Po co wrzucać coś, co ma trzy pytania? Jaki jest w tym sens? Zero pracy własnej, zakładam, że utworzenie konta zajęło więcej czasu niż stworzenie "quizu".
On dopiero zaczyna. Jak powiedział: "Jest to dopiero wczesna wersja", więc nie myśl sobie, że zrobi elegancki quiz o STALKERze. Cierpliwości. Jeszcze nigdy czekanie nikomu nie zaszkodziło.
Błagam, nie bądź śmieszny. Nie wychodzi się do ludzi z pustymi rękoma, trzeba mieć "coś", co zainteresuje. W Internecie jest dość bezwartościowych "treści", nie trzeba więcej. Dziesięć pytań - to już jest coś, co byłbym skłonny uznać za "wczesną wersję". Trzy to nic.
Mutanta i anomalię omijam. Bez względu którą odpowiedź zaznaczę w trzecim pytaniu, wychodzi mi handlarz Pomysł ciekawy, realizacja cieniutka, nawet jeśli to wersja alfa. Daj coś więcej od siebie i wtedy poproś o propozycje pytań. Ja na razie poczekam.
Pytania już dodaję, bo zrobiłem sobie notatki, zdjęcia też będą, bo wczoraj miałem problemy i nie mogłem umieszczać zdjęć. Dziękuję za słowa miłe i za krytykę. Teraz wiem co mam zmienić. Arapskyy. Dzięki za pytania i słowa otuchy. Na pewno dodam. Quiz codziennie będzie modyfikowany.
Ostatnio edytowany przez koko_521, 18 Kwi 2016, 14:52, edytowano w sumie 1 raz