011, 13:24

Ja mam dwa swoje typy:
1. Snork - mimo, że najbardziej realistyczny i (wg. mnie) najbardziej udany mutant w grze, to całe stado nieźle daje w kość, skaczą daleko i strasznie ciężko je trafić, zwłaszcza na wysokich poziomach trudności.
2. Burer - nie lubię tego krasnoludka za to, że wyrywa broń z rąk i rzuca na drugi koniec mapy (wyjątkowo denerwujące przy unikalnych lub ulepszonych broniach).
Image
Image
Image
Jeżeli mnie nie widzisz, to znaczy, że jestem blisko. Jeżeli mnie widzisz, to znaczy, że już nie żyjesz!
Awatar użytkownika
K-14 Ghost
Kot

Dołączenie: 02 Maj 2011, 22:45
Ostatnio był: 11 Lis 2011, 15:15
Miejscowość: Starachowice
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2

Postprzez _GULO_ w 09 Maj 2011, 14:03

Powiem szczerze dla mnie chimera jest najgorszym mutantem ponieważ skacze jak małpa i trudno w nią trafić
Awatar użytkownika
_GULO_
Kot

Dołączenie: 27 Kwi 2011, 14:56
Ostatnio był: 14 Lis 2011, 18:51
Miejscowość: Okolice Mławy

Postprzez Realkriss w 09 Maj 2011, 14:20

Uważam, że nibyolbrzym jest zwierzęciem idiotycznym, ta jego postura mrożonego kurczaka...

A najstraszniejszym nowe pijawki, te znikające, no i to, że się przysysają, koszmar, pierwszym razem o mało zawału nie dostałam!
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Dołączenie: 08 Lut 2011, 14:58
Ostatnio była: 08 Gru 2024, 16:26
Miejscowość: Warszawa
Kozaki: 882

Postprzez grent w 16 Maj 2011, 15:52

Jak dla mnie nagorszy jest Burer dlatego że wywala ci broń na drugi koniec pomieszczenia i co potem?,...a moim zdaniem najbardziej wkurzającym mutantem są chomiki bo można wywalić w nie cały magazynek i się nawet nie trafi. :)
Pamiętaj zona jest miejscem które zmienia ludzi, nawet jeśli jednego dnia zdobędziesz przyjaciela następnego może być już twoim wrogiem.
Awatar użytkownika
grent
Kot

Dołączenie: 22 Maj 2010, 16:52
Ostatnio był: 04 Kwi 2012, 08:45
Miejscowość: Gdańsk

PoprzedniaNastępna

Powróć do Ogólna dyskusja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości