Soviet napisał(a):Ja sciagnalbym, a kupil jedynie wtedy gdyby multi tego wymagal i byl tego warty.
Yagarn napisał(a):Mysle, ze w ciemno móglbym kupic teraz Stalkera- jestem swiezo po wymianie sprzetu ( co prawda nie jest on jakis cudowny- Ath 64 2800+, Gainward 6600GT, 1Gb kingstone ram) i mysle ze i tak stalker nie bedzie dzialal na pelnych detalach- mimo wszystko kupie stalkera, choc pieniadze moglbym przeznaczyc na kolejna modernizacje (zmiana karty).
Najwazniejsze jest to, ze Stalker, drodzy panowie krzykacze(co po niektorzy) ma kosztowac NIE WIECEJ NIZ 100 zl. Slyszalem nawet ze cdprojekt ma wydac go za 89... Miodna perspektywa
Sorki za mozliwa niespojnosc tekstu... zmeczony jakis jestem i nie chce mi sie zbyt intensywnie myslec
Touchdown napisał(a):Yagarn napisał(a):Mysle, ze w ciemno móglbym kupic teraz Stalkera- jestem swiezo po wymianie sprzetu ( co prawda nie jest on jakis cudowny- Ath 64 2800+, Gainward 6600GT, 1Gb kingstone ram) i mysle ze i tak stalker nie bedzie dzialal na pelnych detalach- mimo wszystko kupie stalkera, choc pieniadze moglbym przeznaczyc na kolejna modernizacje (zmiana karty).
Najwazniejsze jest to, ze Stalker, drodzy panowie krzykacze(co po niektorzy) ma kosztowac NIE WIECEJ NIZ 100 zl. Slyszalem nawet ze cdprojekt ma wydac go za 89... Miodna perspektywa
Sorki za mozliwa niespojnosc tekstu... zmeczony jakis jestem i nie chce mi sie zbyt intensywnie myslec
Kupowac w ciemno stalkera... mam takie samo zdanie. Ale powiem ci tyle, ze jesli ktos caly czas sciaga gry z netu to 100zl to i tak dla niego duzo za duzo. Cena 20zl to moze jakis malutki powód, zeby zastanowic sie nad kupnem... ale na pewno nie wiecej. Smutne, ale prawdziwe.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości